Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşimle ben eşim yengeç ama duygusal değil öyle

benim esim de yengec, duygusallik konusu biraz saibeli onun da ama fazla romantiktir biseydir:) bir oglak olarak hic tarzim degil

sendeki yengec hali belli zaten:)
fıstıklar , eşleriniz belli etmiyor olabilir yükseleni,ay burcu vs çok etkiliyor var ya
Ama özünde kesinlikle alıngan ve duygusallar , örtülemiş olabilirler ya da alınınca sizi üzmemek için bişey demeyip gözlerini kaçırmalarından, dalmalarından anlayabilirsiniz daha dikkatli bakın kızlar

Eşimin hassas ve duygusal oluşunu sadece annesine karşı gördüm canım. Bilmiyorum belki bana o tarafını göstermek istemiyor olabilir

Çok bilmiyorum özelliklerini. Gariptir ama yükselenim de akrep imiş
Cnm o zmn ikisini dengelemen gerekiyor, mesela duygularını bile kontrol etmeye çalışabilirsin ya da işe dalıp manevi dünyanı unutabilirsin ,eşini duygusal görünce kızıyor olabilirsin ama akrep çok iyi olmuş duygusal zenginlik ve evinde kendini terapi edebilmen açısından.Eşini de mantıklı olmaya ve ne olursa olsun işerini aksatmamaya zorluyor olabilir misin peki? Belki bu yüzden annesi de onu eleştirmediği için sadece ona gösteriyodur duygusal yönünü
Aslında seni en iyi o anlayabilir, kızgın yapının altında sevgiye açlık olabilir ve ona yakınlaştığında geçecektir eminim ve hayatı , endişelerini her yönüyle paylaştığında

ayyy tam bi takım lideri olmandan belli can kaptanm ama mükemmellik takıntın da var sanki ya da tam başarı
Koçların içi öyle temizdir ki ama bi sorun olduğunda da çabucak çözmek isterler ve içgüdüleriyle ve fevri hareket edebildikleri için oturup karşılıklı hatalardan konuşmak zordur oyy belki yükseleniniz dengeler bunu kapticimm

Yok canım tam tersi. Hiç zorlamam onu. Kriterleri vardır onun. Beyninde kılıflar vardır ve hep öyle olmalı diye düşünür. Ve genelde annesine bağımlı yaşar. Yani herşeyi onlara göre düzenlemeye çalışır. Burçtan ayrı onun bence karakteri...çok ataerkil birisi diyeyim sana.. Beni de çok sever bunu biliyorum hatta eminim ama dengeyi kuramıyor malesef. Genelde susan içine atan taraf hep benim. Öyle işte..

Günaydın
Bugün iyiceyim biraz
Kanama devam ama agrım azaldı kızımda 10 kilo oldu teyzeleri yaklaşık 4 aydır 9.5 kiloydu
Hiç ev keki yemedi ona kek yaptım sabah kendim de kibrit kutusu kadar yedim. Artık cidden kan kaybından canım tatlı istiyordu
Inşaallah tez zamanda geçer su sıkıntım Rabbim kimseye dert vermesin

Bir sen bir ben bir de takim diyorsun yani kaptanim
Masallah diyelim tarlusalim de bitti huyum degildir haftasonu tartilmak ama odem aticilar vs icince merak ettim bi bakayim dedim sabah cumaya gore gayet guzel bir rakam gördüm

Amin canim cumlemizi insallah. Kimseyi görmedim burdan ama tum arkadaslar pirlanta gibi isil isil Rabbim herkesin gönlüne göre hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…