- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.721
ortim gayet güzel menü dengel olmuş afiyet olsunSelam
Ilık Su
1 yumurta omlet, 2 sosis,az.peynir,1 tk çilek reçeli,1 zeytin,yarım dil köy ekmeği
Öğle: 1dl tb ekmeği üstü az peynir yarım salatalık ve 3 yk soganli mantar kavurması
Ara: 1 kase matchali yoğurt + 2 kare bitter çikolata
Akşam 17:00 : 1 adet lahmacun + ayran
*Kirazsapli yeşilcay
Su:1.5 lt
Spor:3.500 saf spor yürüyüş ( soğuktu gözlerim yaşardı devam edemedim)
Cherry Mom Mehfam
afiyet olsun canım fırında daha sağlıklı olmuş yemeğin.Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 köfte, balkabağı şekersiz, üzerine ceviz
Ara yeşil çay, 3 çatal balkabağı
Akşam bir tane karnıyarık, salata, ayran
Karnıyarık kızartma degil fırında az yag ile pişirdim
2 litre su
Spor yok
sinema keyfi maşallah ne güzel :)) afiyet olsunMenüm
13.30: peynir, zeytin, süzme yoğurt(ev yapımı), domates, 1 kaşık ev yapımı pekmez(şekersiz), 1 Adet yumurta tava(1 damlacık zeytin yağıyla), 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği, fırında patates.
20.00: Patlamış mısır(evde sinema keyfi yapalım dedik. Mısırsız olmadı tabi )
Su: 3lt
canım o üzgün surat neden :) gayet güzel menü11.30
1 sütlü kahve
1 üstü fıstık ezmeli ve birkaç damla çikolatalı wasa
16.00
balık-salata-yarım şişe limonlu soda
18.15
1kahve
1 parça kare çikolata
su 2 litre
Spor 60dk eliptik
cok sağlıklı yine. afiyet olsun canım :)Bugün menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet,domates salatalık maydanoz haşhaş ezmesi yeşil zeytin yeşil çay
Ara türk kahvesi şekersiz üzümlü bitter çoklıt
2.öğün palamut buğulama salata
Ara türk kahvesi fındık
3 lt su
15 dk leslie,6000 adım
Pain Killer
Günaydın Eline sağlık canım16-23 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
pacman
B bluuee
Mahi57
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
caroline84
Namaria
B bebeqimyoldamrc
Günaydın canımgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
geçen cuma: 100.6
bugün: 99.9
ucundan da olsa iki basamakları gördüm şükür :))
3 aydır regl olmadım en son ilaçla olmuştum maalesef gene ilaca başladım tarlusal evde vardı. tartıya ödem olarak yansımaması için bol su ve günde 2 yeşil çaya dönüyorum.
inşallah kendiliğinden regl olacagım günler de gelir.
Geçti mi gözü ?Canım merhaba
Kusura bakma kızla uğraşmaktan giremedim
81.3 olsun benim hedef
A niye ki ben koyuyordum neyse alışırız bunadaHareketli emoji koyamıodum telefondan ben önceden
sevindim şimdi
Gunaydin kaptanim bir daha gorusmemek uzere uc basamaklara veda ediyorumGünaydın canım
İkili rakamlar gelmiş çok sevindim
Umarım Tarlusalı da son kullandığın olur kendi kendine olduğun günlerde gelecek hayırlısıyla
ben evden erken çıkıyorum bugün tartılmadım, tartılacakmıydıkPazartesi kilo bildirimlerini bekliyorm kızlar kendi içimizde olduğu için fotoğraf not vs olmak zorunda değil :)
Tamam canım müsait değilsen kalsın yarın alalım amaben evden erken çıkıyorum bugün tartılmadım, tartılacakmıydıkyarın yazsam olur mu :)
Hemen söylüyorum sebebi pidelergunaydin kizlar
ben yine mehter takimi 3 ileri 2 gericuma 62.3 pazar 62.1 pazartesi 63.1
seni cok iyi anliyorumGunaydin kaptanim bir daha gorusmemek uzere uc basamaklara veda ediyorum
Amin insallah benim de en buyuk istegim ilacsiz regl olmak
aynen kuzu, ya ama moealimi bozan su, karbonhidrata ucundan kosesinden degsem sisiyorum. tam bugday olmasi vs hic fark etmiyo yani.... sadece sebze ya da et yiyerek beslenemem ki.... 2 gun 3 gun beslenirim ama sonea vucut ister yani... nasi olucak bilmiyorumHemen söylüyorum sebebi pidelerher ne kadar kendinde yapsan tam buğdayda olsa hamur karbonhidrat şişirdi seni normalde az yiyen biri olduğu için + yaptı ama geçicidir ertesi gün etkisi diye düşünüyorum bu hadtta içinde dikkat et canm
kim ne dedikodusu yapmis kaptan?Kızlar geçen haftaSaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?