Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şişkinliği rağmen iyi bile ozamn canım Tebrikler
Gitsin kilolar Şu ara evde uzaktan eğitim evin tamirat vs işleri derken kapılmışım bir akarsuya gidiyorum. Kilo vermek geri planda kalıyor ama vereceğim inşallah gidecek bu kilolar. Şu aşamaya gelmek bile benim icin cidden iyi. Kronik rahatsızlığımdan dolayı ilaçlarım ağır cok fazla spor yapamıyorum ama yine de gitti bir şekilde.

dennisgo canım selam çok özledik yahu iyisin umarım girersen bizden selamını esirgeme

Kızlar denizin regli dönemlerinde yaptığı diyeti paylaşıyorum "makarna diyeti " garip ama makarna ile bildiğin ödem atıyordu bu kızımız ve hiçte regliden dolayı + geldiği olmadı (fazla spordan artı geldiği oldu )

İsteyen deneyebilir makarna yağsız tuzsuz sossuz olacak ve limitler aşılmayacak

Bencede iyi gidiyorsun canım hayatın akışında aksilikler telaşlar oluyor tabi ama sen bırakmıyorsun maşallah senin kilonda başkası olsa çoktan bırakmıştı

benim de ilaç bitti bekliyorum regl olmayı makarna mı yesem özledim de

Kızlar sauna esofmanı alan oldu mu ben pazar yuruyuşümü onunla yaptım valla harika terletiyor müthiş gaza geliyor insan
Ben alamadım o ara annemlerde yazlıktaydım ya oraya PTT geliyor sadece o yüzden vazgeçmiştim kaldı öyle
Bu ay değil öbür ay yine aklımda
Neden bu ay değil ayyyyyy kışlık alışveriş yaptık çocuğun botu montu o su bu su dünya şey oldu kendinde aldım tabi birşeyler kaban yerine çanta aldım karda kabansız çantasıyla gezenn biri görürseniz o benim

sesli guldum ya bu makarna beni cok heyecanlandirdi makarnaya sos yag koymuypruz ama yaninda baska yemek yiyebiliupmuyuz

sesli guldum ya bu makarna beni cok heyecanlandirdi makarnaya sos yag koymuypruz ama yaninda baska yemek yiyebiliupmuyuz
Geçmişteki alıntıma git kız orda yazmış yanına sadece yoğurt:)
Sabah normal kahvaltı gibi
Öğlen 6 kaşık sade makarna + 3 kaşık yoğurt
Akşam aynı okaaaa aralarda süt içmiş ama onuda çok içmemiştir kesin çok kısa sürede harika kilolar verdi 2 kez mezun oldu

gordum.de isime gelmedi:) ben simdi kolestrol mevzuuna ben tirstim evde de kaymakli tava yogurdu var yagsiz yogurt almam lazim. bu aksam yesil mercimek yemegi pisiriyorum makarna yapicam yaninda da :) ekmek yerine onu yerim nolcak ki

Kahvaltı peynirli yumurta, 3 zeytin 3 ceviz az yufka
Ara mandalina, avuç içi kadar çitlek
Akşam 7 tane çig köfte, beyaz lahana, ayran
Bolca su
Spor yok yarın okul için evrak hazırladım.
İyi geceler dilerim
Selam canım
Çiğ köfte ne sıklıkla yersiniz bilmiyorum ama diyette 2 3 tane öneriliyor 7 biraz fazla olmuş tane 50 kalori gibi ben çok severim de uzun zamandır elimi eteğimi çektim
2 3 tanede kesmiyor ama sen iyiki lavaşsız falan yemişsin ben birde lavaşlı yiyorum neden kaçtığım anlaşıldı herhalde

gordum.de isime gelmedi:) ben simdi kolestrol mevzuuna ben tirstim evde de kaymakli tava yogurdu var yagsiz yogurt almam lazim. bu aksam yesil mercimek yemegi pisiriyorum makarna yapicam yaninda da :) ekmek yerine onu yerim nolcak ki
Yağsız yoğurt almayın diyorlar daha sağlksızmış
Yoğurdunu istersen kendin yapabilirsin pastörize günlük sütlerle çok hafif oluyor
Veya normal yoğurt al canım husisi light yağsız alma bence

Sadece Makarnayla mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…