- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.541
ben o corn flakesleri yutamıyorum bile.. sadece nesquikli olanı yiyebiliyorum.. ya acaba sabahları ondan 1 kase yesem daha mı iyi iş yerinde de yiyebilirim ondan ben :44:
:97:
daha birinciyi bitiremedim kız ne ikincisicanım AÖF ilahiyat okuyorum
canım bende o bitkisel ilaçları doktor tavsiye etmeseydi almayacaktım zaten kullanan ve işe yarayan kişilerlede görüştüm memnun olduklarını söylediler , bende korkarım öyle sağlığımı bozacak bişey kullanmam hiç , 3 gündür kullanıyorum ve hiç su içemeyen ben günde 16 bardak su içiyorum şartlandırma diyeceksin ama tuhaf bir enerji ve susama hissi var bende çok şükür iştah krizlerimde bitti gibi inşallah hiç olmaz artık daha çok erken ama en azından bir süre deneyeyim bakalım diyorum .
Yeşilçay için yazdıklarını doktorda söyledi bir tablette metabolizma hızlandırıcı verdi , içeriği yeşilçay nar ve c vitamini 1 kapsülde 8 fincana eşit gelen yeşilçay özü bulunmaktaymış doktorun dediği 2 fincandan fazla içilen yeşilçay çarpıntı yapar ama bu kapsülde herhangi bir yan etki yapmadan günde 16 fincan yeşilçay içmiş gibi met hızlanacak ve içtikten yarım saat sonra yürüyüş yapmalısın ki ter ile kalori harcayabilesin dedi bakalım ne olacak bir ay sonunda göreceğim etkisini inşallah işe yaramazsa kullanmam zaten başka
sevalim poğaçalardan ve kolalardan kurtulmanın bir çaresi yokmu hiç poğaçanın bir tanesi 7 dilim ekmeğe eşit kaloride kola zaten hem zararlı hem şekerli light koladada şeker yok ama tatlandırıcı var daha riskli onun yerine alternatif bişeyler içsen hatta eşinede alıştırsan güzel olacak kolayı kestiğinde otomatik olarak o hafta 1 kilo vereceksin denemesi bedava canım
yağsız patlamış mısır için makinalar var hemde çok uygun fiyatlarda çevrende büyük market yada bim gibi marketler vs varsa oralarda bulabilirsin ben pek sevmiyorum yağsız ama mecbur olunca onu tercih etmemiz gerekiyor tabi
hoş bulduk yeni katıldım.destek çok önmli ya özellikle seni anlayacak insanlarla beraber olmak çok güzel.ben 62 kiloyum boyum 1.54.hamile kalmadan bi 10 kilo vermem lazım en az.kalça basen yayılmış durumdaben izmirdeyim çalışmıyorum buaralar evdeyim.
canım sımdıden afıyet olsun dıyeyım bırde bısı hatırlatayım doktorumun uyarısı 2 yemek kasıgı nesfıt nesquıck vs 1 dılım ekmek le aynıymıs hanı bız ekmek yemıyelım dıye lıght dıye 1 kase nesfıt doldurup yıyoruzya aslında nerden baksak 5 dılım en az ekmek yemıs oluyoruz 5 dılım deyınce cook gıbı gelıyor ama nesfıt yerken cok yemıs gıbı hıssetmıyoruz nacızane fıkrımı soyledım ekmek ye bence daha cok doyurur gercı bugun ben fena cozuttum amaneyse moralım sıfırın altında eksı kırk
valla canım ben kararımı verdim.. yemicem ekmek falan.. sabahları nesquik yicem.. paketin yanında bir kase nesquik+170 ml süt 172 cal yazıyo.. 5 dilim uno denge ekmek de yaklaşık o kadar.. normaldir yani öyle demesi.. ama 172 kalori bir ana öğün için az bile.. şu hastalağım bitince öyle yapıcam kahvaltılarımı
şimdi diyosun ki bu şaşkoloz neden 5 dilim ekmek yerine tatsız tutsuz gevreği neden tercih ediyor?
çünkü benim bu tercihim zaten evde kalvaltı edemememle ilgili.. yani hep iş yerinde kahvaltı ediyorum.. o da hep poğaça simit meyve suyu falan oluyo.. bu gevrek benim bunlara olan tercihim.. ben kahvaltıyı çok severim.. haşlanmış yumurtayı peyniri zeytini salatalık domatesi.. kepek ekmeğini.. ama sabah yapamıyorum kahvaltı onunla uğraşacak kadar erken uyanamyorum uyansam bile kalkamıyorum yataktan.. kalksam canım istemiyor yapmıyorum hemen ekmeğin içine bi salam bi kaşar onu yiyorum..
bugünde öyle yedim kahvaltımı
öğlen ne yiyeceğimi bilmiyorum dışarıda olucam çünkü
akşam da öyle ne bulduysam yicem.. dün üç kaşık bulgur biraz da ekmek yedim sadece
:100:
bu sıralar bende bır garıplık var arkadaslar galıba kımın canı kavga etmek ıstıyorsa benı buluyor alnımda yazıyor galıba kavga edılır dıye halbukı ne kadarda masum bır kızım benHıc kavgayıda sevmem neyse dun ara caddelerden bır yere arabayı parketmıstım dukkanların onunde arabalar sıralanmıs bende araya gırdım parkettım ama onum bostu neyse tamırcının onuydu koydugum yer parkederken gordu adam benı zaten yenıyım arabada neyse carsıda alısverıs yaptım dondum adam cama not yazmıs dukkana parketseydın barı dıye neyse bulasmayayım dedım bındım arabaya hemen geldı adam kapıyı actı sana not yazdım gormedın mı dedı bende gordum dedım madem park etmemı ıstemıyordun park ederken uyarsaydın dedım uyarmama gerek varmı park edemezsın dukkanımın onune ddı neyse tartıstık en son sen dukyanın kırasını verıyorsun yolu kıralamıyorsun dedım gıt beledıyeye sıkayet et yola parkeytmıs dıye dedım neyse sınır ettı benı ya deseydı bana buraya park etme dıye bende etmezdım her dukyanın onunde araba var neymıs onunkının onune park edemezmısım
beledıyenın yolunuda zapdetmısler hanı ıslek bır cadde de degıl kı tamırcıye gelenlerımı engelledım dukyanın on tarafıda acık yanı yol bos gelen rahat ındırır bındırır ıstedıgını su sıralar sınırım bozuk reglıden mı ne herkes benı buluyor valla bu hafta ne yazıkkı dıyette bosa gıttı
21.04 perşembe menüm
sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
sekersiz cay
ara
4 altın çilek
sekersiz yesil cay
öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )
ara
yarım paket vişneli k-bar
akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
düşünceleriniz nedirrr
valla ne diyim süper.. Bişey sorucam sen yalnız mı yaşıyorsun? Ani başka türlü bu kadar "light" bi yaşam mümkün değil de
21.04 perşembe menüm
sabah
sekersiz cay
ara
4 altın çilek
sekersiz yesil cay
öğlen
ara
yarım paket vişneli k-bar
akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
düşünceleriniz nedirrr
valla şahsi fikrim gayet güzel olmuş
bu sıralar bende bır garıplık var arkadaslar galıba kımın canı kavga etmek ıstıyorsa benı buluyor alnımda yazıyor galıba kavga edılır dıye halbukı ne kadarda masum bır kızım benhıc kavgayıda sevmem neyse dun ara caddelerden bır yere arabayı parketmıstım dukkanların onunde arabalar sıralanmıs bende araya gırdım parkettım ama onum bostu neyse tamırcının onuydu koydugum yer parkederken gordu adam benı zaten yenıyım arabada neyse carsıda alısverıs yaptım dondum adam cama not yazmıs dukkana parketseydın barı dıye neyse bulasmayayım dedım bındım arabaya hemen geldı adam kapıyı actı sana not yazdım gormedın mı dedı bende gordum dedım madem park etmemı ıstemıyordun park ederken uyarsaydın dedım uyarmama gerek varmı park edemezsın dukkanımın onune ddı neyse tartıstık en son sen dukyanın kırasını verıyorsun yolu kıralamıyorsun dedım gıt beledıyeye sıkayet et yola parkeytmıs dıye dedım neyse sınır ettı benı ya deseydı bana buraya park etme dıye bende etmezdım her dukyanın onunde araba var neymıs onunkının onune park edemezmısım
beledıyenın yolunuda zapdetmısler hanı ıslek bır cadde de degıl kı tamırcıye gelenlerımı engelledım dukyanın on tarafıda acık yanı yol bos gelen rahat ındırır bındırır ıstedıgını su sıralar sınırım bozuk reglıden mı ne herkes benı buluyor valla bu hafta ne yazıkkı dıyette bosa gıttı
21.04 Perşembe menüm
Sabah
Sekersiz cay
Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay
Öğlen
Ara
Yarım paket vişneli k-bar
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
düşünceleriniz nedirrr
valla ne diyim süper.. Bişey sorucam sen yalnız mı yaşıyorsun? Ani başka türlü bu kadar "light" bi yaşam mümkün değil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?