Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi aksamlar arkadaslar internetten spor icin ikili tunik pantolon spor takim soylemistim geldi hevesle actim 48 beden siparis etmeme ragmen 38 gondermisler
Ay heveslenmistim sinir oldum pazartesi iade edicem insan bi bakar ne gönderdiğine
E yuh tamm zayıflıyorsun ama bir anda çok şey beklemiişlrr senden :)
Sefamerve eşofmanlarını çok severim güzelde inidirmlri oluyor kalıpları tam

E yuh tamm zayıflıyorsun ama bir anda çok şey beklemiişlrr senden :)
Sefamerve eşofmanlarını çok severim güzelde inidirmlri oluyor kalıpları tam
Kaptanim sefamerveden aldim ben de okkali bi mesaj attim iade talebinde dikkat edin gibisinden
Benden cok sey beklemisler evet

İyi aksamlar arkadaslar internetten spor icin ikili tunik pantolon spor takim soylemistim geldi hevesle actim 48 beden siparis etmeme ragmen 38 gondermisler
Ay heveslenmistim sinir oldum pazartesi iade edicem insan bi bakar ne gönderdiğine
uyuz oluyorum boyle ezbere yapilan islere... aman kaeiaiklik olmustur onlarda insan filan cikisma cok diyoe ya bazilari, ben baya baya canlarina okuyorum herkes isini duzgun yapsin

uyuz oluyorum boyle ezbere yapilan islere... aman kaeiaiklik olmustur onlarda insan filan cikisma cok diyoe ya bazilari, ben baya baya canlarina okuyorum herkes isini duzgun yapsin
Aynen canim pandemi dolayisiyla internetten alisverise yuklendim durduk yere bana eziyet yani kargoya git iade bekle vs.
Onlar da insan tabi de isleri bu yani ben isyerinde ornegin kultur bakanligina yazmam gereken bir yaziyi belediyeye yazsam olay olur mudurlerim dalga gecer isi bilmiyor diye.
onlarda ne gonderdigine dikkat etsin para kazaniyorlar isleri bu

AA bahtsız Bedevi
Bak şimdi favoriye aldığım yeni eşofman takımı riske girdi şu ara iade kargo çok zor benim için
Aynen canim o benim iste
Buyuk bedenlerde karistiriyolar heralde 52 yi 42 gondermeler falan sende risk yoktur canim
Ben de modanisa ve lcwden devam ederim napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…