Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım ağrının azalmasına sevindim oy kızına da maşşallah kuzum Allah uzun mutlu sağlıklı ömürler versin hepinize
Afiyet olsun

Sorma esra kaptanım telefonum çöktü onca fotolarım gitti anca bilgisayarı acabildim, dün ikindi vakti yürüyüşe çıktım youtube müzik felan derken ekran da ingilizce yazılar çıktı hop ekran değişmedi hemen eve geldim eşim 2 saat versiyonlar sistemler uğrastı olmadı. kv nin teli vardı o da bozuk ve cok amatör gece saati onu bulduk neyseki arama yapabiliyor onda da kk değil whatsapı bile bugün zor kurdum bütün no larım gitmiş yani anlayacğın pc den girmem gerekecek. Pazartesi servise gidecek. Duyurulur oppo nun yanından dahi geçmeyin. Gözünü seveyim ıphone

Mercimek haric tum baklagil ve proteinler sagda tum sebzeler solda
Cnm bu tablo ingilizceden çevrilmiş aslında bayağı ayrıntılı olanları var en asidikten an alkaliye
Yani sürekli bir tarafı değil de, iki tarafı dengelemek lazım diye anlıyorum ben ,mesela tavuk ızgara yanındaki yeşil salata ya da omletin yanına yeşillik maydanoz,limonlu yeşil çay gibi
o salatalıklı tarçınlı limonlu detoks suları da alkali mesela
İlk kez bu sitede okudum mesela ingiliz karbonatlı suyu hamile kalmak için kullananlar olmuş

Cherry Mom bu arada kaptanım bugün annemde kalacağım birazdan gideceğim orada pc var ama kardesim çalışıyor şifreli o yokken şifresini vermez gece menümü yazmaya girerim. Akşam pırasa ve balık var menü belli :) Ben nonu tekrar alıcam yazışmadan bişey olursa oradan yollarım

Aa çok geçmiş olsun cnm inşallah yaparlar bir an önce

Ayy cok gecmis olsun ortim ya bu elektronik aletler gitti mi bir anda gidiyo ya cok can sıkıcı oppo ben de dueunmustum alacagim zaman ama iyi degilmis baksana insallah duzelir serviste
ben de merak ettim dun etiketledim hatta dedim haftasonu kacamak mi yaptin da gelmiyosun diye

Günaydın canım ağrının azalmasına sevindim oy kızına da maşşallah kuzum Allah uzun mutlu sağlıklı ömürler versin hepinize
Afiyet olsun
Sağol canım
Persentilde yaşıtlarına göre baya geride ama doktoru görüntüsü saglikli dedi
Tabi o 500 grama nasıl sevindik anlatamam

Cok mantikli canim alkali asitik anlamam çok ama protein et yanina yesillik salata sebze yanina da yogurt gibi yapmaya calisiyorum ben de..
Karbonati annemler temizlige kullanir bi onu biliyorum hamilelige de faydasi varmis

seyrekyagmur ortim ugramadin bugun cuma bildiriminden sonra kacamak mi yaptin ne yaptin

Yapmıştır o birşeyler

Tövbee tövbee ne kadar iyi tanımışlar ama geliceğdim yürüyüşde onun içindi walk değildi Geçende dedim ya sevinçli bi haber aldık Eşim memur oldu tbmm nin istanbul ayagında onu dün akşam evde hamburger yaparak bi süpriz yapayım dedim hesabım köfteyi yemekti bana eşlik etmiceksen yapmasaydın dedi bende dünden razı ama iki öğündü dün yürüyüşte de 4500 adımda kaldım çökmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…