Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam yazarken elektrikler gitti ya öf

bakla çorbası içtim ekmeği biraz fazla kaçırdığım için aradaki sandviçi kaldırdım..

markete de gittim

knorr çabuk çorba da 76 cal var. vitamin mineral bilgisi yok

nesquik kahvaltılık gevrekte süt ile beraber 172 cal var. hertürlü vitamin mineral var tam tahıllı imiş..

ben kahvaltılık gevrekte karar kıldım.. bana daha mantıklı geliyo.. hem kahvaltıda olması gereken ekmeği karşılıyo tam tahılla hem de vitamin mineral açısından zengin hem de tüm besin türlerini içeriyo.. kahvaltı bi ana öğün sonuçta.. çabuk çorba bana göre ancak bi ara öğün olurmuş gibi geliyo zira kalorisi ana öğün için çok düşük

takımcığım merhabalar öğle yemeğimi yedim 10 bardakta su içtim şu saate kadar ama çok şükür susamaktayım zorla içmiyorum kesinlikle

öğle : 2 k.k. peynir , 2 biber , 2 dilim çavdar ekmeği yanında yeşilçay içiyorum .

2 dilim ekmek çokmu olmuş 1 dilim yemedğime pişman oldum gibi sizce çokmu akşam yemem ekmek olmazsa

sevalim poğaçalardan ve kolalardan kurtulmanın bir çaresi yokmu hiç poğaçanın bir tanesi 7 dilim ekmeğe eşit kaloride kola zaten hem zararlı hem şekerli light koladada şeker yok ama tatlandırıcı var daha riskli onun yerine alternatif bişeyler içsen hatta eşinede alıştırsan güzel olacak kolayı kestiğinde otomatik olarak o hafta 1 kilo vereceksin denemesi bedava canım

yağsız patlamış mısır için makinalar var hemde çok uygun fiyatlarda çevrende büyük market yada bim gibi marketler vs varsa oralarda bulabilirsin ben pek sevmiyorum yağsız ama mecbur olunca onu tercih etmemiz gerekiyor tabi

ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:

:97:

sevalim geçmiş olsun ilaç içiyorsan bile poğaça yerine kepekli ekmekle yapılan sandviçi alternatif olarak ye canım hastalık dönemi tam ödem toplama dönemidir yediklerimizin tuzu şekeri herşeyi vücuda yerleşiyor malesef en azından yağından kaçmış olursun dikat et kendine seni anlayabiliyorum inşallah sıkıntısız geçirirsin bu hastalık dönemini

ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:

:97:

bu gevreklerin meyveli olanları var sevalcim kırmızı meyveli çok güzel görünüyor ondan yiyebilirsin sabahları yarım bardak süt bir kaç kaşık ondan hem sağlıklı hemde doyurucu olur ekmek yerinede geçer yağdanda kurtulursun

canım müsli şu yulaf ezmesi olanlarmı marketlerde varmı kaç kalori 2 yemek kaşığı bende alayım ondan arada yaparım akşam yiyecek bişey bulamazsam

hersabah tartıya çıkma canım böyle gram oynamalarında moralin bozulur cumadan cumaya tartıl sabah wcye girmiş ve çıplak şekilde tartılırsan gerçek kilon çıkar ortaya tabi benim gibi bozuk tartıyla tartılma sonra listeleri altüst edersin

sevalim börek poğaça kola meyvesuyundan uzak dur işyerinde ne uygulayabiliyorsan onu ye hangisi rahatsa daha sağlıklı olur zaten dediğim gibi şu kolayı çıkar hayatından bak nasıl kilo veriyorsun .

ben de yağlı sevmiyorum kolayı kesmek benim için kolay ama kocam her gün 2,5 lt aldığı için ben de bi bardak içmeden yapamıyorum.. o almasa ben hiç alıp içmem yani.. ben de dedim light içeyim bari.. hastalığım döneminde çok içiyorum kolayı ben

tost makinesi bitince de onun için para biriktireyim bari

poğaçadan kurtuldu artık nesquik kahvaltılık gevrek yicem evde kahvaltı edemediğim zaman

evde kepekli ekmek olsaydı ben de öyle yapacaktım hemen içine salça sürüp yicektim ama normal ekmek bile yoktu o yüzden pastaneden bişeyler aldım..

valla en son yaprak dökümünün finalinin olduğu gündü 29 aralık

ben yaprak dökümünü hiç izlemedim ama kocam hastası.. ben yine midem bulandığı için tüm gün hiçbişy yiyememişim.. ağrıdan da kıvranıyorum ama gelgelelim ekmek bile yutamıyorum.. daha öncede başıma gelmiş aç karnına ilacı içmek istemiyorum.. ondan sonra dedim ki amaan içeyim belki o zaman denk gelmiştir ilaçtan olmamıştır dedim içtim ben ilacı hem de iki tane..

valla diziyi de geceyi de kocama zindan ettim.. az kaldı ölüyordum.. mide bulantısı ishal istifra hatta kalp çarpıntısı.. o gece birbirine girdi içim yani.. öyle böyle değil..

demekke ilaç asitle etkileşince zehir gibi bişeye dönüşüyo

yavrum kocam da çok korkmuştu.. siz her hastalandığınız da böyle mi oluyosunuz ya demişti ve evliliğimizde geçirdiğim de ilk hastalıktı kendisi ay çok korkmuştu ya

geçmiş olsun canım iyileşemedinmi hala bu hastalık bu mevsimde kolay atılmıyor işte dikkat et kendine birde misafirin varmış iyileş aramıza bomba gibi dön yine olurmu özledik seni

kolay gelsin gülsümcüm hepsinin üstesinden gelir benim çalışkan arkadaşım

burçak yok gerçekten ortalarda bıraktı bizi mezun oldum diye daldı iş yoğunluğuna gelmiyor artık takıma özledim valla onu şu diyet listelerimizi bir yorumlasaydı kıdemli arkadaşım .

poğaçadan kurtulduğuna sevindim kolayıda zamanla hem sen bırakırsın hem eşine çok sağlıksız diye bıraktırırsın .

ayyy çok kötü gerçekten o zaman dikkat et canım bu dönemde peki doktora gittinmi neden böyle oluyormuş bir sebebi olmalı illaki bu kadar ağrılı ve kötü etkilemesi normal değil çünkü ağrı olurda aşırısında sebebi araştırılmalı canım

yazık eşinde ne korkmuştur kimbilir dikkat et kendine canım .

dur özelden yazayım bunu :97:

gülsümcüm ben paylaşım alanını okudum canım teşekkür ederim cuma günü eczanede tartılıp söylüyorum kilomu evede en kısa sürede bir dijital tartı alacağım .

sevalcim digital tartıların fiyatları nasıl sen alacaktın sanırım benimde almam gerekecek şimdi .:44:

:122:
20 liraya da vardı tansaşta migrosta falan.. oralara bak.. ben şimdi burda kaça alırım bilmiyorum büyük market yok çünkü burda..

iki buçuk yıl evvel tansaştan 19,90 a almıştım yine aynıdır bence

:122:

valla bilmiyorum, başka forumlarda gördüm yaglar pıt pıt eriyomuş müsliyle
tartımı 1 ay önce aldım yeni yani, dogru oldugundan eminim :)

Kızlar ara olarak mavi yeşil bisküvi yedim kahvaltıdan sonra

öğlen zeytinyağlı taze fasulye yedim 5 ç.k.

Ara:1 paket malesef uno nun atıştırmalık kıtırlarından yedim.gerçi anca bi dilim ekmek eder ama 1 paket olunca gözüme fazla göründü

Afiyet olsun begümcüm

bende saat 17:00 de ara öğün olarak 5 adet sunta bisküvi yedim bu akşam hava açıldı biraz diye 30 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum eve yürüyerek giderim artık iyi olur

hoş bulduk yeni katıldım.destek çok önmli ya özellikle seni anlayacak insanlarla beraber olmak çok güzel.ben 62 kiloyum boyum 1.54.hamile kalmadan bi 10 kilo vermem lazım en az.kalça basen yayılmış durumdaben izmirdeyim çalışmıyorum buaralar evdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…