- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.521
günün menüsü
iki tane zeytinli poğaça+light kola
ara: yok
öğlen: bakla çorbası (kalan yemeği çok az unla terbiyeleyip çorbaya çevirdim)
ara: küççücük sandviç
akşam: kuru kayısı + patlamış mısır + light kola
menüm çok düzenli gözükmüyor.. kola için ölüp ölüp dirildiğim bi dönem kahvaltıdan da anlaşılacağı üzere.. sabah evdeki kolayı içmedim işe gelene kadar elim ayağım titredi.. çok komik bişey bu ya.. sigara bağımlısı gibiyim.. neyse.. light kola içiyim bari dedim ben de.. zararı olmasın diye..
dünkü akşam menim değişti onu da bi deyivereyim:
etli nohut + iki kaşık pilav + ayran
ekmek yemedim.. bi de mısır patlattım ama fena yağlı olmuşkötüydü de hiç sevmem yağlı mısır aceba yağsız mısır patlatabilmemin bi yolu var mı? teflon tencerede falan :44: akşam kocam da kola krizine girip kola aldı ama ben hiç içmedim sabahı bekledim sabah light kola aldım içtim..
:97:
ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:
ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:
günaydınlarrrrr bayanlarr :82:
20.04 çarşamba menüm
sabah
1 tane kepekli - light kaşarlı tost
sekersiz cay
ara
4 altın çilek
yeşil çay
öğlen
1 tane susamları temizlenmiş simit ( ölüyorum günlerdir simit diye)
1 tane light üçgen peynir
sekersiz cay
( ayran içmeye niyetlendim, kücük bardağı 180 kaloriymiş yuaaahhhhh dedim)
ara
elma
akşam
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı nesfit meyveli
( tartıda bu sabah kendimi artı200 görünce tamam dedim, müsli zamanıdır)
tabi canım zaten sizi dinlemeyecek umursamayacak olsam grupta işim ne.. o mısırı yemedim çok yağlı olduğu için.. dedim ya çok kötü olmuştu diye.. aslında doğru diyorsun.. kahvaltı içinde bi çare bulsam
yok onların her türlüsünü denedim sade meyveli çikolatalı.. diyet olmayanları da denedim.. yutamıyorum.. kilo verdirmesin de zararı da olmasın iyi bi kahvaltı öğünüm olsun istiyorum.. ne bileyim çocuklar için yapılan bi ürüm.. üzerinde tam tahıllı yazıyor envai çeşit vitamin ve mineral var.. kalorisi de eminim börekten poğaçadan azdır.. yağ yok bişey yok.. ben öğlen bi bakayım bi kasede kaç kalori var.. yazarım buraya.. tartışırız yine..
börek-poğaça-kola-meyve suyu mu? nesquik tam tahıllı çikolatalı gevrek-süt mü?
bana iş yerinde yapabileceğim bi kahvaltı lazım
sevalim poğaçalardan ve kolalardan kurtulmanın bir çaresi yokmu hiç poğaçanın bir tanesi 7 dilim ekmeğe eşit kaloride kola zaten hem zararlı hem şekerli light koladada şeker yok ama tatlandırıcı var daha riskli onun yerine alternatif bişeyler içsen hatta eşinede alıştırsan güzel olacak kolayı kestiğinde otomatik olarak o hafta 1 kilo vereceksin denemesi bedava canım
yağsız patlamış mısır için makinalar var hemde çok uygun fiyatlarda çevrende büyük market yada bim gibi marketler vs varsa oralarda bulabilirsin ben pek sevmiyorum yağsız ama mecbur olunca onu tercih etmemiz gerekiyor tabi
sevalim geçmiş olsun ilaç içiyorsan bile poğaça yerine kepekli ekmekle yapılan sandviçi alternatif olarak ye canım hastalık dönemi tam ödem toplama dönemidir yediklerimizin tuzu şekeri herşeyi vücuda yerleşiyor malesef en azından yağından kaçmış olursun dikat et kendine seni anlayabiliyorum inşallah sıkıntısız geçirirsin bu hastalık dönemini
selam kızlar,
bu ara karabatak gibi oldum bir görünüp bir kayboluyorum. hala burnum tıkalı hastalığı tam atamadım. adet dönemi üstüne eklendi. 3-4 gündür evde misafir var. akşamları takılamıyorum. neredeyse hiçbirşey yemiyorum diyebilirim. dün de günübirlik duruşma için şehir dışına çıktım geldim. yorgun,bitkin, diyetten kopmuş durumdayım.
şu misafirleri yollıyalım. özletmicem kendimi. bu hafta eksik paylaşımlar için özür diliyorum. şimdilik öpüyorum hepinizi.
canım ben giremiyorum pek girincede çok kalamıyorum malum Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimiz var ordan oraya koşturuyorum bide sınav yaklşaşıyor dersler var e bide ev çocuk koca derken başımı kaldıramaıyorumbende göremiyorum burçak yoğun galiba
ayol evdede yok, tost gibi hazırlıyorum ama bastırmıyorum makinada tost sandwic gibi yiyorum aaaa
ben de yağlı sevmiyorumkolayı kesmek benim için kolay ama kocam her gün 2,5 lt aldığı için ben de bi bardak içmeden yapamıyorum.. o almasa ben hiç alıp içmem yani.. ben de dedim light içeyim bari.. hastalığım döneminde çok içiyorum kolayı ben
tost makinesi bitince de onun için para biriktireyim bari
poğaçadan kurtuldu artık nesquik kahvaltılık gevrek yicem evde kahvaltı edemediğim zaman
evde kepekli ekmek olsaydı ben de öyle yapacaktım hemen içine salça sürüp yicektim ama normal ekmek bile yoktu o yüzden pastaneden bişeyler aldım..
valla en son yaprak dökümünün finalinin olduğu gündü 29 aralık
ben yaprak dökümünü hiç izlemedim ama kocam hastası.. ben yine midem bulandığı için tüm gün hiçbişy yiyememişim.. ağrıdan da kıvranıyorum ama gelgelelim ekmek bile yutamıyorum.. daha öncede başıma gelmiş aç karnına ilacı içmek istemiyorum.. ondan sonra dedim ki amaan içeyim belki o zaman denk gelmiştir ilaçtan olmamıştır dedim içtim ben ilacı hem de iki tane..
valla diziyi de geceyi de kocama zindan ettim.. az kaldı ölüyordum.. mide bulantısı ishal istifra hatta kalp çarpıntısı.. o gece birbirine girdi içim yani.. öyle böyle değil..
demekke ilaç asitle etkileşince zehir gibi bişeye dönüşüyo
yavrum kocam da çok korkmuştu.. siz her hastalandığınız da böyle mi oluyosunuz ya demiştive evliliğimizde geçirdiğim de ilk hastalıktı kendisi ay çok korkmuştu ya
poğaçadan kurtulduğuna sevindim kolayıda zamanla hem sen bırakırsın hem eşine çok sağlıksız diye bıraktırırsın .
ayyy çok kötü gerçekten o zaman dikkat et canım bu dönemde peki doktora gittinmi neden böyle oluyormuş bir sebebi olmalı illaki bu kadar ağrılı ve kötü etkilemesi normal değil çünkü ağrı olurda aşırısında sebebi araştırılmalı canım
yazık eşinde ne korkmuştur kimbilir dikkat et kendine canım .
gülsümcüm ben paylaşım alanını okudum canım teşekkür ederim cuma günü eczanede tartılıp söylüyorum kilomu evede en kısa sürede bir dijital tartı alacağım .
sevalcim digital tartıların fiyatları nasıl sen alacaktın sanırım benimde almam gerekecek şimdi .:44:
canım müsli şu yulaf ezmesi olanlarmı marketlerde varmı kaç kalori 2 yemek kaşığı bende alayım ondan arada yaparım akşam yiyecek bişey bulamazsam
hersabah tartıya çıkma canım böyle gram oynamalarında moralin bozulur cumadan cumaya tartıl sabah wcye girmiş ve çıplak şekilde tartılırsan gerçek kilon çıkar ortaya tabi benim gibi bozuk tartıyla tartılma sonra listeleri altüst edersin
canım senı hıc gormemısım hosgeldın aramıza kendını tanıtırmısın bıraz kac kılosun benım adım aslı ankarada oturuyorum muhendısım bekarım
tarcınlı sutu tavsıye ederım reglı zamanı ıse yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?