- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #375.701
Canim profilinde aktif rozetlerde gorunuyoraaa ben göremiyorum o zamaan hııım
Kaptanimin dedigi gibi profilinde rozet bolumune gelince hoparlör isaretine tiklarsan tamamdirRozetler bölümüne gir anons işareti var ona tıkla canım otomatik aktif geliyor aslında
Günaydın canım ağrının azalmasına sevindimGünaydın
Bugün iyiceyim biraz
Kanama devam ama agrım azaldı kızımda 10 kilo oldu teyzeleri yaklaşık 4 aydır 9.5 kiloydu
Hiç ev keki yemedi ona kek yaptım sabah kendim de kibrit kutusu kadar yedim. Artık cidden kan kaybından canım tatlı istiyordu
Inşaallah tez zamanda geçer su sıkıntım Rabbim kimseye dert vermesin
Bana da ısın bana daSende öylesin canım. Gerçekten hemen ısındım ben
Ayy daha neler öğrenicez bakalım hoparlöre tıklamak haBen de diyet grubu mezun rozetimi bekliyorum heyecanla
Profilili rozetlerle donaticam
Ac kapa secenegi sunmuslarAyy daha neler öğrenicez bakalım hoparlöre tıklamak ha
Mercimek haric tum baklagil ve proteinler sagdaEki Görüntüle 2710465
kirmizigitar kuzum bak böyle bir tablo buldum, sol taraftakilerden az,sağ taraftakiler yoğun besleniyo olabilir misin? mesela yumurta peynir de sağda
YaaBana da ısın bana da
Gerçekten bu yaşta bile ana kuzusu olmaya devam etmesi can sıkıcı ya artık kendi iradesiyle dengeyi bulması gerekiyo evli adam
Hayırlısı canım...Gerçekten bu yaşta bile ana kuzusu olmaya devam etmesi can sıkıcı ya artık kendi iradesiyle dengeyi bulması gerekiyo evli adam
Cnm bu tablo ingilizceden çevrilmiş aslında bayağı ayrıntılı olanları var en asidikten an alkaliyeMercimek haric tum baklagil ve proteinler sagdatum sebzeler solda
Aa çok geçmiş olsun cnmSorma esra kaptanım telefonum çöktü onca fotolarım gitti anca bilgisayarı acabildim, dün ikindi vakti yürüyüşe çıktım youtube müzik felan derken ekran da ingilizce yazılar çıktı hop ekran değişmedi hemen eve geldim eşim 2 saat versiyonlar sistemler uğrastı olmadı. kv nin teli vardı o da bozuk ve cok amatör gece saati onu bulduk neyseki arama yapabiliyor onda da kk değil whatsapı bile bugün zor kurdum bütün no larım gitmiş yani anlayacğın pc den girmem gerekecek. Pazartesi servise gidecek. Duyurulur oppo nun yanından dahi geçmeyin. Gözünü seveyim ıphone
Ayy cok gecmis olsun ortim ya bu elektronik aletler gitti mi bir anda gidiyo ya cok can sıkıcıSorma esra kaptanım telefonum çöktü onca fotolarım gitti anca bilgisayarı acabildim, dün ikindi vakti yürüyüşe çıktım youtube müzik felan derken ekran da ingilizce yazılar çıktı hop ekran değişmedi hemen eve geldim eşim 2 saat versiyonlar sistemler uğrastı olmadı. kv nin teli vardı o da bozuk ve cok amatör gece saati onu bulduk neyseki arama yapabiliyor onda da kk değil whatsapı bile bugün zor kurdum bütün no larım gitmiş yani anlayacğın pc den girmem gerekecek. Pazartesi servise gidecek. Duyurulur oppo nun yanından dahi geçmeyin. Gözünü seveyim ıphone
Sağol canımGünaydın canım ağrının azalmasına sevindimoy kızına da maşşallah kuzum Allah uzun mutlu sağlıklı ömürler versin hepinize
Afiyet olsun
Cok mantikli canim alkali asitik anlamam çok ama protein et yanina yesillik salata sebze yanina da yogurt gibi yapmaya calisiyorum ben de..Cnm bu tablo ingilizceden çevrilmiş aslında bayağı ayrıntılı olanları var en asidikten an alkaliye
Yani sürekli bir tarafı değil de, iki tarafı dengelemek lazım diye anlıyorum ben ,mesela tavuk ızgara yanındaki yeşil salata ya da omletin yanına yeşillik maydanoz,limonlu yeşil çay gibi
o salatalıklı tarçınlı limonlu detoks suları da alkali mesela
İlk kez bu sitede okudum mesela ingiliz karbonatlı suyu hamile kalmak için kullananlar olmuş
Yapmıştır o birşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?