Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın cumaaaaa

• yeşilin çayını, kirazın çöpünü limonun suyunu içelim
  • bulgur nohut fasulye aman amannn bugünn bu gıdalarla sosyal mesafede olalım
  • Artı olan arkadaşlarım pek sevmiyorum ama günü kurtarmak için ( hurma diyeti/ kabak / sıvı diyeti / lapa diyeti vs ) birşey yapabilir + durumuna bağlı ..
  • günü mümkünse erken kapatalım

arti gelen arkadaslari pek sevmiyorum diye okudum gozyasim pit

1 sise saraptan sonra yine arti iki cok insafli bence.... 1 sise sarap icsem bir hafta balon gibi gezerim ben
benim kronik sorunum zaten. icmeyi seviyorum. ama bir aydan fazladir hic icmemistim. dün patladim sanirim. bir arkadasimin online diyetisyeni var cok memnun ben de baslayagim. yarin konusacagim onunla hele bir ayrintisiyla ögreneyim. zayiflamak istiyorum ama böyle tek basima olmuyor demekki.

benim diyetisyen fobim olustu adini duysam tuylerim diken diken oluyo seni bilmem de o meret tek basina gitmiyo yaninda illaki ivir zivir kuruyemis peynir tabagi filan istiyo fazladan kalori hep kendi kalorisi yetmiyomus gibi

ben hedefimi geçmişimmm kii dun tartı için hunharca yuvarlak pil aradım değdi

Çok güzel canım afiyet olsun. Spor ne yaptın?
Ve o suyu nasil iciyorsun ya bayiliyorum 2 litreyi gecebilenlere
Canım su içmeyi çok seviyorum. hatta ben genel içiciyim diyebiliriz:) sürekli elimde içecek bişi olur. tabi o sebeple hep tuvalet yolundayım
Yeni gördüm nasıl oldun canım ?
Aaa ortagim bunu ben de yeni gordum nasil oldun? Neden boyle oldun acaba?
Ya çok kötü oldum dünden beri. halsizlik, boğaz ağrısı, baş ağrısı. bugün de zor kalktım yataktan. tabi insan bu belirtiler olunca korkuyor. malum korona. şimdi daha iyiyim. sanırım biraz stres kaynaklı. biraz da bugün yarın adet olacağım ondan galiba. ama kaptanım yine de hedefimi geçmişimyarın bi sürpriz olmaz inşallah

hurma yogurt deneyeyim diyorum bugun ama normalde hurma bana yasak, yani neden yasak onu da bikmiuorum ama diyetisyen yeme demisti. yesem mi yemesem mi bilemedim. daha da sisirir mi acaba?

İyi olmana sevindim canım çok geçmiş olsun
Hedef için ayrıca tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…