Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mayaladıktan sonra kavanoz kapağının altına kağıt havlu koy canım buharlaşma yapıp sulandırmıyor çok iyi oluyor eline sağlık

Mayaladıktan sonra kavanoz kapağının altına kağıt havlu koy canım buharlaşma yapıp sulandırmıyor çok iyi oluyor eline sağlık
Guzel fikir canim mayaladiktan sonra derken hani bekletiyoruz 4 saat ondan sonra mi yoksa ilk mayalama sonrasi mi
Nasi konuya uzagim ama

Guzel fikir canim mayaladiktan sonra derken hani bekletiyoruz 4 saat ondan sonra mi yoksa ilk mayalama sonrasi mi
Nasi konuya uzagim ama
İlk mayalama canım kaynattığın sütle yoğurdunu birleştirip kavanoza koyuyorsun ya kapağı kapatırken koyabilirsin bu aradan ben en az 6 7 saat bekletirim daha iyi tutuyor :)

Çokk çok iyi yaptın cnm bnm hepimizin içi daha rahat şu an tebrikler cesaretin için
Ayy nasıl bi yer yaa burda da var öyle caddeler heryeri aynı anda takip etmek gerekiyo çocukla hiç düşünemedim
Allah yardımcınız olsun yaa kuzum.Maddi sorun yoksa başka ev baksanız gerçekten? En azından bi komşu bulsan çok güzel olurdu dertleşirdin de

Rekorum 1.5 sene canim Allah basa vermesin cok zor inan kilo vermek tabi ki istiyorum ama asil istegim hastaliklardan kurtulmak

Her kötü şeyin başında kilo var çünkü doktora adımını atsan kilo ile dönüyordur inşallah o da olacak hafifledikçe bile etkisi görülecek umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…