- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.601
Kız biz de orduluyuz yok bu kadar Trabzon Rize de olabiliyo ama.Anlattıklarım fragman daha..neler neler bak doğru dürüst torun sevmedi miras arsa işleri var burada hep para hep para bi de tarla ..gelinleri bile ona göre seçiyorlar kv hep laf degdirir çok biliyo ikinci gelinde görecek de haberi yoksoka girdim suan annem canakkaleli babam istanbullu diye bix memlekeletimizi canakkale biliyoruz benim butun sulalem orali abimin esi de orali ve surwkli gidip gelirim soylediginin ornegini bile duymadim cok sasirdim benim gorduklerim gelinleri ogullarindan once gelir hepsi cok hanim hanimciktir tatli dillidir bir kisinin bir kisiye laf soktugunu bilmem benim esim karadenizli ben senin anlattiklarini onlarda gordum mesela cok sasirdim herkes birbirinin kuyusunu kaziyor hatta esim bile diyo sizin taraf bizimkilere hic benzemiyo filan diye:) demek tamamen aile terbiyesiyle alakali, heryerin iyisi de kotusu de var tabi, ben sansliymisim iyilerinde dogmusum
Kız biz de orduluyuz yok bu kadar Trabzon Rize de olabiliyo ama.Anlattıklarım fragman daha..neler neler bak doğru dürüst torun sevmedi miras arsa işleri var burada hep para hep para bi de tarla ..gelinleri bile ona göre seçiyorlar kv hep laf degdirir çok biliyo ikinci gelinde görecek de haberi yok
Aaa ortiler yenilenmiş,
SüperMersin marina var sahilde yürüyüş icin oraya doğru gidecektim iyi denk geldi kaptanim
seyrekyagmur sevgili ortim bugun bu puan bizde
Teşekkürler canımiyi yolculukCherry Mom kaptanim allah kavustursun simdiden
Günaydınlar hayat dolu guzel takımımiyi bir haftasoni geçirmek dilegiyle,
Güzel geçti kuzum,karatay menüsü yaptm iki öğün kahvaltı ve köfte salata,2 de ara öğünAaa ortiler yenilenmiş,
Selam ortim.Nasılsın, günün nasıl geçti?
Maalesef zaten kardesiminde var kedileri benimki de birlikte olacak. Cunku burada tasindigim evet yuksek katta kedi filesi yaptirdim ama yine de guvenemedim. Bir de onlarla evde tek kalmamis olacak. Seviyor onlarla oyun oynamayiNe guzel ben de Adanaya tayin istiyorum 2 yildir. Mersinde kurum yok bizim ama yapmiyor kurum maalesef 5 senem dolmus iyi personelmisim vs hic bir onemi yok yeter ki araya girecek isini yaptiracak adamin olsun..herneyse canimi sikan bir mevzu oldugundan dolmusum yazdim kusurabakma
Buralarin yemekleri guzel evet :) aa neden kardesin alcak kedini ayrilmak zor olur
Diyetimin ilk 5 6 ayı Karatay yaptım çok iyi kilo vermiştim çok uzun sürede yapardım ama doğru uygulayamadım sanırım kabızlık oldu kadının dediği gibi zeytinyağı ve limonlu su tüketmedim ben :/ ama çok keyifliydi o disiplinGüzel geçti kuzum,karatay menüsü yaptm iki öğün kahvaltı ve köfte salata,2 de ara öğün
Yürüyüşümü tamamlıcam şimdi
Senin nasıldı
Canım benim yoğun bir gün oldu, dişçi randevusu alışveriş filan çok yordu. Ben de aynen 2 öğün yaptım ama spor yok bugün.Güzel geçti kuzum,karatay menüsü yaptm iki öğün kahvaltı ve köfte salata,2 de ara öğün
Yürüyüşümü tamamlıcam şimdi
Senin nasıldı
Amin canım teşekkür ederim.Bundan sonrasi cok daha guzel olur insallah canim Allah evlatlarindan güldürsün
Menün güzelmiş canımMenüm
17.30: palamut Izgara, salata, bir iki çatal fırında patates, 1 Adet bisküvi (eşim almiş. Kurabiye gibi bir şeydi. İlla tadına bak diye ısrar etti)
Su: 2 buçuk lt.
Rabbim bagışlasın evladını canım.Benim tupbebek denememde pcos görünümlü yumurtalık olmadığı için ohss olmadım zaten ilkinde 4 ikincide 3 yumurtam olmustu ilki tuttu 3 aylıkken kaybettim ikinci de döllenme olmadı kızım tedavisiz oldu
Ama ohss olan birini görmüştüm su çektiler karnından hastanede yatırdı doktor sonra
İnan seni çok iyi anlıyorum.Annelik bazıları için kolay olmuyor. Bazen diyordum ki tamam bitti bir daha uğraşmam ama 14.gün geliyordu diyordum ki acaba yumurta oldu mu
Tedaviye başladığımda 58 kiloydum ilaçlar iğneler ölçümler aşılama tup bebek aralarda yine ilaç derken 7.yılda anne oldum şükür
Hiç unutmuyorum aşılama yapıldı ve kadın olarak jinekolog a gidip muayene olmaktan haz etmeyen ben aşılama yaptırdım zannediyorum ki kesin olacak 10.gün test yaptım pozitif meğerse catlatma iğnesinin etkisiymiş. 14.gün kan testi negatif cıktı böğüre böğüre ağlamıştım
Kolay olmuyor ama sonu güzel oldu çok şükür. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Oyle mutluysa orda olsun canimMaalesef zaten kardesiminde var kedileri benimki de birlikte olacak. Cunku burada tasindigim evet yuksek katta kedi filesi yaptirdim ama yine de guvenemedim. Bir de onlarla evde tek kalmamis olacak. Seviyor onlarla oyun oynamayi
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
| 80.5 | 80.3 | |
| 71,8 | 71.3 | |
| 68.4 | 68 | |
| 81.1 | 80.5 | |
| 52.4 | ?? | |
| 62.1 | 61.7 | |
A AKREPcg | 75 | 74.5 |
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
| 74.2 | 73.7 | |
| 66.6 | 65.6 | |
G gamzem23 | 60.1 | 57 | |
| 65.6 | 65 | |
| 52.2 | 51,8 | |
B bluuee | 67.9 | 67.2 | |
| 93 | 92 | |
| 78.4 | 77.5 | |
İnsallah canim kurtulacağız beraberceAmin canım teşekkür ederim.
İşte bundan sonra dikkatli olup kilolarından kurtulmak istiyorum.
begendin mi:)İyi aksamlar arkadaslar cok sukur keyifli bir gun gecirdik valideylegidiyim menümü yazayim standartdisi oldu bugün deneyimlemek istedigim bisey denedim hic yememistim hayatimda susi guzeldi ama ben begendim
Karidesli ve somonlusunu tercih ettim gayet guzeldibegendin mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?