- 23 Mart 2016
- 30.184
- 90.850
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.741
Çekirdeğini aldın geldin mikim ne dedikodusu yapmis kaptan?
Muhtemelen canım haydi bakalımTartıldım geldim.
Cuma 77.2
Pazar 77.2
Pazartesi 77.3
Bu artının adetten olduğunu düşünüyorum. Cumaya hedef tutacak inşallah
Nasıl yani yaÇekirdeğini aldın geldin mi
Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi
çok ilginç ya insanlar hastalıkmış sağlıkmış önemli değil yüzdeye bakılıyor demek kiKızlar geçen hafta @SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü @mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördükirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı
canım zaten bir hafta yüksek yüzde gelir ve 1. olursa bir takım diğer hafta yüzdenin düşmesi çok normal çünkü her hafta insan 2 kg veremez zaten :) üstüne alınma canım benceÇekirdeğini aldın geldin mi
Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi
Çok ilginç geliyor bu bana ya. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor. Çoğu insan birbirini tanımıyor. Kendimiz için buradayız sonuçta ama Herkesin motivasyonu farklı demek ki.ilginç.Bir de bence yalan beyanda bulunan sanki fotoya da bir çare bulur gibi geliyor. Yani biraz abartıldı mı neKızlar geçen hafta @SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü @mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördükirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı
boype bisi olmasa sasirirdim zaten:)Çekirdeğini aldın geldin mi
kendi kendimizi mi kandıracaz, sonuçta hepimiz kilo verip daha sağlıklı olmak için burdayız. Kimsenin burdan maddi bir kazancı yokki tartıyla oynasın manevi olarak birbirimize destek olup kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz. Bence kimin ne dediği önemli değil motivasyonumuzu düşürmeyelim :) Tam gaz ileri kilo vermeye devamÇok ilginç geliyor bu bana ya. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor. Çoğu insan birbirini tanımıyor. Kendimiz için buradayız sonuçta ama Herkesin motivasyonu farklı demek ki.ilginç.Bir de bence yalan beyanda bulunan sanki fotoya da bir çare bulur gibi geliyor. Yani biraz abartıldı mı ne
çok ilginç ya insanlar hastalıkmış sağlıkmış önemli değil yüzdeye bakılıyor demek ki
tabi biz kimse için değil kendimiz için zaten eksi gelelim de nerde kaptanım link alalım merak da ettim
kendi kendimizi mi kandıracaz, sonuçta hepimiz kilo verip daha sağlıklı olmak için burdayız. Kimsenin burdan maddi bir kazancı yokki tartıyla oynasın manevi olarak birbirimize destek olup kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz. Bence kimin ne dediği önemli değil motivasyonumuzu düşürmeyelim :) Tam gaz ileri kilo vermeye devam
ya yalniz bu dedikoduyu cok sevdim benbunun geyigini 1 ay yaparim simdi durup durup guluyorum
ilahi ya siz cok yasayin emi
ahh canımm çok geçmiş olsun
Bir kaç gündür bu çikileta isteğini bastıramamaktan canım. yerine ne yesem ne içsem olmadı, illede çikileta dedi kendimcanım o üzgün surat neden :) gayet güzel menü
Evet kuzum 2 3 gün kaldıahh canımm çok geçmiş olsun
regli mi geliyor acaba
evet hemde karın kaslarını ve yüz kaslarını iyi çalıştırıyorgulmek zayiflatiyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?