Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zayıflayabilmek için benimde yalnız yaşamam lazım ev ahalisinin biri bana eşlik etse diğerleri kaçamak yapma telaşında :18:

eğer ki yanlız yaşasaydım yüzde 1500 garanti veriyorum ki zayıflardım.. ben öyle çevre falan da yapmam pek kendi başıma bir güzel erirdim..

aile anne baba koca hep destek zayıflamana ama kola içme poğaça yapma desen aslan kesilirler karşına.. öyle "sen yeme ben götüreyim"le olmuyo o destek işleri

Son düzenleyen: Moderatör:

ay seval ne güldürdün beni

işin kötü yanı da var yalnız olunca insan üşeniyo yemek yapmaya, hele bide sodexo gibi bir yemek kartın varsa gelsin dısardan lahmacunlar, fast foodlar, tatlılar oluyoo bknz : ben

hemen anlatıyım,

2 soganı rendeledim, dogramadım özellikle biraz suyu cıksın ki kavururken yanmasın diye, soganlarım kavrulduktan sonra rendelediğim 2 domatesi de ekledim.. ondan soraa tuzlu suda beklettiğim patlıcanları koydum tuz da eklemedim zaten yeterli geldi tadı , 1 su bardagna yakın su ekledim ahanda bu kdr :)
karabiberle pulbiber ekledim sadece..

valla orası da doğru.. ama artık sen yapmıyosun di mi arkadaşım

en kalıcı kilomu yurttayken kendi başıma verdim..

ben geçenlerde bi çuval soğanı rendeleyip küçük buzdolabı poşatlerinde buzluğa attım

bende öyle düşünüyorum canım yalnızken yediğim öğün salata yoğurt vs ama evde anne kardeş anneanne olunca hele ileride eşim olunca hergün yemek pişmeli birde nişanlım çok sever yemeği sağolsun hep zararlı şeylerde sever üstelik yağlı salçalı etli tatlı pasta gibi napıcam bilmiyorum kaderim sanırım bu ya ona yedirmeyeceğim ya ben bu kilolarla başedemeyip kilo almaya devam edeceğim

hımm lezzetli duruyor bende yapayım evde patlıcan var ve ben patlıcanın hep kızartılarak yapılan çeşitlerini seviyorum başka türlü bilmiyorum zaten nasıl olur bari onları böyle pişireyim yada en çok 1 kaşık zyağı eklerim belki tek değilim malesef evde

artık ben de yalnız yaşıyormuşum gibi davranıcam ya yeter.. kola mola da içmiyorum ahanda buraya yazıyorum ne diyet ne normal bir yudum kola içmiyorum.. soda ve ayrancıyım artık

biranda burnuma kokusu geldi şimdi nasıl rendeledin o kadar soğanı kokmadımı gözünü yakmadımı

robotta rendeledim ama bi çuval olunca ne gözü burnu genzime kadar yaktı valla

ama kolaylığı süper akşam yatarken çıkarıyorum işten gelince de yemeğimi yapıyorum.. hem de hergün kokmuyo elim kolum

artık ben de yalnız yaşıyormuşum gibi davranıcam ya yeter.. kola mola da içmiyorum ahanda buraya yazıyorum ne diyet ne normal bir yudum kola içmiyorum.. soda ve ayrancıyım artık

hadi güveniyoruz sana aman diyip yalnız yaşıyor gibiye kendini kaptırma eşinide ihmal etme aç kalır adamcağız yazık

ben lise yıllarımdan beri kola içmem mecbur olduğum zamanlardada bir bardağı bile bitiremem şekerli olduğu için sanki bir bardak şerbet içmişim gibi geliyor halbuki çok severdim lisede günde 1 lt içerdim .kola ve çikolatasız günüm geçmezdi . ama bitti içemiyorum artık darısı senin ve kola tutkunu herkezin başına canım

bu takım bana ileri hem çalışıp hem ev çekip çevirmeyide öğretiyor bende yapabilirim böyle

yok canım o kadada değul

ben de liseden mezun olduğum sene evde boş oturdum ne dersane ne iş.. o sene erkek kardeşimle günde 5 lt kola içerdik.. ne yemekler ne cipsler annem bize haftalık verirdi koşa koşa abur cubur alırdık o sene ben 133 kiloyu gördüm tartıda 120den 133 e bir anda fırladı kilom

diyet yaptığım zaman da sadece pazar günleri kola içerdim 2 bardak ve yine pazar günleri bir kase çekirdek çitlerdim onun dışında listelerimin dışına çıkmazdım hiç işte o zaman da 110a kadar düştüm.. sonra bi şok diyet sevdası sardı beni ver al ver al ver al canım çıktı 105 te takıldım sonra 93 ü görür gübü oldum (düğünümde en sonunda yani) onu da ani vermiştim zaten düğün için.. düğünden sonra da sağlıksız verdiğim tüm kiloyu geri alıp 110 a çıktım

:122:

bundan sonra aynı hataya düşmeyeceğiz beyaz ekmeği kaldıralım , pilav makarna az miktarda olsun hayatımızda bol sebze yiyelim ve kola meyvesuyu gibi şeker içeren içecekleride kaldırdığımızda veririz kiloları hemde sağlıklı olaak

en iyisi biz soda dışında para öddeiğimiz bir şeyi içmeyelim Ayranında hazırı kalorili çok evde yapalım onu da Oh oh radikal kararlar aldık

en iyisi biz soda dışında para öddeiğimiz bir şeyi içmeyelim Ayranında hazırı kalorili çok evde yapalım onu da Oh oh radikal kararlar aldık

haklısın hazır gıda tüketmemek lazım zaten çok zararlı

sevalcim ben az önce ara öğün yaptım 5 diyet bisküvi sanırım 90 kalori falandır ama tüm günümün listesini versem değerlendirirmisin canım çokmu oldu bu diyet bisküvi acaba akşam bir dilim ekmek hakkım kaldımı kalmadımı bilmiyorum çünkü .

21.04.2011 perşembe

sabah : yarım domates
1 kk. peynir
2 y.k. biber kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

ara : 5 diyet bisküvi

öğle : 4 y.k. bezelye
2 dilim çavdar ekmeği

ara : 5 diyet bisküvi

şu saate kadar 12 bardak su ( çay içmeye fırsatım olmadı hiç )

akşam : bezelye 4 y.k. , salata , 1 dilim ekmek ( ekmek ara öğünlerdeki bisküviler yüzünden çok mu gelir sizce )

takımımın değerli arkadaşları yorumlarmısınız bugünki mönümü size zahmet çokmu yemişim nasıl aç kalmadım acıktığımda ara öğün yaptım bol su içtim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…