Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız biz de orduluyuz yok bu kadar Trabzon Rize de olabiliyo ama.Anlattıklarım fragman daha..neler neler bak doğru dürüst torun sevmedi miras arsa işleri var burada hep para hep para bi de tarla ..gelinleri bile ona göre seçiyorlar kv hep laf degdirir çok biliyo ikinci gelinde görecek de haberi yok

ilginc gercekten

Maalesef zaten kardesiminde var kedileri benimki de birlikte olacak. Cunku burada tasindigim evet yuksek katta kedi filesi yaptirdim ama yine de guvenemedim. Bir de onlarla evde tek kalmamis olacak. Seviyor onlarla oyun oynamayi

Güzel geçti kuzum,karatay menüsü yaptm iki öğün kahvaltı ve köfte salata,2 de ara öğün
Yürüyüşümü tamamlıcam şimdi
Senin nasıldı
Diyetimin ilk 5 6 ayı Karatay yaptım çok iyi kilo vermiştim çok uzun sürede yapardım ama doğru uygulayamadım sanırım kabızlık oldu kadının dediği gibi zeytinyağı ve limonlu su tüketmedim ben :/ ama çok keyifliydi o disiplin

Güzel geçti kuzum,karatay menüsü yaptm iki öğün kahvaltı ve köfte salata,2 de ara öğün
Yürüyüşümü tamamlıcam şimdi
Senin nasıldı
Canım benim yoğun bir gün oldu, dişçi randevusu alışveriş filan çok yordu. Ben de aynen 2 öğün yaptım ama spor yok bugün.
inşallah yarına telafi ederim.

Menüm
17.30: palamut Izgara, salata, bir iki çatal fırında patates, 1 Adet bisküvi (eşim almiş. Kurabiye gibi bir şeydi. İlla tadına bak diye ısrar etti)
Su: 2 buçuk lt.
Menün güzelmiş canım

ahaha benim eşim olsa senin yememen lazım derdi. yemek istediğim zamanlarda böyle söylemesi çok sinir ediyor. Sonra hem yiyorum hem yediğimden bir tad alamıyorum sinirden

Rabbim bagışlasın evladını canım.
İsteyen herkese nasip etsin inşallah.
Her işim elden ayrı olur her ay normal bir kadın da bir yumurta olur.
Pkos ta çok oluyor büyüyemeyip kalıyor ve reglim olmuyor.

İnan seni çok iyi anlıyorum.
Evlendik troidi çok yüksek çıktı sadece bi yıl onu düşürmek için ugrastım.
6 sefer klomen
3 sefer aşılama
Tüp bebek Ohss
Sonra ikiz gebe 3. Ayında cinsiyetlerini ögrenmeye gittim ölmüşler.
Sen beni göreydin bögürürken
Sonra tüp bebek tedavisi ikiz gebelik kanamalı yatarak.......
Bitti gitti

Sonuç

hedefini yakalayan seyrekyagmur A AKREPcg Mahi57 Pain Killer belmayne tebrikler kızlar
Bu hafta tüm takım hedef tutturmayaaa

CUMA HEDEF TABLOSU
10-17 ekim

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
SaskinAnne 80.580.3
seyrekyagmur 71,871.3
Hedef60kgolmak 68.468
mavimli 81.180.5
ayvacicegi 52.4??
kirmizigitar 62.161.7
A AKREPcg 7574.5

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Mahi57 74.273.7
Pain Killer 66.665.6
G gamzem23 60.157
pacman 65.665
Amor-a 52.251,8
B bluuee 67.967.2
caroline84 9392
belmayne 78.477.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…