- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.321
Aynen canim tüm arkadaslara tesekkur ediyorum hic yabancilik cekmedim burdaBende öyle çok ortim enerjilerin güzel ve olumluki bütün arkadaşları seviyorum takımımız gerçekten özel listeye girmene şahane oldu ödem detoks a dayanamıyor bende cars Pers odemsavar günüm haftaya da güzel sonuclar bizim
Yok canim ya sikinti yok dikkat edecem tabiki mezun olmadan cikmak yok bu ara misafirim de vardiİhtiyar heyetiiiiiiii
Namaria @Pain Killer @belmayne listeye girdi itirazı olan yi var mı
G gamzem23 eksiden dolayı değil yanlış anlama belmaynenin eksisi senden 100 gram farklı :) ama hafta sonları olayı beni korkutuyordengeleyebileceğine söz veriyorsan alayım listeye tatlım çok fazla alışkınsan sonra liste kaygısı olsun istemiyorum fazlada bir kilon yok iişin açığı
Evet kaptanim paylasim alaninda %4 gordum soka girdimMalum tartı fotolarına bakıyorumdiğer takımlarda iyi vermiş bu hafta :))
%4muEvet kaptanim paylasim alaninda %4 gordum soka girdim
İnsallah saglikli vermistir arkadas cunku 4 kiloya yakin gitmis insanlar ayda o kiloyu verince sukrediyor
Canim ogleden önce gördüm tam 4 kilo degil ama yuzde 4 tu ust limit sınırı ben de cok sasirdim%4muo nasi sey ya napmis o organ mi aldirmis bacagini kolunu kesip mi ciisntartiya napmis
Yaaaa kırmızııı sana bişey diyim mii şimdi ekibe dönüyordumCherry Mom
kosun kosunbim e baza alti kutulari gelmis:) annem rica etti alabilirmisin bana diye, oglani kaptim gittim cok zor bi yolculuk oldu cocugum 3 kere dustu vala mecbur kalmasam cikmazdim, ama gelince bi tur daha tartildim ve sonuc:) kaptanim guncelleyebiliyomuyuz tartiyi... bu arada sabah gozumun teki kapali tarihi yanlis yazmisim simdi tarihi duzelttim bi de...
-300 gr, allahim hedefe ulasamasak bile yuzumu kara cikartmadin dinimiz amin
haftaya arti gelir o kesin, vucudunda su kan besin ne var ne yok bosaltmis kendini tartilmis kesin, haftaya onlarin hepsi yerine gelir arti olarak doner tamam sey yaomayin cokCanim ogleden önce gördüm tam 4 kilo degil ama yuzde 4 tu ust limit sınırı ben de cok sasirdim
sen 100 iste ben 200 geleyim kaptanYaaaa kırmızııı sana bişey diyim mii şimdi ekibe dönüyordum
Paylaşımda 1 ekip listesini paylaşmış ortalaması 0,802 biizm ortalama 0,802diyecektim 100 200 Gr bir eksi düşen olur mu bu kadar olur
Yahaftaya arti gelir o kesin, vucudunda su kan besin ne var ne yok bosaltmis kendini tartilmis kesin, haftaya onlarin hepsi yerine gelir arti olarak doner tamam sey yaomayin cok
Tmm canım harikaYok canim ya sikinti yok dikkat edecem tabiki mezun olmadan cikmak yok bu ara misafirim de vardi
Cnm bugün nasılsın halsizliğin geçti mi biraz?Aynen canim tüm arkadaslara tesekkur ediyorum hic yabancilik cekmedim burda
Odemsavar gunu supermis
Cok sukur canim dune gore daha iyiyimCnm bugün nasılsın halsizliğin geçti mi biraz?
Bende sevindimCherry Mom dun kuzendeki spor aletinden soz etmistim ya, aradim kuzeni calisiyomu bilmiyorum ama ciksrtirim aksam alirsiniz dedi, esime solicem isten gelirken ugrasin alsin. onunla da calisirim evde artik.cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?