- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.461
Umuyorum canım
Ortaklara çok iş düşüyor aslında özellikle perşembe takımda sessizlik oluyor aksine herkes birbirini kontrol etmelidün bi sen bi ben vardık nerdeyse sinir etttin beni +200 için
Tabiki +200 ödem savaşı veriyoruz ne yapalım çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok oldu bir eksi bir artı olduğum benim zaten hep az az indi az az çıktı hiç öyle yüksek rakamlar vermedimde almadımdaama dun sabah 62.8 di tarti hic bu kadar dusecegini tahmin etmedim bile. aksam esim peynir helvasi getirmis ah dedim cuma getir soyle seyleri persembe yiyemem tadina bile bakmadim hepsini yemis uyuz neyse yine de yemegime degdi +200 kabul edilebilir:)
bende yazdiktan sonra fark ettim duzelttim
Dedim noluyor ben öyle okudum ama şimdi yok kendimden şüphe etttimbende yazdiktan sonra fark ettim duzelttimtabiki tartida 82.8 cikmadim 62.8 ciktim
Sonrada benim yorum yazmam güzel olmuşOhhh yinee Allah muhabbetiniz arttırsınmenü sayfasında sohbet daha cazip geliyor size
Biliyorum ve inanıyorum efenim :))yediklerime olabildigince dikkat ettigimi biliyorsun, tam esim eve gelmiyo diye 2 kilo kabak aldirip kabak detoxuna baslayacahim gun adamin eve gelesi tuttuben 150 cm adam 186 cm 83 kilo o adamin onune 2 hafta sonra ilk defa evde yemek yiyrcehi aksam kabak kavurma konur mu bari kabak dolmasi yapayim dedim onca kabak varken icindeki bir kasik pirinci yerken bile vicdan yaptim nasil.... bugun en azindan ayni kiloda geleyim diye ugrastim kac gundur ama bu kaaa oldu. haftaya insallah yarim kilo filan verebilirim de telafi olur
Bitti canım 2 gün olduAy rutin test canınıza okumuşgeçmiş olsun bu kadarla kalmış neyseki
İlaç bitti mi bari dediğin gibi bitsede olsan anca öyle rahatlarsın :/
ah ortim seni de yari yolda biraktim telafi edecegimTebrikler
Tamam canim uzgunum.Canım bu haftalık böyle olsun artık kilon değişmiiştir durumu ilettim açıklayıp daha herkes yeni adapte oluyor hafta içinde de etiketleyip bildirmiştim haftaya örnekteki giibi yaparsın olur mu ekipte diğer kızlar da öyle yaptı bugün.
Sağlik olsun canim. Dönem dönem hepimizin başina geliyor.ah ortim seni de yari yolda biraktim telafi edecegim
Maasallah canım nazar değmesinbenim de ikizlerim varbenim de bransim ingilizce ne güzel
nasil devlette calismak daha iyi degil mi?
Bu kadar ince yapabilirmiyim şuanda tam olarak bilmiyorum.Kuzum besinlerin doğada kendini korumaları için olan toksinleri vaar, endüstriyel toplumda eklenen ya da artan toksinler vaar yani hepsini elersen yicek bişey kalmıyo aslında o yüzden bu eliminasyon diyeti özellikle hangisine hassassın onu bulmak için.Bi ara araştırmıştım belki sen de bakmışsındır baklagillerdeki fitik asit, siyah çaydaki tanninler mesela o limonla etkisi azalan
Bayağı not almıştım bi aradeftere bile yazdm bakarım istersen sen de biraz bakarsan ve denemek istersen uygularız burda
Off kuzum noldu öyleee acilen acile lütfennnn haberdar et bizi de bu koronadan daha ciddi ve acil bi durum
Ay canım işte ben ohss oldum suyu içiyorumdum çıkmıyordu.Yok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir mi
Cuma günü kızımı doktoruna goturcez eger o gune gecmezse giderim bende
BIr yanimda diyor ki ne zaman progesteron kullansan şişkinlik oluyor az bekle adet olunca geçer
Yarın birde toplantı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?