Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi aksamlar arkadaslar cok sukur keyifli bir gun gecirdik valideyle gidiyim menümü yazayim standartdisi oldu bugün deneyimlemek istedigim bisey denedim hic yememistim hayatimda susi guzeldi ama ben begendim
Ayyy ben çok ön yargılıyım suşiye afiyet olsun :))))

Listeye ancak bakabildim
Veee listeyeyi yeni giren her üyenin yaptığı gibi Mahi57 de menü yazmamış niye böyle birşey var bilmemm listeye giren o gün menü yazmıyor

Kaptanim 99.5 diyelim gercekci bir hedef olsun hic haftalik koymamistim
Ayyy ben çok ön yargılıyım suşiye afiyet olsun :))))
Kaptanim ben de oyleydim is arkadaslarim bir yer onerdi onlar da mersinli, marinada bir restorant iyiymis bu konuda cok cesit vardi icerigine göre secmemi onerdiler denedim icimde kalmasin dedim hatta annem de ucundan aldi o da begendi saglikli aslinda yosun avokado somon lapa pirinc falan soya sosla guzeldi canim denenebilir

Karidesli ve somonlusunu tercih ettim gayet guzeldi
bende cok merak ediyordum susi, ama korkuyordum bir yandan:) gecen ay tatildeydik otelimizde sansimiza aksam yemeginde cikti bende ilk defa orda deneyimledim, yani guzel mi cirkin mi emin olamadim ay gidip susi yiyeyim canim cekti diyecegim bi lezzet degil ama yenmez bu da degil oyle orta halli gibi geldi:)

Teşekkürler canım
Otur otur geldik ama yinede yorulmuşum yaa şimdi çay içiyorum ancak oturma imkanım oldu evimdeyim şükür
Hoşgeldin şehrimize tekraar
Ben de hergün yapamam ama arada denicem
aynen zeytinyağı şifa şifa
Canım benim yoğun bir gün oldu, dişçi randevusu alışveriş filan çok yordu. Ben de aynen 2 öğün yaptım ama spor yok bugün.
inşallah yarına telafi ederim.
Geçmiş olsun cnm
aynen yarın telafi edersin
10.30
1 yumurta
1 wasa
2 zeytin
Yarım kk peynir
Çeyrek esmer ekmek üzeri bal-tereyağı

Hedef60kgolmak

Gayet güzel cnm afiyet olsun yansın yağlar

Kızlar bugün de hastane de bitirdik günü
Kızımın gözü enfeksiyon kapmış
Sabah bir baktık kirmizi kenarda kirpik dönmüş doktora götürdük damla verdi ama muayene edene kadar mahvoldu cocugum

İs arkadasim da benzer bisey dedi sen demesen susi yedigimi unutmustum diye
En azindan denemis olduk

Sabah bir baktık kirmizi kenarda kirpik dönmüş doktora götürdük damla verdi ama muayene edene kadar mahvoldu cocugum
gecmis olsun, cocuklar cok hastalaniyor ama vucutlari cok cabuk toparliuor ve tedavilere hemen cevap veriyor masallah, kisa surede gecer merak etme

Çok geçmiş olsun çocuk ve doktor olayı beni çok geriyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…