- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.561
ha bu arada baskülümü aldım yarın sabah tartılabileceğim inşallah güldürür yüzümü
zayıflayabilmek için benimde yalnız yaşamam lazım ev ahalisinin biri bana eşlik etse diğerleri kaçamak yapma telaşında :18:
eğer ki yanlız yaşasaydım yüzde 1500 garanti veriyorum ki zayıflardım.. ben öyle çevre falan da yapmam pek kendi başıma bir güzel erirdim..
aile anne baba koca hep destek zayıflamana ama kola içme poğaça yapma desen aslan kesilirler karşına.. öyle "sen yeme ben götüreyim"le olmuyo o destek işleri
çok güzel mönün canım şu 0 yağ ile patlıcan yemeğini nasıl yaptın evde patlıcan var bir süredir yağsız nasıl yaparım onu diye düşünüyorum burçak bir tarif verdi 2 kaşık yağ ile ama 0 yağ yazmışsn merak ettim canım .
ay seval ne güldürdün beni
işin kötü yanı da var yalnız olunca insan üşeniyo yemek yapmaya, hele bide sodexo gibi bir yemek kartın varsa gelsin dısardan lahmacunlar, fast foodlar, tatlılar oluyoobknz : ben
valla orası da doğru.. ama artık sen yapmıyosun di mi arkadaşım
en kalıcı kilomu yurttayken kendi başıma verdim..
hemen anlatıyım,
2 soganı rendeledim, dogramadım özellikle biraz suyu cıksın ki kavururken yanmasın diye, soganlarım kavrulduktan sonra rendelediğim 2 domatesi de ekledim.. ondan soraa tuzlu suda beklettiğim patlıcanları koydum tuz da eklemedim zaten yeterli geldi tadı , 1 su bardagna yakın su ekledim ahanda bu kdr :)
karabiberle pulbiber ekledim sadece..
eğer ki yanlız yaşasaydım yüzde 1500 garanti veriyorum ki zayıflardım.. ben öyle çevre falan da yapmam pek kendi başıma bir güzel erirdim..
aile anne baba koca hep destek zayıflamana ama kola içme poğaça yapma desen aslan kesilirler karşına.. öyle "sen yeme ben götüreyim"le olmuyo o destek işleri
hemen anlatıyım,
2 soganı rendeledim, dogramadım özellikle biraz suyu cıksın ki kavururken yanmasın diye, soganlarım kavrulduktan sonra rendelediğim 2 domatesi de ekledim.. ondan soraa tuzlu suda beklettiğim patlıcanları koydum tuz da eklemedim zaten yeterli geldi tadı , 1 su bardagna yakın su ekledim ahanda bu kdr :)
karabiberle pulbiber ekledim sadece..
ben geçenlerde bi çuval soğanı rendeleyip küçük buzdolabı poşatlerinde buzluğa attım
biranda burnuma kokusu geldi şimdi nasıl rendeledin o kadar soğanı kokmadımı gözünü yakmadımı
artık ben de yalnız yaşıyormuşum gibi davranıcam ya yeter.. kola mola da içmiyorum ahanda buraya yazıyorumne diyet ne normal bir yudum kola içmiyorum.. soda ve ayrancıyım artık
robotta rendeledim ama bi çuval olunca ne gözü burnu genzime kadar yaktı valla
ama kolaylığı süper akşam yatarken çıkarıyorum işten gelince de yemeğimi yapıyorum.. hem de hergün kokmuyo elim kolum
artık ben de yalnız yaşıyormuşum gibi davranıcam ya yeter.. kola mola da içmiyorum ahanda buraya yazıyorumne diyet ne normal bir yudum kola içmiyorum.. soda ve ayrancıyım artık
hadi güveniyoruz sanaaman diyip yalnız yaşıyor gibiye kendini kaptırma eşinide ihmal etme aç kalır adamcağız yazık
ben lise yıllarımdan beri kola içmem mecbur olduğum zamanlardada bir bardağı bile bitiremem şekerli olduğu için sanki bir bardak şerbet içmişim gibi geliyor halbuki çok severdim lisede günde 1 lt içerdim .kola ve çikolatasız günüm geçmezdi . ama bitti içemiyorum artık darısı senin ve kola tutkunu herkezin başına canım
yok canım o kadada değul
ben de liseden mezun olduğum sene evde boş oturdum ne dersane ne iş.. o sene erkek kardeşimle günde 5 lt kola içerdik.. ne yemekler ne cipsler annem bize haftalık verirdi koşa koşa abur cubur alırdık o sene ben 133 kiloyu gördüm tartıda 120den 133 e bir anda fırladı kilom
diyet yaptığım zaman da sadece pazar günleri kola içerdim 2 bardak ve yine pazar günleri bir kase çekirdek çitlerdim onun dışında listelerimin dışına çıkmazdım hiç işte o zaman da 110a kadar düştüm.. sonra bi şok diyet sevdası sardı beni ver al ver al ver al canım çıktı 105 te takıldım sonra 93 ü görür gübü oldum (düğünümde en sonunda yani) onu da ani vermiştim zaten düğün için.. düğünden sonra da sağlıksız verdiğim tüm kiloyu geri alıp 110 a çıktım
:122:
bundan sonra aynı hataya düşmeyeceğiz beyaz ekmeği kaldıralım , pilav makarna az miktarda olsun hayatımızda bol sebze yiyelim ve kola meyvesuyu gibi şeker içeren içecekleride kaldırdığımızda veririz kiloları hemde sağlıklı olaak
en iyisi biz soda dışında para öddeiğimiz bir şeyi içmeyelimAyranında hazırı kalorili çok evde yapalım onu da Oh oh radikal kararlar aldık
:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?