- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.481
Canım ikisini birden yazdım.9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
@SaskinAnne ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@Amor-a ✖✖ ❤ ❤ ✖ ❤
@mavimli ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@kirmizigitar ❤ ✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@ayvacicegi ✖✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@seyrekyagmur ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@AKREPcg ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@amatordiyetci ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@pacman ❤ ❤ ✖ ❤ ❤ ✖
@bluuee ✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@Mahi57 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
belmayne ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Pain Killer ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@gamzem23 ❤ ✖✖ ❤ ❤ ❤
caroline84 ❤ ❤ ❤ ❤ ✖ ✖
Günayyyyddınn ☀☀☀ eline sağlıkMehfam kuzum
caroline84 menülerini bekliyoruz canım biliyorum yoğunsun ama bir şekilde alışkanlık haline getirebilirsek menü yazma işini sana hiç yük gibi gelmez
Günayyyyddınn ☀☀☀ eline sağlıkMehfam kuzum
caroline84 menülerini bekliyoruz canım biliyorum yoğunsun ama bir şekilde alışkanlık haline getirebilirsek menü yazma işini sana hiç yük gibi gelmez
Canım peki ne farkı var diger diyetisyenlerden?benim kronik sorunum zaten. icmeyi seviyorum. ama bir aydan fazladir hic icmemistim. dün patladim sanirim. bir arkadasimin online diyetisyeni var cok memnun ben de baslayagim. yarin konusacagim onunla hele bir ayrintisiyla ögreneyim. zayiflamak istiyorum ama böyle tek basima olmuyor demekki.
Canım bende diyetisyen degilde bi piskologla görüşmek istiyorum pandemi bitsin.yok kendimi kaybettim biraz önce bir paket çikolata yedim. anladim ki psikolojik bir sorunum var. diyetisyen sagolsun bana zaman ayirdi pazartesi sabah uzun uzun konusacagiz. bundan sonra pazartesiden itibaren yani menülerim tamamen degisecek.
Ama tarlusal içtin ya canım olur yumurtlamaYok onu anlarım agrım olur
Bende yumurtlama olmuyor adet görmüyorum ki
Hoşgeldin canımTekrar katılabilir miyim ??
Canım bence özür dilenecek bi durum yok herkesin bünyesi aynı olmuyorCherry Mom bugün rekorumu kırdım 10753 adim atmışım ağrı kesicimi de hazırladım yarın başıma geleceği biliyorum
Bu arada az önce tartıldım 82.25 yine o kadar da yurudum ama gerçekten benle alakası yok okadar yurudum su içtim birşey de yemedim ama siskinim
Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ama rahatsizim işte kusura bakmayın lutfen
Ay kaptanım maasallah nazar değmesin hem çok güzel kilo vermişsin hemde çok güzel ilgileniyorsun gruplaYarın sonuç ne olur bilmem menüler beni üzdü
spor tablosunu açıklayacaktım ama hiç hevesim kalmadı benim motivasyonumda sizlerin menüleri,sporları, sohbetleri.... Bunlarda kötü olunca ben şarj olamıyorum
En azından Perşembe günü menülerini temiz görmek çok mu zor bilmem iyi geceler herkese 🖐
ay pek sevindim ya :) ortim neler yapmışız bizSONUÇ
Pain Killer belmayne tebrikler kızlar süper ortalama elde ettiniz +500 puan spor tablosunda ekliyorummm
Eki Görüntüle 2706045
SONUÇ
Pain Killer belmayne tebrikler kızlar süper ortalama elde ettiniz +500 puan spor tablosunda ekliyorummm
Eki Görüntüle 2706045
Hoşgeldin canım bende var Pkos insülin haşimoto varda var aconthosıs nıcrıcansMerhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunuCherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana
Kendimi tanıtayım
ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .
İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz
Menüyü nerde paylasiyorduk
12.30: zencefilli limonlu yeşil çay
14.00: Sütlü kahve, 1 dilim fırında bal kabağı(sade)
19.00: 2 kase ezogelin, iki dilim fırında bal kabağı(sade)
Su: 2.4 lt(3 e tamamlarım)
Spor: temizlik
Ben paylaşım yaptıktan sonra paylaşınca listede düzenleme yapılmıyorCanım ikisini birden yazdım.
Ellerine sağlık gece geç kalıyorum baya.
Hoşbuldum canim insallah kilo verince hicbir hastaligimiz kalmazHoşgeldin canım bende var Pkos insülin haşimoto varda var aconthosıs nıcrıcans
Nazar değmesin güzel vermişsiniz devamı da gelir.
aaa iyiki böyle olmuş. biriyle karşılıklı yarışmayı hiç istemezdim doğrusu. sonuçta verdiğimiz her gram hem kendimize hem gruba kar.Evet genelde tersi yapılıyor takımlarda biz böyle uyguladık daha iyi oldu sanki genel başka yönleride var canım ortaklığı açıklarken yazarım
ay allah korusun canım. nasıl sıkılmıştır canınız kim bilir.Cherry Mom kusura bakmayın tekrar
Ben bugün kaçamağın babasını yaptım Zeynep'in kan değerlerinde lenfosit yüksekliği cıktı. Yayma sonuçlarının gelmesi 1 saati buldu zavallı kan alınırken de çok ağladı eğlensin diye çok temiz bir park var burada oraya götürdük o arada ne yedim hatırlamıyorum ilik hastalığı var zannettik
Keşke yüz yüze görüşebilme imkanımız olsaydı o 1 saati içim parcalana parcalana nasıl geçirdim anlatırdım
Çok şükür temiz çıktı
oyy ortim sen uçtun gittin. maşallah sana
SPOR TABLOMUZ
BİREYSELDE 1. Toplam 1525 puan ilePain Killer
1. Grup ise 3663 puan ile NO KiLO
tebrikler kızlar
Eki Görüntüle 2706048
Gördüm gördüm canım.belmayne canım gördün mü bunu çok sevindiiiiim ortim ya. Aynen devam ortim bak birbirimizi dürtelim sürekli
valla ortim ben de çok fena pasaklı oldum çıktım. öyle temizlik dediysem yaşanacak kadar yanisüper canım afiyet olsun.
Senin sporuna benim çooook ihtiyacım var da, pasaklının tekiyim olmuyor bir türlü
Burda paylaşıyoz canım. Bu sayfanın başlığının altında etiketler var orada da bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?