- 23 Mart 2016
- 30.217
- 90.910
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.621
Ayyy ben çok ön yargılıyım suşiyeİyi aksamlar arkadaslar cok sukur keyifli bir gun gecirdik valideylegidiyim menümü yazayim standartdisi oldu bugün deneyimlemek istedigim bisey denedim hic yememistim hayatimda susi guzeldi ama ben begendim
Listeye ancak bakabildim16-23 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne ✖
Amor-a ☑
@mavimli ☑
kirmizigitar ☑
@ayvacicegi ☑
seyrekyagmur ☑
A AKREPcg ☑
Hedef60kgolmak ☑
pacman ☑
@bluuee ✖
Mahi57 ✖
belmayne ☑
Pain Killer ☑
@gamzem23 ☑
caroline84 ☑
Namaria ☑
B bebeqimyoldamrc ☑
Kaptanim 99.5 diyelim gercekci bir hedef olsun hic haftalik koymamistimYeni 1 haftalık hedefleri toparlıyorum canlar
Eksik olanlar
SaskinAnne
Amor-a
Pain Killer
caroline84
pacman
B bebeqimyoldamrc
Namaria senden de alayım canım cuma hedefini ☺
Kaptanim ben de oyleydim is arkadaslarim bir yer onerdi onlar da mersinli, marinada bir restorant iyiymis bu konuda cok cesit vardi icerigine göre secmemi onerdilerAyyy ben çok ön yargılıyım suşiyeafiyet olsun :))))
bende cok merak ediyordum susi, ama korkuyordum bir yandan:) gecen ay tatildeydik otelimizde sansimiza aksam yemeginde ciktiKaridesli ve somonlusunu tercih ettim gayet guzeldi
Yeni 1 haftalık hedefleri toparlıyorum canlar
Eksik olanlar
SaskinAnne
Amor-a
Pain Killer
caroline84
pacman
B bebeqimyoldamrc
Namaria senden de alayım canım cuma hedefini ☺
Hoşgeldin şehrimize tekraarTeşekkürler canım
Otur otur geldik ama yinede yorulmuşum yaa şimdi çay içiyorum ancak oturma imkanım oldu evimdeyim şükür
Ben de hergün yapamam ama arada denicemDiyetimin ilk 5 6 ayı Karatay yaptım çok iyi kilo vermiştim çok uzun sürede yapardım ama doğru uygulayamadım sanırım kabızlık oldu kadının dediği gibi zeytinyağı ve limonlu su tüketmedim ben :/ ama çok keyifliydi o disiplin
Geçmiş olsun cnmCanım benim yoğun bir gün oldu, dişçi randevusu alışveriş filan çok yordu. Ben de aynen 2 öğün yaptım ama spor yok bugün.
inşallah yarına telafi ederim.
10.30
1 yumurta
1 wasa
2 zeytin
Yarım kk peynir
Çeyrek esmer ekmek üzeri bal-tereyağı
Hedef60kgolmak
Hoşgeldin şehrimize tekraar
İs arkadasim da benzer bisey dedi sen demesen susi yedigimi unutmustum diyebende cok merak ediyordum susi, ama korkuyordum bir yandan:) gecen ay tatildeydik otelimizde sansimiza aksam yemeginde ciktibende ilk defa orda deneyimledim, yani guzel mi cirkin mi emin olamadim ay gidip susi yiyeyim canim cekti diyecegim bi lezzet degil ama yenmez bu da degil oyle orta halli gibi geldi:)
gecmis olsun, cocuklar cok hastalaniyor ama vucutlari cok cabuk toparliuor ve tedavilere hemen cevap veriyor masallah, kisa surede gecer merak etmeKızlar bugün de hastane de bitirdik günü
Kızımın gözü enfeksiyon kapmış
Sabah bir baktık kirmizi kenarda kirpik dönmüş doktora götürdük damla verdi ama muayene edene kadar mahvoldu cocugum
67.9 demiştim sanki❤ Hoşbuldum canımm
Bu arada senin hedefte yok galiba ya
Çok geçmiş olsun çocuk ve doktor olayı beni çok geriyor yaKızlar bugün de hastane de bitirdik günü
Kızımın gözü enfeksiyon kapmış
Sabah bir baktık kirmizi kenarda kirpik dönmüş doktora götürdük damla verdi ama muayene edene kadar mahvoldu cocugum
Evet demişşsin67.9 demiştim sanki
Salı çarşamba Adana seyahati turizm şeysi o yüzdenEvet demişşsin:)) emin misin son kararın mı diye şey ettim
2 gündür mahvoldukÇok geçmiş olsun çocuk ve doktor olayı beni çok geriyor ya
Sağol canım insaallahgecmis olsun, cocuklar cok hastalaniyor ama vucutlari cok cabuk toparliuor ve tedavilere hemen cevap veriyor masallah, kisa surede gecer merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?