Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaçamak doğru da emnis den kaçamazdım gene

Oo hayirli olsun canim esinin yeni isi Allah iyilerle karsilastirsin hayirli kazanclar versin
İyi yapmissin bosver

Kızlaarrr aa astroloji yapmışınız ben bir Yay eşim de bir Yengeç ise varın siz düşünün uyumumuzu Sizi seviyorum bana ayrılan süreninn sonuna geldim hazırlanacak koca çanta iki çocukla toplu taşıma heyecanı felan sanırım bütün egzersizlere bedel akşam geliciğim kardeşimden pc yi artık ne şekilde alırsam​

Ay anam ne güzel muhabbet dönmüş gece buralarda benden pireler uçuşurken Ay ben de ikizlerim, hep gömerler. İki yüzlü ikizler lafını çok duydum yükselenim de akrep ama öyle kulaktan duyma bilgiler benimkiler. Hele Ay burcu falan diyorsunuz ya ilk defa duydum. Eşim de aslandır ve çok iyi anlaşırız. Bir onu biliyorum

Çok sevindim canım ağrının azalmasına.

Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim
Hamburgerede çok sevindim sevinçten pıt pıtt

Selam arkadaslar, bugün spor yapmayı planlıyorsunuz demi

Hadi kalkalım yapalım sporumuzu yağları atalım.

Bana ev işlerini yapmak için bir motivasyon bir kıvılcım verin yaa.
Çok işim var ama sevmiyorum zaten daha başlar başlamaz isteksizlikle beraber yorgunluk da başlıyor, hemen yoruluyorum.
Ve bir de iyi tutan bir pandispanya biliyor musunuz. Youtube da çok çeşit var ama ben ilk defa yapacam

65 dk eliptik yaptım leğen kemiğimi hissetmiyorum çok acıyor çok mutluyum

Ev işine nerden başlayayım, kesin başlayacam yerde kalacağım için en önemlisi olmalı, (giysileri katlama, silme süpürme, mutfak, Wc, banyo kurabiye pasta filan yapmam lazım)
Normalde ben kukuman kuşu gibi 10 saat oturdugum yerde dertli dertli düşünüp kalkar ve bunlardan ancak birini yapabilirim bir günde.

Son düzenleme:
Sonunda iyi haber gelmiş çok sevindim canım günbegün daha iyi olacaksın inşallah

Kızınada maşallah annesine moral vermiş ne güzel minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…