Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buarada kendimi tanıtıyım ben tuğba 23 olucam mayısta uzun zamandır buraya takılıyorum ama ev taşıdığımız için şuanda nadiren giriyorum annemlerden 3yıllık evliyim bir erkek bir kız iki çocuk annesiyim batuhan 22aylık gözde 9aylık oldu.ev hanımıyım ekmek elden su gölden misali yaşıyorum mutluyum sağlığımız ii çok şükür 79.8kg'le başladığım kararlı kilo verme azmiyle bugün 72.5kg'le devam etmekteyim görüldüğü üzere böyle işte kısaca kendimi tanıttım yeni gelenlerde tanımış olur böylece beni diye görüşürüz canlarım:79::79:

Son düzenleme:
leguim merhaba nasıl gidiyor diyet walla ben süper motive olmuş durumdayım aç karnına 69.5 tok karnınada 70.6 kiloyum

valla bitane büfeden alıyyorum ben.. cerez fln satan büfelerde bulabilirsin..
ben bi gün valla cerez gibi hüplettim belki 30-40 tane, o zmn diyette değildim tabi 2 gün boyunca ishaldim walla
bence deneyebilirsin..

bende araştırayım bakim canım belki bir faydası olur banada ama benim önce birşok diytle motive olmam gerek sanırım ayy bilmiyorum napıcam göbeğim patlıcak gibi offf

günaydın kk girls.bu hafta kilo vermediğimi hissettim o yuzden dün gece aç yattım

geçen hafta 54.9 du galba.

Bu hafta 54.5

vermesemde olurmuş yani.bu ne yah.

hıc vermemekten ıyıdır canım zaten verılecek pek bı kılon yokkı ben senın suanda oldugun kıloda olsam coooook sevınırdım

bende bugun butun gun ıspanak yedımsenın gıbı ama ıspanak corbası nasıl oluyor onu bılmıyorum

coook bencede canım ama ben bugune kadar en medyatık en pahalısından en ucuzuna kadar cook dıyetısyene ve akapunturcuya gıttım ama ne yazıkkı hıc faydasını goremedım bıraz verıyordum sonra daha cogunu gerı alıyordum kendı kendımede coook denedım olmadı en son kendı cabalarımla 88 e ındım sonra bıraktım hoppaaa 120 olmusum bu dıyetısyende unlu bırısı arkadas tv de gormus bana soyledı benımde acıkcası borcum vardı onu karsılayamam dedım ama ısrar ettı hadı bır deneyeyım dedım hayran kaldım sıstemı tam bana gore hıc yasak yok ınsanı rahatlatıyor yasak olmamasıda ayrı guzel bır lıste vermıyor sadece hesap yapıyorum oda kalorı hesabı degıl tam benlık yanı halley bıle yıyebılıyorum 1 halley 2 dılım ekmek yerıne gecıyor mesela onu yersem 2 dılım ekmek az yıyorum mantı vs hersey serbest sadece olcusunu ogrettı bakalım ıyısallah verebılırım daha borcumu odeyemedım

sevgili takımım 2.olmuşuzzzzzz

gülsümcüm de 1. olmuş

tebrik ediyorum kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92::92:

ama bi hafta kötü derece bi hafta iyi derece pek dengesiz gidiyoruz walla

günaydın takımcığım nasılsınız benim yine bademciklerim şişti yine acıyor yutkunamıyorum ne oluyor anlamadım bana sabah biber kavurması yedim 3 dilim ekmekle ekmek çok biliyorum ama akşama kadar dengelemeye çalışıcam . bu akşam üzeri vücut yağımı ölçtürücem birde liste alıcam bakalım paylaşırım sizinle pazartesi öpüyorum hepinizi güzel bir haftasonu dilerim hepinize .

gülsümcüm seni ayrıca tebrik etmekler beraber tüm takımımızı tebrik ediyorum.demek bende verseydim birinci olucaktık:)) bak gördünmü sen :))

aynen öyle canım derbeder oldum yollarda yaaa :)))) aman kilolar gitsinde ben düştüğüm gibi kalkarım o yallardan :)))
aman pınarcım yaa bi dur düğün öncesi alma sakın kilo (
sevgili takımım 2.olmuşuzzzzzz

gülsümcüm de 1. olmuş

tebrik ediyorum kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92::92:

ama bi hafta kötü derece bi hafta iyi derece pek dengesiz gidiyoruz walla
teşekkür ederiz canımm :) e napalım mehter marşı gibi 2 ileri bi geri :))))
gülsümcüm seni ayrıca tebrik etmekler beraber tüm takımımızı tebrik ediyorum.demek bende verseydim birinci olucaktık:)) bak gördünmü sen :))
teşekkür ederim begümcüm sağol bacım

herkesee selamm

menümü yazıp kacıyorum, sevgili bekler :)

sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
1 kk pınar beyaz light
1 domates
2 çk tahin-pekmez

ara
1 tane pikooooo :)

öğlen
4 yemek kasıgı zyaglı pırasa

ara
yok

aksam
5 yemek kasıgı zyaglı pırasa
1 domates
2 yemek kasıgı light yogurt

bukdr :)

bu sabah cok mutluyum walla, sabah bi tartıldım 900 gr vermişim 2 günde

bu haftasonu hiiç kacamak yapmadım, aksine işten haftaiçi biraz gec cıktıgım için daha erken yedim akşam yemeklerimi

birde haftaiçi 3 gün akşamları sadece meyvalı nesfit yedim sütle, ondan olabilir mi ki

yaşasın nesfitttt

haftasonu gezıye gıttım yanı dun tum kurtlarımı attım rahatladım geldım ama ne yazıkkı + 800 gr geldı vucudumaaslında cok yemedım sadece dıger arkadaslarım kadar yedım onlar tabıkı almadı ama ben normal yedıgımden daha cok yemıs oldugum ıcın aldım.neyse cok uzulmuyorum cunku bu hafta verırım bugun 10 km yuruyerek o 800 gr mı verecegım ayrıca karbonhıdrat rejımı yapıyorum bugun
bı arkadas yazmıstı onu hıc unutmuyorum yıyınce kalorıler kaslarımıza depolanıyor kasları calıstırırsak erır ama calıstırmazsak vucutta kalır dıye ıste bende yedıkten sonra artık vıcdan azabı cekmıyorum pısmanlık bana kılo aldırıyor onun yerıne telafı etme yolları arıyorum

hepınıze guzel pazarlar dılıyorum

herkese iyi akşamlar hatunlar sınavlar yaklaştı dersler başımdan aşkın oyyyy oyyy (((((((

bende bugun butun gun ıspanak yedımsenın gıbı ama ıspanak corbası nasıl oluyor onu bılmıyorum

uyduruk benimki

ıspanağı bulgurla haşlıyorum bol yoğurtlu bi terbiye yapıyorum üstüne de zeytinyağında nana ve kırmızı biber yakıp döküyorum.. güzel oluyo bence

standart pazartesi konuşmamı yapıyorum..

haftasonum çok kötü geçti.. cips ve kola ve çerez bu haftasonu hiç yoktu.. sadece birer bardak kola içtim her iki gün.. fakat hem gündüz çaya hem akşam yemeğe misafirim vardı hem de ben misafirliğe gittim.. mafoldum diyebilirim..

yani herkesin karşı çıkacağını elbette biliyorum ama açıklamayacağm (sizlerde yapmaya heveslenmeyin diye) bi 4-5 günlük plan eşliğinde karşılayacağım cumayı bu hafta.. tartı da alacağım (inşallah) malum.. aldıklarım gitsin en azından.. yarın başlıyorum.. Allah'tan hayırlısı.. :97:

takımımı ve kaptanımı kutluyorum bu arada

bu sabah aç değildim kahvaltı edemedim.. öğlen patatesli tavuk yemeğim var yoğurtla yerim.. akşama da şu aldığım baklayı yapıcam artık

günaydın takıımcığım sizlere cumartesi diyetisyen randevumu anlatacağım çok kötü şeyler duydum gerçek kilomu öğrendim ve şokkk oldum metobolizmam 43 yaşında bir insan gibi çalışıyormuş meğer neyse detayları birazdan işlerimi halledip gelince anlatıcam gerçek kilomuda söyleyeceğim :18: ama bugün itibariyle diyetisyenin önerileriyle iyi bir diyete başladım kötü haberler sonrasında iyi haberlerde vereceğim tabiki öpüyorum hepinizi 1 saate kadar gelirim görüşmek üzere canım takımım .

ferihancım sen gopta oturuyodun demi, gittiğin diyetisyen neredee...
birde muayene bilgilerini ve ücret bilgisini özelime atarmısın.. bende diyetisyen arıyorum.. teşekkür edederimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…