- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.761
Ay çokk güzeeellgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
geçen cuma: 100.6
bugün: 99.9
ucundan da olsa iki basamakları gördüm şükür :))
3 aydır regl olmadım en son ilaçla olmuştum maalesef gene ilaca başladım tarlusal evde vardı. tartıya ödem olarak yansımaması için bol su ve günde 2 yeşil çaya dönüyorum.
inşallah kendiliğinden regl olacagım günler de gelir.
Bilmem ki o gülümseyen surat soluk duruyodu 1 hafta önceye kadar şimdi koyabiliyorum iphone değil benm ondan mıydi kiA niye ki ben koyuyordum neyse alışırız bunada
Cuma : 64.9Pazartesi kilo bildirimlerini bekliyorm kızlar kendi içimizde olduğu için fotoğraf not vs olmak zorunda değil :)
Cnm bi de mercimeği haşlayıp robotta yumurta, baharat ekleyip biraz da süt/yoğurt olabilir onunla krep tarzı yapıp denesene belki şişirmez mercimekseni cok iyi anliyorum
aynen kuzu, ya ama moealimi bozan su, karbonhidrata ucundan kosesinden degsem sisiyorum. tam bugday olmasi vs hic fark etmiyo yani.... sadece sebze ya da et yiyerek beslenemem ki.... 2 gun 3 gun beslenirim ama sonea vucut ister yani... nasi olucak bilmiyorum
Boşver kaptanım, biz yolumuza devam edelim dedikleriyle kalırlar. Kişi kendinden bilir işiÇekirdeğini aldın geldin mi
Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi
Wooow ilginç tarif, kulağa hoş geliyorCnm bi de mercimeği haşlayıp robotta yumurta, baharat ekleyip biraz da süt/yoğurt olabilir onunla krep tarzı yapıp denesene belki şişirmez mercimek
Ya da şöyle yapabilirsin: 2 gün karatay ,2 gün hurma yoğurt, 2 gün de tahıl yersin 1 öğünde ve o gün ekstra yeşil çaylı limonlu naneli karışım hazırlarsın sürahiye mesela
Çok güzel bir tarifCnm bi de mercimeği haşlayıp robotta yumurta, baharat ekleyip biraz da süt/yoğurt olabilir onunla krep tarzı yapıp denesene belki şişirmez mercimek
Ya da şöyle yapabilirsin: 2 gün karatay ,2 gün hurma yoğurt, 2 gün de tahıl yersin 1 öğünde ve o gün ekstra yeşil çaylı limonlu naneli karışım hazırlarsın sürahiye mesela
Çak geçmiş olsun canım!
Ama bu da insan vücudu yani robot değil ki herkes kadın zaten birbirimizi anlamamız lazım hormonal sebepler olur misafir olur seyahat olur bunlar hep olcak şeylerÇekirdeğini aldın geldin mi
Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi
Teşekkür ederim cnmÇak geçmiş olsun canım!
Aminn canim cok sagolAy çokk güzeeelltebriklerr ben de 69 u ucundan görünce böyle mutlu olmuştummm Allah daha iyisini versin tatlım
Karın kaslarını da katıp 1 saat filan gülsen 200 gr gider bencegulmek zayiflatiyomuydu
Sonuc super tebrik ederimGünaydınlaar
Cuma kilom: 68.2
Bugün kilom 67.5
Mehfam Cherry Mom
yarın Adana yolcusuyum bi gece kalıcaz yarın sabahki kilomu tekrar söylerim
Perşembe de yine şok diyet tarzı olur sanırım
Gecmis olsun canim
Darısı başıma yaaa. Bi de ben kilomu pek belli etmem. 69 olunca baya baya ince oluyorumAy çokk güzeeelltebriklerr ben de 69 u ucundan görünce böyle mutlu olmuştummm Allah daha iyisini versin tatlım
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun
İnşallah görüşeceğimiz günler de gelir cnmSonuc super tebrik ederim
Adanaya gelmisken Hataya da ugrasan ne guzel olurdu yakin zaten kac gel yemek yiyp yakalim
inşallah canım ne güzel olurİnşallah görüşeceğimiz günler de gelir cnmbu grup olarak da
teşekkürler davetin için
Regline yakın oluyordu değil miTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?