- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.301
doğru ben de iki sonuç tartısı vardı ben hep yükseğini baz alıyorum unutmuşum sağol kaptanımGeçen hafta 70.7 imiş bu arada fark -600:))))
Harikaa izin kilonu bekliyorummm caroline84Kaptanım geçen hafta 92.2
Bu hafta 91.4
Fark 0.8
kuzu buralarda olurum bipdirim yapmam sadece:) bir iki hafta deneyeyim bakalim tekrar kilo vermeye dondugu zaman bunyem hemen kosar gelirimbende de vardı endometrial hiperplazi kendiliğinden geçti umarım geçmiştir ben bu sürede istanbul gibi bi yerde deli gibi kaç kere hastaneye gittim çıkamadım dikkat edip dezennfektan ve geldiğin gibi banyo hiç bişey olmaz. ertelemesen iyi olur canm smear bile yaptırdım böyle şeyler ertelemeye gelmiyor bende şimdi yara bile varmış geçer dedi.
çok üzüldüm babanı bilmiyordum beslenmene bu dönem dikkat etsen daha iyi olur canım. Herşey düzlüğe girecek geldiğinde birden gelmese.. çok geçmiş olsun
ortim gayet harika bi sonuç tebrik ederimListeye girdin mi şimdi
Hayırlı cumalarr canıımm
Üzüldüm kuzu ya keşke yine de burada deneseydin herkes ortalama aynı menü örnegini verdi sana idare ederdik beaa. neyse hayırlısı olsun umarım çözümü bu süre de bulursun biran önce. Listenle olmasa da çene olarak burda ol bence
boyle gorunce de kiyamadim ya:) bi hafta daha denesek mi kaptanim ne bilim***5.Takım 697. Etap ***
SaskinAnne (81,5/81,2/0,3/%0,37)
kirmizigitar (62,3/62,2/0,1/%0,16) izne ayrılmak istiyor,2020 yılı 1.izin hakkı
mavimli (82/81,4/0,6/%0,73)
ayvacicegi (52,1/51,4/0,7/%1,34)
seyrekyagmur (70,7/70,1/0,6/%0,85)
amatördiyetci (68,2/67,6/0,6/%0,88)
AKREPcg (74,4/73,8/0,6/%0,81)
Mahi57 (73,3/72,8/0,5/%0,68)
Namaria (100,6/99,5/1,1/%1,09) mezun üye, başlangıç tarihi 16.10.20 başlangıç kg 100,6 hedef kg 85 (mezuniyet kilosunun altında)
Belmayne (77,2/76.8/0,4/%0,52) yeni üye başlangıç tarihi 05.10.20 başlangıç kilo 78.8 hedef kg 65
Pain Killer (64,9/64/0,9/%1,39) yeni üye başlangıç tarihi 08.10.20 başlangıç kilo 67,3 hedef kg 55
5.takim ortalaması:
Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
pacman (65,3 / 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Bluuee (67,3/67,2/0,1/)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Gamzem23 ( 59,1/58,8/0,3/%0,51)) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Caroline84 (92.2/91,4/0,8/% 0,87) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
cnm seher akgül var youtube da orda gördüm buna benzerAfiyet olsun ortim güzel menü.
Yalnız smoothie nin tadı nasıldı, severek mi içiyorsun merak ettim.
boyle gorunce de kiyamadim ya:) bi hafta daha denesek mi kaptanim ne bilim
Hoşgelmişleeer canlarİhtiyar heyetiiiiiiii
Namaria Pain Killer belmayne listeye girdi itirazı olan yi var mı
G gamzem23 eksiden dolayı değil yanlış anlama belmaynenin eksisi senden 100 gram farklı :) ama hafta sonları olayı beni korkutuyordengeleyebileceğine söz veriyorsan alayım listeye tatlım çok fazla alışkınsan sonra liste kaygısı olsun istemiyorum fazlada bir kilon yok iişin açığı
Deneyebilirsiin biraz değiştirip düzeni kuzum, mesela diyetisyenin yasakladığı şeyleri yavaştan ekleyip vücudunu gözlemle bakalım cnmboyle gorunce de kiyamadim ya:) bi hafta daha denesek mi kaptanim ne bilim
Rica ederim canımdoğru ben de iki sonuç tartısı vardı ben hep yükseğini baz alıyorum unutmuşum sağol kaptanım
ortim çok teşekkür ediyorum ne güzel bir eş olduk bu hafta enerjini hissettimortim gayet harika bi sonuç tebrik ederimListeye girdin mi şimdi
Cok tatliymisİs yerinden arkadasim hep diyodu 100 un altina dusunce sana suprizim var diye
Aksam aradi geldi bana matara almis cok mutlu oldum naif ince dusuncesi icin
Ortim hosgeldinTebriklerr canım listeye gideceğini söylemek kötü mü oldu hep daha çok eksi ile geliyordun
Bende öyle çok ortim enerjilerin güzel ve olumluortim çok teşekkür ediyorum ne güzel bir eş olduk bu hafta enerjini hissettim
senin sonuç da süper canım tebirk ediyorum
evet listedeyim hafta içi şişkinlğim vardı ama perşembe detoksu beslenme ve spora dayanamadı ödem :)) eksi gelince sağolsun kaptanim deneme süreci olmadan listeye dahil ettimezun üyelerde istenirse uygunaıyor deneme
Tamamdirben de merak ettim aybana da özelden atsana gönderilere bakarım en azından
Totişini kaşıAy bir türlü kahvaltı ydı yaramazlıklarıydi yazamadım bütün grup çok güzel bir iş çıkarmış hiç alintilamadim artimiz yok istisnasız herkes de vermiş çünkü. Bütün arkadaşları tebrik ediyorum
oy yavrum
Sen akşama kadar düşün 20.00 ye kadar düzeltme şansımız var daha listeyi paylaşmadımda zatenn bencede çıkma derim
sabah resim cektigim kagidi keske haftaya cumanin tarihiyle bi kere daha cekseydim:) arti gelirsem bari gruba zararim olmadan ayrilayim diyeDeneyebilirsiin biraz değiştirip düzeni kuzum, mesela diyetisyenin yasakladığı şeyleri yavaştan ekleyip vücudunu gözlemle bakalım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?