- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.621
eksi sozlukte aslan burcu kadını diye bi başlık vardı çok gülmüştüm okurken yeren yerene sevenimiz yok elhamdulillahaslında iyi niyetiyle korumacıdır direktif verir ama herkes egolu sanırve hislerimiz kuvvetlidir
Zaten annem aslan o yuzden az cok biliyorumaslında iyi niyetiyle korumacıdır direktif verir ama herkes egolu sanırve hislerimiz kuvvetlidir
İkizleri de çok gömerlereksi sozlukte aslan burcu kadını diye bi başlık vardı çok gülmüştüm okurken yeren yerene sevenimiz yok elhamdulillah
Ben ikizler erkegini severim babam ikizlerdi, esim ikizler. Entellektüel, akilli tipler.İkizleri de çok gömerlerama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de her burçta aslında ama bilmiyorlar
ben severim ikizleri yakın arkadaşlarım hep ikizler uzun süre görüştüğüm biri vardı o da ikizler burcu bireyi idiİkizleri de çok gömerlerama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de her burçta aslında ama bilmiyorlar
Ayy kuzum hep melankolik ve derdini içine atan burçlarZaten annem aslan o yuzden az cok biliyorumtipatip annem iste dedigin. Ben kendi burcumu pek sevmem, oglak burcuyum. Venüs falan bilmiyorum. Ay burcum akrep ama
Benim de vardı ama en ciddi sözüme bile gülüp alay edince bayağı sayıp görüşmeyi kestimben severim ikizleri yakın arkadaşlarım hep ikizler uzun süre görüştüğüm biri vardı o da ikizler burcu bireyi idi
neyse herkes yerinde iyi olsun benim şu an favorim kova erkekleri
Mantikli ve pratik evet esim. Onun sayesinde biraz düze ciktimAyy kuzum hep melankolik ve derdini içine atan burçlarama eşin seni güldürüyodur derdini unutturuyodur eminim ve hayata başka bakış açısından bakmayı belki öğrenebilirsin biraz daha yüzeyel ve duygudan çok mantıkla
aman iyi yapmışsın densiz olabiliyorlar boşver onlar kaybederBenim de vardı ama en ciddi sözüme bile gülüp alay edince bayağı sayıp görüşmeyi kestimyumurtanın cıvığı mide bulandırır hesabı hepsi aynı olmaz tabii
kova erkeği soğuk ukala ve özgürlüğüne düşkün diil mi yaa nesini sevdin ay
akrep favorimay bu arada burclarla ilgili komik videolar ceken bi cocuk var ama uyarayım bazen küfürlü konusabiliyor gül geçlik izliyorum siz de izleyin aslana kopmuştum
Hedef60kgolmak
ahahaay bu arada burclarla ilgili komik videolar ceken bi cocuk var ama uyarayım bazen küfürlü konusabiliyor gül geçlik izliyorum siz de izleyin aslana kopmuştum
Hedef60kgolmak
aynen dikkat etmemişim ya başağı ben de anlamadım şimdiahahayalnız başağı anlayamadım yaa
Aynen terazi de iyiakrep favorim
akrepi hep böyle işveli cilveli yapıyo bu çocukakrep favorim
ama akrep zaten cinsel durtuleri cok yogun yasayan fantazi dunyasi cok genis bi burctur:) hatta yapipan bir arastirmaya gore akrep burclarinin cinsel organinda ben oldugu da yonunde:)akrepi hep böyle işveli cilveli yapıyo bu çocuk
Beni de su grubu sakinleştiriyo çünkü beynim sürekli aktif düşüncelerle ve duygular da eklenince dengeliyorum terazi başak ikizler en çok yaşadığımaman iyi yapmışsın densiz olabiliyorlar boşver onlar kaybeder
kova aslanın zıt burcu ya tamamlıyor ben cok duygusal ve fevri yaklaşabiliyorum olaylara aslanın yanında her daim bir kova olmalı durgunluyor mantıklı düşünmeye sevkediyorbi de çok yönlüler herşeyi konuşabiliyorum
aman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktırBeni de su grubu sakinleştiriyo çünkü beynim sürekli aktif düşüncelerle ve duygular da eklenince dengeliyorum terazi başak ikizler en çok yaşadığım
Benim de ablam akrepama akrep zaten cinsel durtuleri cok yogun yasayan fantazi dunyasi cok genis bi burctur:) hatta yapipan bir arastirmaya gore akrep burclarinin cinsel organinda ben oldugu da yonunde:)
Aynen birkaç kez oldu hatam ve hepsinde neye kırıldığını anlamadan terk edildimaman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktırherkes bir değildir tabi de
akrep ya da balık olabilir ama yengeç asla bi daha ııh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?