- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.772
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.661
Nasıl yok kuzum 4 eylülden beri var görüyorum rozetiniBenimki hala yok yaa
Canım selam diyette olur öyle arada farzet free bir gün yaşadın uzun zamandır güzel gidiyorsun zatenBenim cumartesi menüsünü yazmaya yüzüm yok. Yolculuk + akşam kız isteme merasimi yok yok ben yazaman yediklerimi
Hemen heyecanlandım bak etiketi görünceDUYURU
Canlar yarın kontrol tartısı eksiksiz bildirim bekliyorum ipleri hafta başından sıkı tutalım bu haftada iddamızı devam ettirelim derece yapalım daha zevkli oluyor
yarışmada bizde varızz
(Pazartesi için Foto/ not zorunlu değildir)
Mehfam
SaskinAnne
Hedef60kgolmak
kirmizigitar
mavimli
Mahi57
seyrekyagmur
ayvacicegi
A AKREPcg
Namaria
Pain Killer
belmayne
G gamzem23
Amor-a
B bluuee
caroline84
Hemen heyecanlandım bak etiketi görünce
Taşıyor musun özelliklerini? Ben oğlak diyince şaşırıyor herkesAçılın koççç geldiii
Evet maşallahı var takımımızın. İnşallah en güzel dereceler bizimle olurbu haftada derece gelir inşallah yarışmak zevkli gerçekten ekibimizde bunu hak ediyor değil mi reyyanım daha ne olsun ki ekip sinerjisi var kilo vermeye istekli insanlar var disiplin var öhöm öhöm bir de sen ben daha ne istisiniiiiiiZzz
Evet ben birebir taşıyorumTaşıyor musun özelliklerini? Ben oğlak diyince şaşırıyor herkes
Birde okumayı araştırmayı çok severler diye biliyorum. O da uyuyor sanırımEvet ben birebir taşıyorumeşimde koç o yüzden çok zıtlaştığımız oluyor ama genelde ben çomağımı saklıyorum ona gelince yoksa kavga oluyor
Burçlardan çok anlamamda şimdi baktım oğlak burcuna şu cümlede seni gördüm Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır :)
Ama bunun dışında evet ciddi aşka sevgiye pek önem vermeyen biri gibi anlatmışlar o kısımlarda pek benzemiyor sana sen sevgi kuşu bir kızsınkırılgan narin hassas
Eşle aynı burç olmak da kötüdür demiEvet ben birebir taşıyorumeşimde koç o yüzden çok zıtlaştığımız oluyor ama genelde ben çomağımı saklıyorum ona gelince yoksa kavga oluyor
Burçlardan çok anlamamda şimdi baktım oğlak burcuna şu cümlede seni gördüm Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır :)
Ama bunun dışında evet ciddi aşka sevgiye pek önem vermeyen biri gibi anlatmışlar o kısımlarda pek benzemiyor sana sen sevgi kuşu bir kızsınkırılgan narin hassas
Evet demekki kısmen uyuyor tamamen dışında değilsin :))Birde okumayı araştırmayı çok severler diye biliyorum. O da uyuyor sanırım
Bi bakayım tekrar merak ettimEvet demekki kısmen uyuyor tamamen dışında değilsin :))
Ya evet maalesefEşle aynı burç olmak da kötüdür demiama kriz anlarını dengelemek de kadına düşüyor yine galiba
BakmaBi bakayım tekrar merak ettim
Ne güzel canım o dengeyi yakalamak.Ya evet maalesefyani duruma göre kim daha sakinse o alttan alıyor bizde evliliklerde kritik dönemeç 5 yıldan sonra bitermiş doğru galiba biizmde 5.yıl işte anca anladık birbirimizi çocuk yokken zaten laylay lomdu kavga yoktu ama çocuğun olduğu ilk yıllar evliliğinde ilk yılları tabi biz baya sarsıldık bir yandan zor bir bebek bir yandan yeni evlilik şimdi ancak raylar oturdu :)) eskiden iki tarafta sonuna kadar bağrıyordu
Evet demi? Gelseler de analiz yapsalar biraz
Rabbim huzur versin inşallah canım evlerimiz kavgasız gürültüsüz olsun inşallah umarım eşinde kırdığı gönülün değerini anlayacaktırNe güzel canım o dengeyi yakalamak.
Bizde de Eşim sinirli iken ki - sen çok iyi biliyorsun eşimin sinirini-ben hep susarım ama o sakinleyince, bu da 10 dakika sonra olur. Yine de Ben bi kaç gün konuşmam. Ama sonra da ben açarım ağzımı, Çok Ağır konuşurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?