Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay o zmn çok zor denge bulmaan cnm o terazi etkisini daha çok gösterecek 30 dan sonra
Hem kibar hem düzgün cümleli hem iddialı ve karşısındakini altetmeye çalışan
30 u geçtim içimdeki aslan kedi oldu ahaha cok dengesiz diyenler var aslında cok kibar ve dengeliyim de acık sözlü olunca tak tak tak sunu yanlış yapıyosun falan deyince anlamıyorlar bu kibardu nooldu diyorlar

Namaria bu arada biraz uzun sürdü ama baktım cnm
Suplementi olduğunu bilmiyordum gerçekten ama bayağı pahalı bi de kullananlar,deneylerde filan en az 3-4 ay kullanılmış ve gıdalardaki değerlere de baktım 2 kilo taze fasülye ya da 1 litre greyfurt suyu filan içmen gerekiyor hergün
Ama parası önemli değil dersen ve sabrın varsa dene bence cnm egzersizle ve düşük karbonhidratlı diyetle destekleyip
3 farklı akademik araştırma okudum
-,birinde üç ay boyunca günlük 2 gr myoinositol ve 200 mikrogram folik asit takviyesinde ,sadece folik asit alanlara göre insulin direnci azalmış ve mens görülmüş

ikincisinde altı ay boyunca 4 gr myoinositol ve 400 mikrogram folik asit alan grup ve 1.225 mg metformin alan grup karşılaştırılmış ve istatistiksel anlamlı fark çıkmamış

üçüncüsünde 2x2 tablet myoinositol ve d chiro inositol kullanan grupla 1.500 mg metformin alanlar karşılaştırılmış ve mens düzene girmesi,kilo kaybı 1. grupta daha yüksek bulunmuş.

PCOSta beslenme ve suplementler hakkında kitap yazmış bir hanım da der ki
inositol *iştahı azaltır *insülin duyarlılığını artırır ve seviyesini düşürür *yumurta kalitesini artırır *ovulasyonu uyarır
*karbonhidrat krizlerini önler *kolesterol düşürür

ay cansın can uzun sürdü dedin ya ben 1 ay falan sanmıştım :)) çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun canım benim

kuzu sabrım var metformin denedim yan etkisini çok gördüm bi de inositol deneyim ne kaybedicem :)

canım son bişey soracağım hakkını helal et üçüncüde 2*2 demişsn ya canım benim alacağım takviye da myoinositol ve d chiro içeriyo baya bi araştırmıştım o günde 2 mi oluyor?

30 u geçtim içimdeki aslan kedi oldu ahaha cok dengesiz diyenler var aslında cok kibar ve dengeliyim de acık sözlü olunca tak tak tak sunu yanlış yapıyosun falan deyince anlamıyorlar bu kibardu nooldu diyorlar
Ben de 31 oldum aynen dengesiz diyorlardı ama susunca da saf zannettikleri için patlıyordum bazen.şimdi kızsam ,yanlışını görsem de sosyal yüz takınmaya başladım ve rahatladım cnm ,mutsuz olmaya değmez çünkü benim de venüs başak o kadar çok kusur buluyodum ki yav dedim boşveer sen mi değiştiricen dünyayı
Ama hala kimle evlenirim bilmiyorum bi hıhh deyip yüz çevirmem var erkeklere görmelisin

tüh bu tutmadı benim koç ay burcu
ama venüs burcum ikizler
ooo bak seen bir erkek seni öncelikle bilgisi zekası ve sıcakkanlılığıyla etkilemeli ve 9. evine gelmeli bu da yurtdışından ya da yüksek eğitim görmüş ve seyahati seven birinden hoşlanabileceğini gösterir cnm

Off off benim de icimden aslan cikti 30 umdan sonra. Yükselenim aslan benim.

89lu musun canım aramızda 1 yaş var dur tahmin edeyim 12.08.89 :))
oh en güzeli aman başağa çok yanaşma gözün sevem aslan terazi kafası hayat kurtarır başak kafası kendine eziyet çok eleştirel bakınca memnuniyetsizlik oluşuyor aman diyim :)))
ayyy erkek cinsine herşey müstehak canım az bile yapıyosun iyi yüzlü olsan duygunu göstersen zor anında yanında olsan değerin olmuyor, çirkef süründüren etmediğini bırakmayan hayatı zindan eden biri olsan baş tacı ederler sinirlendim gece gece

özgeçmişimi okudum resmen sesli güldüm bu kadar olur
mental olarak anlaşamazsam değil brad pit jon snow gelse bakmam :))
fikirleri hayata bakışı hobileri çok yönlülüğü sohbeti genel kültürü konuşma tarzı dizi film müzik skalası vs çok önemli benim için ama öyle biri yok tabi ki

Off off benim de icimden aslan cikti 30 umdan sonra. Yükselenim aslan benim.
keşke benim de burcum yerine yükselenim aslan olsaydı 30dan sonra lazım oldu teraziye geçtik iyi mi yükselenden
of of sen şimdi ne ince eleyip sık dokuyosundur duygusal ama belli etmez her şeye yetişmeye ve her şeyin en iyisini yapmaya çalışırsın, dışardan anlaşılmaz içinde duygu yüklü bir yürek

cnm baktığında kaç mg? üzerinde de yazar gerçi ama güvenli doz günlük 4 gr mış

Evet aynen de öyle.

Ay alemsin yaaa ahahahah ay çok yaşa e mi sen de güldürdün gece gece

canım bir kapsul 550 mg myoinositol ve 17.3 mg d-chiro inositol içeriyormuş
o zaman ben 2 kapsul alayım mı günde?
Cnm pembe mi,ben de görmüştm açtım hata
Günde 1 saşe bir bardak suda eritilerek içilmesi önerilir. diyor
başka vitamin mineraller de olduğu için aşmamak lazım kuzum sen öyle kullan

Cnm pembe mi,ben de görmüştm açtım hata
Günde 1 saşe bir bardak suda eritilerek içilmesi önerilir. diyor
başka vitamin mineraller de olduğu için aşmamak lazım kuzum sen öyle kullan
benim baktığım daha doğrusu tr de buldugum kapsüldü canım saşe değildi saşesini bulursam öyle yapayım
çok teşekkür ediyorum kuzum baya vakit ayırdın sana da vakit ayıranlar çok olsun işlerin hallolsun inşallah

Amiin cnm benm sana da öyle, vakit ayırdım ama ben de yeni şeyler kattım kendime teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…