Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
geçen cuma: 100.6
bugün: 99.9

ucundan da olsa iki basamakları gördüm şükür :))
3 aydır regl olmadım en son ilaçla olmuştum maalesef gene ilaca başladım tarlusal evde vardı. tartıya ödem olarak yansımaması için bol su ve günde 2 yeşil çaya dönüyorum.
inşallah kendiliğinden regl olacagım günler de gelir.

ortim gayet güzel menü dengel olmuş afiyet olsun
afiyet olsun canım fırında daha sağlıklı olmuş yemeğin.
sinema keyfi maşallah ne güzel :)) afiyet olsun
11.30
1 sütlü kahve
1 üstü fıstık ezmeli ve birkaç damla çikolatalı wasa

16.00
balık-salata-yarım şişe limonlu soda

18.15
1kahve
1 parça kare çikolata

su 2 litre
Spor 60dk eliptik
canım o üzgün surat neden :) gayet güzel menü
cok sağlıklı yine. afiyet olsun canım :)

Günaydın canım
İkili rakamlar gelmiş çok sevindim

Umarım Tarlusalı da son kullandığın olur kendi kendine olduğun günlerde gelecek hayırlısıyla

Günaydın canım
İkili rakamlar gelmiş çok sevindim

Umarım Tarlusalı da son kullandığın olur kendi kendine olduğun günlerde gelecek hayırlısıyla
Gunaydin kaptanim bir daha gorusmemek uzere uc basamaklara veda ediyorum
Amin insallah benim de en buyuk istegim ilacsiz regl olmak

gunaydin kizlar

ben yine mehter takimi 3 ileri 2 geri cuma 62.3 pazar 62.1 pazartesi 63.1
Hemen söylüyorum sebebi pideler her ne kadar kendinde yapsan tam buğdayda olsa hamur karbonhidrat şişirdi seni normalde az yiyen biri olduğu için + yaptı ama geçicidir ertesi gün etkisi diye düşünüyorum bu hadtta içinde dikkat et canm

Gunaydin kaptanim bir daha gorusmemek uzere uc basamaklara veda ediyorum
Amin insallah benim de en buyuk istegim ilacsiz regl olmak
seni cok iyi anliyorum
aynen kuzu, ya ama moealimi bozan su, karbonhidrata ucundan kosesinden degsem sisiyorum. tam bugday olmasi vs hic fark etmiyo yani.... sadece sebze ya da et yiyerek beslenemem ki.... 2 gun 3 gun beslenirim ama sonea vucut ister yani... nasi olucak bilmiyorum

Kızlar geçen hafta SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı

kim ne dedikodusu yapmis kaptan?

Eklentiler

• images (14).webp
    38 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…