- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.401
valla bitane büfeden alıyyorum ben.. cerez fln satan büfelerde bulabilirsin..
ben bi gün valla cerez gibi hüplettim belki 30-40 tane, o zmn diyette değildim tabi2 gün boyunca ishaldim walla
bence deneyebilirsin..
günaydın kk girls.bu hafta kilo vermediğimi hissettim o yuzden dün gece aç yattım
geçen hafta 54.9 du galba.
Bu hafta 54.5
vermesemde olurmuş yani.bu ne yah.
bu arada bugünkü menümü de yazayım da..
sabah simit karper şekersiz çay
öğlen ıspanak yoğurt
ara sandviç
akşam ıspanak çorbası
bugün ekmek yemek istemiyo canım yemekte bulgur çorbada terbiye var zaten.. sabah simit yedim akşam üstü ara da küçük sandviç yicem.. bunlar ekmeği karşılıyordur zaten
canım yani 3000 tl boşuna değil mi? devlet hastanelerinde bedava.. gerçi istanbulda belki kalabalık oluyodur di mi çok ilgilenemiyorlardır..
ya da özel hastanelere git en azından o da 80 liraydı tekirdağda sorduydum ben.. ama bana çok geliyor o fiyatlar gidemiyorum..
leguim merhaba nasıl gidiyor diyet walla ben süper motive olmuş durumdayım aç karnına 69.5 tok karnınada 70.6 kiloyum
aynen öyle canım derbeder oldum yollarda yaaa :)))) aman kilolar gitsinde ben düştüğüm gibi kalkarım o yallardan :)))vayyy listeye bakınnn. bu hafta süper olmuşşş. takyoncumm naptın sen öle. kendini yollara mı vurdun mezun olcam diye. dikkat et yollardan toplamak zorunda kalmayalım sonra. ah bi de devremin tartısı tam olsaydı. benim durumum ortada, her hafta 300-400 gr la istikrarı sürdürüyorum şimdilik.
ne dersiniz liste başı olur muyuz bu hafta??
aman pınarcım yaa bi dur düğün öncesi alma sakın kilokilo veren arkadaşlarımı kutluyorum veremeyenler üzülmesin haftaya inşallah verilir . benim gibi alanlarda üzülsün bir zahmet niye aldıkları için başta ben zaten benden başkada yokçok sinirlerim bozuldu yakında nişanlım gelecek beni kilo almış halde görecek
teşekkür ederiz canımm :) e napalım mehter marşı gibi 2 ileri bi geri :))))sevgili takımım 2.olmuşuzzzzzz
gülsümcüm de 1. olmuş
tebrik ediyorum kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92:
ama bi hafta kötü derece bi hafta iyi derece pek dengesiz gidiyoruz walla
teşekkür ederim begümcüm sağol bacımgülsümcüm seni ayrıca tebrik etmekler beraber tüm takımımızı tebrik ediyorum.demek bende verseydim birinci olucaktık:)) bak gördünmü sen :))
herkese iyi akşamlar hatunlar sınavlar yaklaştı dersler başımdan aşkın oyyyy oyyy(((((((
bende bugun butun gun ıspanak yedımsenın gıbı ama ıspanak corbası nasıl oluyor onu bılmıyorum
günaydın takıımcığım sizlere cumartesi diyetisyen randevumu anlatacağım çok kötü şeyler duydum gerçek kilomu öğrendim ve şokkkoldum metobolizmam 43 yaşında bir insan gibi çalışıyormuş meğer neyse detayları birazdan işlerimi halledip gelince anlatıcam gerçek kilomuda söyleyeceğim :18: ama bugün itibariyle diyetisyenin önerileriyle iyi bir diyete başladım kötü haberler sonrasında iyi haberlerde vereceğim tabiki öpüyorum hepinizi 1 saate kadar gelirim görüşmek üzere canım takımım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?