Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:

:97:

canım sımdıden afıyet olsun dıyeyım bırde bısı hatırlatayım doktorumun uyarısı 2 yemek kasıgı nesfıt nesquıck vs 1 dılım ekmek le aynıymıs hanı bız ekmek yemıyelım dıye lıght dıye 1 kase nesfıt doldurup yıyoruzya aslında nerden baksak 5 dılım en az ekmek yemıs oluyoruz 5 dılım deyınce cook gıbı gelıyor ama nesfıt yerken cok yemıs gıbı hıssetmıyoruz nacızane fıkrımı soyledım ekmek ye bence daha cok doyurur gercı bugun ben fena cozuttum ama neyse moralım sıfırın altında eksı kırk

daha birinciyi bitiremedim kız ne ikincisi canım AÖF ilahiyat okuyorum

ben ılkını bıtırdın zannedıyordum canım ıyı calısmalar bende ıkıncı unıversıteye baslamıstım acık öğ kamu sonra zor geldı daha baslayamadan bıraktım bırde 250 mılyonu gecmıstı harcları sınavsız olunca daha cok verıyorduk bende bıraktım

tamam canım ıse yaradıgına cok sevındım kullan bakalım canım ıyı gelır ıyısallah

bende 1 pogca 5 dılım ekmek dıye bılıyorum 1 sımıtte 4 dılım ekmek ben bazen sabahları tum tahıl hakkımı 1 sımıtle harcıyorum

ıyısallah hep beraber verebılırız canım hosgeldın tekrardan cızelgenıde yapsan daha ıyı olur

valla canım ben kararımı verdim.. yemicem ekmek falan.. sabahları nesquik yicem.. paketin yanında bir kase nesquik+170 ml süt 172 cal yazıyo.. 5 dilim uno denge ekmek de yaklaşık o kadar.. normaldir yani öyle demesi.. ama 172 kalori bir ana öğün için az bile.. şu hastalağım bitince öyle yapıcam kahvaltılarımı

şimdi diyosun ki bu şaşkoloz neden 5 dilim ekmek yerine tatsız tutsuz gevreği neden tercih ediyor?

çünkü benim bu tercihim zaten evde kalvaltı edemememle ilgili.. yani hep iş yerinde kahvaltı ediyorum.. o da hep poğaça simit meyve suyu falan oluyo.. bu gevrek benim bunlara olan tercihim.. ben kahvaltıyı çok severim.. haşlanmış yumurtayı peyniri zeytini salatalık domatesi.. kepek ekmeğini.. ama sabah yapamıyorum kahvaltı onunla uğraşacak kadar erken uyanamyorum uyansam bile kalkamıyorum yataktan.. kalksam canım istemiyor yapmıyorum hemen ekmeğin içine bi salam bi kaşar onu yiyorum..

bugünde öyle yedim kahvaltımı

öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum dışarıda olucam çünkü

akşam da öyle ne bulduysam yicem.. dün üç kaşık bulgur biraz da ekmek yedim sadece

:100:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar,herkese hayırlı sabahlar
bende dün biraz fazla kaçırdım sanıyorum.

eve gidierken yolda bi tane çiğköfte dürüm yedim.yani bi tane dediğim ufak 4 dilim 8 lokma falan ama yedim sonuçta.
evde de salata ve içine az makarna katıp yedim.ama tenceree makarna az kalınca onuda yedim bi güzel kalmasın diye (
iyce bi şiştim
sonrada misafir geldi.onlarla pek bişey yemedim ama 2 tane ufak etinin böğürtlenli turtasını attım ağzıma (
bu gün az yemeliyim ki yarın tartıda birazcık oynama olsun (

sabahata kahvaltı olarak 1 tabak mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek yedim

günaydın takımcığım nasılsınız ben iyiyim çok şükür akşamları geç yatıyorum sabahlarıda zor kalkıyorum ama çok şükür alıştım gibi hemen akşam yediklerimi yazayım size önce

dün akşam : 2 y.k. biberli patatesli kavurma , 3 lahana dolması ( bitti en sonunda ) , bol az yağlı salata ( ekmek yemedim )

dün 16 bardak su içtim

bu sabah : yarım domates , 1 k.k. peynir , 1 dilim çavdar ekmeği 1 kaşık biber kavurması

ara yapmayı düşünüyorum birazdan biraz midem kazındı çünkü ara olarak 5 diyet bisküvi yerim

öğle yemeği için yanımda dün pişirdiği 2 y.k. zeytinyağıyla pişen bezelyeden getirdim . 2 dilim çavdar ekmeğiyle yerim .

henüz 6 bardak su içtim .

birazdan evin yanındaki mağazada varsa eğer baskülümü almış olucam.. yoksa akşama kalacak.. adet döneminde şişim de biraz ama umarım çok yüksek bi rakam görmem

:18:

selamlar takımımm:)
dün evde çok çılgın bi temzlik vardı,giremedim o yüzden
cam kapı dolap çekmece inmedik temizlenmedik yer kalmadı,halılarımı da yıkamaya vermiştm onlar da geldi serdm,oh rahat ettim walla. tabi kadın gelio temzliğe yoksa oğlum hayatta yakamı bırakmıyo yani,şimdi bile sallıyorum hala.. uyuduğu halde,bırakınca ağlıyo

iş bu sebepten dün saçma sapan beslendm yine

sbh:
1 yağsz kaşarlı tost
1 haşlanmış yum.
2 bardk şekersz çay
4-5 siyah zeytn

öğlen yiyemedm çnkü fırsatım olmadı,bol bol su içtm

arada
bir bar yarm yağlı süt.
yarım paket light bisküvi

akşam.
6-7 y.k pilav
5-6 y.k etli patates yemeği
1 bardak ayran

ara:
yarım paket light bisküvi
1 bardak yarım yağlı süt

bi de yarım avuç kadar badem-fındık-ant3ep fıstğı karışık çerez yedm hürrem izlerkene

spor salonuna gdemedm haliyle,bugn de gtmycm,oğlumu dr.a götrcz.
yarn ve pazar gdcm artk

herkese selamlar kızlar maşaallah herkes iyi :) bende iyiyim gözlerim şişti ders çalışmaktan şimdi biraz ara verim de komşuma kahveye gidim bari :) görüşürüz arkadaşalr

haklısın canım bende kahvaltı yapamıyorum calıstıgım ıcın erken kalkamıyorum o kadar daha erken kalksam uykusuz kalıyorum uyku tatlı gelıyorafıyet olsun bende muz ve sutle yapıyorum kahvaltımı

bu sıralar bende bır garıplık var arkadaslar galıba kımın canı kavga etmek ıstıyorsa benı buluyor alnımda yazıyor galıba kavga edılır dıye halbukı ne kadarda masum bır kızım ben hıc kavgayıda sevmem neyse dun ara caddelerden bır yere arabayı parketmıstım dukkanların onunde arabalar sıralanmıs bende araya gırdım parkettım ama onum bostu neyse tamırcının onuydu koydugum yer parkederken gordu adam benı zaten yenıyım arabada neyse carsıda alısverıs yaptım dondum adam cama not yazmıs dukkana parketseydın barı dıye neyse bulasmayayım dedım bındım arabaya hemen geldı adam kapıyı actı sana not yazdım gormedın mı dedı bende gordum dedım madem park etmemı ıstemıyordun park ederken uyarsaydın dedım uyarmama gerek varmı park edemezsın dukkanımın onune ddı neyse tartıstık en son sen dukyanın kırasını verıyorsun yolu kıralamıyorsun dedım gıt beledıyeye sıkayet et yola parkeytmıs dıye dedım neyse sınır ettı benı ya deseydı bana buraya park etme dıye bende etmezdım her dukyanın onunde araba var neymıs onunkının onune park edemezmısım
beledıyenın yolunuda zapdetmısler hanı ıslek bır cadde de degıl kı tamırcıye gelenlerımı engelledım dukyanın on tarafıda acık yanı yol bos gelen rahat ındırır bındırır ıstedıgını su sıralar sınırım bozuk reglıden mı ne herkes benı buluyor valla bu hafta ne yazıkkı dıyette bosa gıttı

bazen işte böle oldumu üst üste geliyor hakikatten şekerim ya neyse bozma moralini

21.04 Perşembe menüm

Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay

Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay

Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )

Ara
Yarım paket vişneli k-bar

Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

düşünceleriniz nedirrr

valla ne diyim süper.. Bişey sorucam sen yalnız mı yaşıyorsun? Ani başka türlü bu kadar "light" bi yaşam mümkün değil de

valla ne diyim süper.. Bişey sorucam sen yalnız mı yaşıyorsun? Ani başka türlü bu kadar "light" bi yaşam mümkün değil de

yalnız yaşıyorum, ama akşamları fln gelen gidenim cok olur, arkadaşlar abur cuburlar getiriyolar hep inadına ama yemiyorum.. azmettim bikere :)

bide gündüz işte oluyorum zaten, zorlanıyorum ama dayanıyorum.. yoksa gitmicek bu kilolar

valla şahsi fikrim gayet güzel olmuş

ha bu arada baskülümü aldım yarın sabah tartılabileceğim inşallah güldürür yüzümü

merhaba top models of the world

Sabah
1 kase nesfit

ara da bişey yiyip içemedim

Öğlen
1 Kase nesfit

ara
2 adet eti form mısır patlağı

Akşam
Tavuksuyu çorba
Karnıyarık + cacık

Ara
Karışık bitki çayı

gribal enfeksiyon olduğumdam böyle düzensiz oldu bi kaç gündür.Ama iyi oldu hoş oldu

canım benim herkezin başına geliyor emin ol , ne varmış dükkanın önüne park ettiysen zaten park edilmeyecek bir yer olsa uyarır gereken merciler o vatandaşada neymiş
Artık insanlar tahammülsüz her şeyde her konuda negatif yaklaşıyoruz değilmi yapıcı değiliz hiç Türk milleti böyle değildi yozlaşıyormuyuz neyiz

çok güzel mönün canım şu 0 yağ ile patlıcan yemeğini nasıl yaptın evde patlıcan var bir süredir yağsız nasıl yaparım onu diye düşünüyorum burçak bir tarif verdi 2 kaşık yağ ile ama 0 yağ yazmışsn merak ettim canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…