- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.341
Eline saglik canimkilo veren herkesi tebrik ederim kızlar isteyince yapamadığımız yokumarım derece gelir notamız silinir bakalım :)
Bana biraz müsadelistemizi paylaştım
Hay maşallahkilo veren herkesi tebrik ederim kızlar isteyince yapamadığımız yokumarım derece gelir notamız silinir bakalım :)
Bana biraz müsadelistemizi paylaştım
Totişimde pek kalmadı amaTotişini kaşı
Bence de canım ya. Bir hafta daha dene.boyle gorunce de kiyamadim ya:) bi hafta daha denesek mi kaptanim ne bilim
Uuuu çok havalııııTotişimde pek kalmadı ama
O senin sıcaklığınla alakalı orticimAynen canim tüm arkadaslara tesekkur ediyorum hic yabancilik cekmedim burda
Odemsavar gunu supermis
Yok canım ne demek helal olsun. Hayat bu. İnişler çıkışlar olacak tabiiki. Sen iyi ol yeter kisabah resim cektigim kagidi keske haftaya cumanin tarihiyle bi kere daha cekseydim:) arti gelirsem bari gruba zararim olmadan ayrilayim diye
allahim şikenin allahi bendeymis haberim yokmus
ben aksama kadar bi dusuneyim bakayim bakalim, hic te kiyamiyorum birakip gitmeye, bu haftabelmayne ortim de hakkini helal etsin, hic enerjik degildim kizcagiza faydam olmadi....
Tamamdır. Çok girip aktif olamıyorum. Hasta bezi kullanıyorum su an ne halde oldugumu anlayınTebrikler canım
Daha bile kırpabilirsin ayak ve gözükmesine Grek yok hatta notu öne koysan minicik bir foto göndermen yeter bize ekteki gibi olabilir :)
of cok grcmis olsun ya, insallah gecer ve bi saha hic tekrarlamazTamamdır. Çok girip aktif olamıyorum. Hasta bezi kullanıyorum su an ne halde oldugumu anlayın
Dinlendim cnm iyiyimCok sukur canim dune gore daha iyiyim
Uykumu aldim onun cok etkisi oldu kas agrim da hafifledi
Sen nasilsin Adana dan sonra dinlenebildin mi?
Çokk güzeelllCherry Mom dun kuzendeki spor aletinden soz etmistim ya, aradim kuzeni calisiyomu bilmiyorum ama ciksrtirim aksam alirsiniz dedi, esime solicem isten gelirken ugrasin alsin. onunla da calisirim evde artik.cok sevindim
Ama bu 3 ayın kanaması kuzum öyle düşünelimTamamdır. Çok girip aktif olamıyorum. Hasta bezi kullanıyorum su an ne halde oldugumu anlayın
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah.Günaydın
Kilom 51.4
52.1/51.4/0.7/%1.34
spor yapmıyorum Pek birşey yediğim söylenemez. Sağlıklı gitmiyor yani, umarım bir iki haftaya hızlıca geri gelmez.
Babamın tedavisi sürüyor hastanede ama durumu iyi gibi. 5 gün sonunda doktor karar verecek.soran herkese teşekkürler iş konusu çözülünce uzun yazacağım.
Olur mu öyle şey ya. Böyle bir madde varsa neden girmeyesin. O gözden kaçırmıştır bu maddeyi. Kaptan hatırlatır onacanımCherry Mom paylaşım alanında benim bu etapta katılamayacağım yazılmış başka takım kaptanı tarafından;
ama karar defterinde;
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirimde liste açıklamasında "mezuniyet kilosunun altında" yazılmalıdır.
notu var şu anki kilom da mezuniyet kilomun altında. sorunu anlayamadım canım.
Benm için problem değil haftaya da dahil olurum tabi ki ama haftaya da aynı şey olmayacak mı güncel kilom mezun kilomun altında olacak.
canım etap başlangıç kilomla mezuniyet kilomun aynı olduğu için giremeyeceğim yazılmış ben anlamadım haftaya da girsem mezuniyet kilomla güncel kilomun farkı alınacak yüzde iki haftaya bölünmüş olacak.Olur mu öyle şey ya. Böyle bir madde varsa neden girmeyesin. O gözden kaçırmıştır bu maddeyi. Kaptan hatırlatır ona
Ben de merak ettim şimdi. Bakalım kaptan ne desincanım etap başlangıç kilomla mezuniyet kilomun aynı olduğu için giremeyeceğim yazılmış ben anlamadım haftaya da girsem mezuniyet kilomla güncel kilomun farkı alınacak yüzde iki haftaya bölünmüş olacak.
Cherry Mom kaptanım daha iyi bilir benim için farketmez canım ha şimdi girmişim ha haftaya sorun değil
Döndüm tatlım bence kuralda sıkıntı yok girebiliyorsuncanım etap başlangıç kilomla mezuniyet kilomun aynı olduğu için giremeyeceğim yazılmış ben anlamadım haftaya da girsem mezuniyet kilomla güncel kilomun farkı alınacak yüzde iki haftaya bölünmüş olacak.
Cherry Mom kaptanım daha iyi bilir benim için farketmez canım ha şimdi girmişim ha haftaya sorun değil
Aynen tatlım sıkıntı yokcanımCherry Mom paylaşım alanında benim bu etapta katılamayacağım yazılmış başka takım kaptanı tarafından;
ama karar defterinde;
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirimde liste açıklamasında "mezuniyet kilosunun altında" yazılmalıdır.
notu var şu anki kilom da mezuniyet kilomun altında. sorunu anlayamadım canım.
Benm için problem değil haftaya da dahil olurum tabi ki ama haftaya da aynı şey olmayacak mı güncel kilom mezun kilomun altında olacak.
Tamam canımHarikaa izin kilonu bekliyorummm caroline84
87,5 olduğunda listedesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?