- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.521
benim bir arkadasim var kiz bmi ye gore bile zayif kaliyo ama onun da kolestrolu yuksek, genetik yatkinlik filanmidir nedir anlamadim... ilginc olan kiloluyken bile bu kadar yuksek degildi o kadar kilo verdim inceldim ama hala yuksek...bakalim gorucez neymis nedenmisCanım benim de çok çok zayıf bir tanıdığımın kolesterolü yüksek çıkmıştı. Çok şaşırmıştım. Neden oluyor ki acaba
aslinda yagli yiyecekleri evet severim ama oyle standart uzeri bir yag kullanmam hatta ve hatta benim evde yag en bereketli seydir 5 litre teneke yagi bir sene kullanirim kizartma ve hamurisi nerdeyse senede 3 kereden fazla yapilmaz... hareketsiz yasam ve paketli urunlerdir bunun sorumlusu olsa olsaOlabilir diyetten önce çok mu yağlı yiyordun?
sen istanbulda misin? hangi ilce? esinin isyeri ne tarafta?Evet canım ya deprem olayı beni çok korkutuyor İzmitte deprem yaşamış biri olarak. Eşim mimar çok titizdir bu konuda. ev alırken çok araştırmıştı. Biz de o yüzden böyle biraz şehrin dışından almak durumunda kaldık. Ev fiyatları malum İstanbulda. Ödemeler bitene kadar sıkıntı çekeceğiz artık. Sonra rahatlarız inşallah.
Canım biz Başakşehirdeyiz eşim de Beşiktaşta çalışıyor. Benim işime yakın diye buradan aldık evi ama sonra ben karşıda çalışmaya başladımsen istanbulda misin? hangi ilce? esinin isyeri ne tarafta?
biz eyup te oturuyoruz esimin isyeri etilerde, etiler civarinda fiyatlar malumbir de benim esimin isinin saati filan yok, o kadar sikinti ki, genellikle gecr 3-4 te gekir sabah 8-9 da gider, cumartesi bugun mesela bak bu aksam yine gelmeyecek.... zaren bu kadar duzensiz ve yorucu calisirken bir de ulasimdan tekme yemeyelim diyoruz acikcasi.... o yuzden hep civarlara bakiyorum
Maşallah kaptanım hareket önemli
Ben birşeyi merak ediyorum, adım sayısını yazarken günlük dışardaki koşturmacaları da mi sayıyoruz yoksa özel olarak spor amaçlı yapılmış yürüyüş-koşu adımlarını mı?
Benimde kuzenim gelmis yurtdışından 2 gun oldu istanbul turu yaptik bugun de hamama gittikMerhaba canim ben ev modundayim bugun yemek falan yaptim yogurt yaptim pazara gittim yazarken farkettim baya is halletmisin
Sen nasilsin
Oh oh afiyet olsun bundan sonra hep kendin yaparsin. Ev yapimi baska güzel. Ben senelerdir kendim yapiyorum.Günaydın arkadaşlar huzurlu haftasonlari
Sut kaynattim sogusun omrumde ilk defa yogurt yapcam insallah tutar
Bayilirim hamamaBenimde kuzenim gelmis yurtdışından 2 gun oldu istanbul turu yaptik bugun de hamama gittiksauna kese köpük masaj ohh mis gb n3 iyi oldu
basaksehir besiktas :) zor olmuyor mu?Canım biz Başakşehirdeyiz eşim de Beşiktaşta çalışıyor. Benim işime yakın diye buradan aldık evi ama sonra ben karşıda çalışmaya başladım
Bu yıl çalışmıyorum gerçi ama Beşiktaşta kiralar malum. Ev öderken bir de kira ödemek istemiyoruz. Açıkçası sitede yaşamaya da alıştık. Şehrin kargaşasına girmek istemiyoruz tekrar.
Eyüp ü de çok severim ama sen biraz tepelerindesin sanırım.
Haftanın başından çok fazla menü aksamış kızlar sıkı tutalım lütfen23-30 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
@ayvacicegi
@seyrekyagmur
@AKREPcg
@amatordiyetci
B bluuee
Mahi57
belmayne
@Pain Killer
G gamzem23
@caroline84
@Namaria
Progesteron eksikliğinden oluyor dediGeçecek inşallah ayların birikimi kolay değildir tabi.doktorunla hiç iletişime geçtin mi normal mi diyor
Teşekkür ederim insaallahÇok geçmiş olsun canım. Bitsin gitsin inşallah biran önce
Allah korusun canımProgesteron eksikliğinden oluyor dedi
Ama normal olmadığını önceden söylemişti
Çok fazla hiperplazi malesef kanser habercisi
Teşekkür ederim canım
Bu son 9 ayda ikinci kalınlaşmaAllah korusun canım
Allah korusun kötü düsünmeProgesteron eksikliğinden oluyor dedi
Ama normal olmadığını önceden söylemişti
Çok fazla hiperplazi malesef kanser habercisi
Ay zor olmaz mı canım. Valla bezdik. Ama daha beter günlerimiz de olmuştu ben Anadolu yakasında çalışırkenbasaksehir besiktas :) zor olmuyor mu?
eyup merkezde degiliz temapark/ wialand a pyakin sayiliriz biz daha cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?