- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.721
kaçamak doğru da emnis den kaçamazdım geneAyy cok gecmis olsun ortim ya bu elektronik aletler gitti mi bir anda gidiyo ya cok can sıkıcıoppo ben de dueunmustum alacagim zaman ama iyi degilmis baksana insallah duzelir serviste
ben de merak ettim dun etiketledim hatta dedim haftasonu kacamak mi yaptin da gelmiyosun diye
Oo hayirli olsun canim esinin yeni isi Allah iyilerle karsilastirsin hayirli kazanclar versinTövbee tövbee ne kadar iyi tanımışlarama geliceğdim yürüyüşde onun içindi walk değildi Geçende dedim ya sevinçli bi haber aldık Eşim memur oldu tbmm nin istanbul ayagında onu dün akşam evde hamburger yaparak bi süpriz yapayım dedim hesabım köfteyi yemekti bana eşlik etmiceksen yapmasaydın dedi bende dünden razı ama iki öğündü dün yürüyüşte de 4500 adımda kaldım çökmeden
teşekkür ederim ortiimOo hayirli olsun canim esinin yeni isi Allah iyilerle karsilastirsin hayirli kazanclar versin
İyi yapmissin bosver
takviye önerdi mi cnm? balık yağı tarzıSağol canım
Persentilde yaşıtlarına göre baya geride ama doktoru görüntüsü saglikli dedi
Tabi o 500 grama nasıl sevindik anlatamam
Çok sukur ortim dun ben de yemek yogurt falan yaptim haftaici isten gelince biseler hazir olunca rahat ediyorumteşekkür ederim ortiimsen nasılsın iyi misin
Senin pembe zımbırtıhatta dün akşam pc ile teli bağladıydı eşim bura benim anasayfamda senin pembe çıktı bildirimler vardı diyo
oh çok şükürÇok sukur ortim dun ben de yemek yogurt falan yaptim haftaici isten gelince biseler hazir olunca rahat ediyorumchallenge yapamadim o yuzden evde yoga yaptim 1 saat
İyi gidiyor elhamdülillah canim
elimden tel düşmüyordu ya adam geliyo işkilleniyor bakıyor pespembe hiç merak etmiyo o rengi görünceSenin pembe zımbırtı
Hadi inşallah ovulasyon oluyor cnmCanlar bi usume hali geliyo bana insallah regl olacagim icindir ilac da bitti az bi battaniyenin altina kivriliyim kedim de gelir zaten isitir yanlarimi
Aksamustu gelirim insallah
iyi pazarlar cnmmerhaba kızlar iyi pazarlar
Ay anam ne güzel muhabbet dönmüş gece buralarda benden pireler uçuşurkenİkizleri de çok gömerlerama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de her burçta aslında ama bilmiyorlar
Çok sevindim canım ağrının azalmasına.Günaydın
Bugün iyiceyim biraz
Kanama devam ama agrım azaldı kızımda 10 kilo oldu teyzeleri yaklaşık 4 aydır 9.5 kiloydu
Hiç ev keki yemedi ona kek yaptım sabah kendim de kibrit kutusu kadar yedim. Artık cidden kan kaybından canım tatlı istiyordu
Inşaallah tez zamanda geçer su sıkıntım Rabbim kimseye dert vermesin
Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimTövbee tövbee ne kadar iyi tanımışlarama geliceğdim yürüyüşde onun içindi walk değildi Geçende dedim ya sevinçli bi haber aldık Eşim memur oldu tbmm nin istanbul ayagında onu dün akşam evde hamburger yaparak bi süpriz yapayım dedim hesabım köfteyi yemekti bana eşlik etmiceksen yapmasaydın dedi bende dünden razı ama iki öğündü dün yürüyüşte de 4500 adımda kaldım çökmeden
Sonunda iyi haber gelmiş çok sevindim canım günbegün daha iyi olacaksın inşallahGünaydın
Bugün iyiceyim biraz
Kanama devam ama agrım azaldı kızımda 10 kilo oldu teyzeleri yaklaşık 4 aydır 9.5 kiloydu
Hiç ev keki yemedi ona kek yaptım sabah kendim de kibrit kutusu kadar yedim. Artık cidden kan kaybından canım tatlı istiyordu
Inşaallah tez zamanda geçer su sıkıntım Rabbim kimseye dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?