- 23 Mart 2016
- 30.139
- 90.780
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.541
ceyrek simit
labne peyniri (40 gr kadar)
hindi fume (3 adet fit yagsiz)
aksam
sebzeli pilav 3 yk (zeytinyaginda basmati pirinci ile)
firinda tavuk patates 1 parca tavuk yarim patates
2 litre su
spor kaptanda
Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti 9 da omlet, kahve
Öglen 1 de yayla corbasi
Aksam 4 te et sandvic, iki tane zeytinyagli enginar
Yürüyüs kaptanda
Cherry Mom
@reyyanK
Bugün menüm
Sabah
1 yk melemen
2 zeytin peynir bol yeşillik
Öğlen
Su
Akşam
2 yk pirinc pilavi
2 yk et sote
Bol salata
1lt su
5000 adim
Güzel hafta sonu menüleri kızlarMenüm
12.00: zeytin, peynir, haşlanmış yumurta, yeşillik, iki dilim ev yapımı tam buğday ekmeği, iki ince dilim ayva, az fırında patates
17.00: bir tabak yeşil mercimek, 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık taze iç fasulye, salata
Su: 3 lt civarı
Spor: kaptanda
Cok teşekkür ederim canimOh oh afiyet olsun bundan sonra hep kendin yaparsin. Ev yapimi baska güzel. Ben senelerdir kendim yapiyorum.
Ohh sefaniz olsun masallahBenimde kuzenim gelmis yurtdışından 2 gun oldu istanbul turu yaptik bugun de hamama gittiksauna kese köpük masaj ohh mis gb n3 iyi oldu
Cok pardon kaptanim o detayi bilmiyordum ya da atlamisim hemen yazayim gelecek cuma hedefim 98.6Kızlar hedefleri alıyorum ama çok eksik var
cuma bildirimlerini
Güncel kg:55
Hedef kg : 54gibi paylaşacaktık ya
Yok canım sen bilmiyorsundur hatırlatmadım sen geldikten sonra onlarda yazmaz oldu :))Cok pardon kaptanim o detayi bilmiyordum ya da atlamisim hemen yazayim gelecek cuma hedefim 98.6
Ayyyy okurken hafifledim ne güzelBenimde kuzenim gelmis yurtdışından 2 gun oldu istanbul turu yaptik bugun de hamama gittiksauna kese köpük masaj ohh mis gb n3 iyi oldu
allah odeme kolayligi versin. bende calisiyor olsaydim suan durumlar bambaska olurdu benim.isten arilmam ustune pandemi bizi mahvetti bu evi odeyelim yeter modundayimAy zor olmaz mı canım. Valla bezdik. Ama daha beter günlerimiz de olmuştu ben Anadolu yakasında çalışırkenevin borcunun bitmesine az kaldı. Sıkıyoruz dişimizi.
Teşekkürler kaptanım
Hemen ekledim profilime cok inanmam ama burcumun simgesi gunes cok severim
Teşekkürler kaptanım
Rica ederim kızlarHemen ekledim profilime cok inanmam ama burcumun simgesi gunes cok severim
Eline emegine saglik kaptanim
Rabbim şifalar versin canım yumurta yı bana kadın dogum uzmanım önerdi ayrıca Pkos için yürüyüş önerdi.Ben yumurta yiyemiyorum bi süredir midemi bulandırıyor canim
Kötüyüm çok çok çok kanamam var
Ve haliyle yatıyorum sürekli
O bildiğiniz hasta pedleri var ya onları kullanıyorum
Bence geçecek ama zor geçecek gibi
Ay teşekkür ederiz kaptanım
Bi ara cok merak salmistim canim yukselen alcalan ay burcu cin burcu vs vs
Canım nasıl oldu yoğurt. Biz de hep evde yaparız. Hiç yiyemeyiz hazır yoğurt.Cok teşekkür ederim canim
Dogal ev yapimi gibi olur mu ne güzel yapıyorsun
Ne guzel canim masallahCanım nasıl oldu yoğurt. Biz de hep evde yaparız. Hiç yiyemeyiz hazır yoğurt.
Kaptanım hangi günler olduğunu bi daha yazabilirmisin sana zahmet.Kızlar hatırlatmadık galiba bugün walk Challenge vardı yürüyüş yapan vardır umarımadımları beklerimmmmm
Afiyetle ye canım. Alışırsan hiç bırakamazsın zatenNe guzel canim masallahben de bahane cok usengeclik is yogunlugu sehirdisi gorevle vs hic yapmamistim ama gayet de yapiliyor yani
Canim iki kavanoz yaptim bir kucuk bir buyuk küçük olan cok guzel gorunuyordu buyuk biraz sulu gibiyde dolaba koydum yarin aksama kadar beklesin bakalim insallah guzel olur
KaptanımKızlar hedefleri alıyorum ama çok eksik var
cuma bildirimlerini
Güncel kg:55
Hedef kg : 54gibi paylaşacaktık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?