- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.361
Tmm canım alt liste için zorunlu değil çok iyi gitmiş tebrikler
teşekkürler kaptanımAynen tatlım sıkıntı yok
Ne demek canımteşekkürler kaptanım
Aslinda daha cok gidecekti ama siskinlik ve dun gec yedim yemegi ondan bu sekilde olduTmm canım alt liste için zorunlu değil çok iyi gitmiş tebrikler
Ah ahh kandiramayacaklar beni ama su es dost akraba gelme gitmelerinde yemegin hakkini veriyoruz. En cok ondan korkuyorum da neyseki corona var biraz iliskiler mesafeli :)Maşallah sana yaa hem de orda o güzellerin içinde
E yuhİyi aksamlar arkadaslar internetten spor icin ikili tunik pantolon spor takim soylemistim geldi hevesle actim 48 beden siparis etmeme ragmen 38 gondermisler
Ay heveslenmistim sinir oldum pazartesi iade edicem insan bi bakar ne gönderdiğine
Kaptanim sefamerveden aldim ben de okkali bi mesaj attim iade talebinde dikkat edin gibisindenE yuhtamm zayıflıyorsun ama bir anda çok şey beklemiişlrr senden :)
Sefamerve eşofmanlarını çok severim güzelde inidirmlri oluyor kalıpları tam
uyuz oluyorum boyle ezbere yapilan islere... aman kaeiaiklik olmustur onlarda insan filan cikisma cok diyoe ya bazilari, ben baya baya canlarina okuyorum herkes isini duzgun yapsinİyi aksamlar arkadaslar internetten spor icin ikili tunik pantolon spor takim soylemistim geldi hevesle actim 48 beden siparis etmeme ragmen 38 gondermisler
Ay heveslenmistim sinir oldum pazartesi iade edicem insan bi bakar ne gönderdiğine
Aynen canim pandemi dolayisiyla internetten alisverise yuklendim durduk yere bana eziyet yani kargoya git iade bekle vs.uyuz oluyorum boyle ezbere yapilan islere... aman kaeiaiklik olmustur onlarda insan filan cikisma cok diyoe ya bazilari, ben baya baya canlarina okuyorum herkes isini duzgun yapsin
Evet kuzum 2.gibi gibiyiz
Aâaaa çok şaşırdımKaptanim sefamerveden aldim ben de okkali bi mesaj attim iade talebinde dikkat edin gibisinden
Benden cok sey beklemisler evet
Ben de cok alisveris yaptim canim bi kere daha olmustu bu iki Allahin hakki ucturAâaaa çok şaşırdımo kadar alışveriş yaptım hiç bana denk gelmedi
Nota siliniyor mu canim simdiEvet kuzum 2.gibi gibiyiz
AA bahtsız BedeviBen de cok alisveris yaptim canim bi kere daha olmustu bu iki Allahin hakki uctur
Aynen canim o benim isteAA bahtsız Bedevi
Bak şimdi favoriye aldığım yeni eşofman takımı riske girdişu ara iade kargo çok zor benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?