- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.581
çok güzel mönün canım şu 0 yağ ile patlıcan yemeğini nasıl yaptın evde patlıcan var bir süredir yağsız nasıl yaparım onu diye düşünüyorum burçak bir tarif verdi 2 kaşık yağ ile ama 0 yağ yazmışsn merak ettim canım .
hemen anlatıyım,
2 soganı rendeledim, dogramadım özellikle biraz suyu cıksın ki kavururken yanmasın diye, soganlarım kavrulduktan sonra rendelediğim 2 domatesi de ekledim.. ondan soraa tuzlu suda beklettiğim patlıcanları koydum tuz da eklemedim zaten yeterli geldi tadı , 1 su bardagna yakın su ekledim ahanda bu kdr :)
karabiberle pulbiber ekledim sadece..
21.04.2011 perşembe
sabah : yarım domates
1 kk. peynir
2 y.k. biber kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
ara : 5 diyet bisküvi
öğle : 4 y.k. bezelye
2 dilim çavdar ekmeği
şu saate kadar 12 bardak su ( çay içmeye fırsatım olmadı hiç )
akşam : bezelye 4 y.k. , salata , 1 dilim ekmek ( ekmek ara öğünlerdeki bisküviler yüzünden çok mu gelir sizce )
takımımın değerli arkadaşları yorumlarmısınız bugünki mönümü size zahmet çokmu yemişim nasıl aç kalmadım acıktığımda ara öğün yaptım bol su içtim .
şimdi ben sorcaktım :))
tadı nasıl oldu ki :S
bana kalırsa iyi dimi kızlar siz ne diyosunuz
bende ara olarak 5 sunta biskivi ve 1 elma yedim
işten çıkıp kuaförüme gidicem ordanda arkadaşlarla yemeğe geçicez,bakalım bu akşam ne yicez hadi hayırlısı :))
bu sıralar bende bır garıplık var arkadaslar galıba kımın canı kavga etmek ıstıyorsa benı buluyor alnımda yazıyor galıba kavga edılır dıye halbukı ne kadarda masum bır kızım benhıc kavgayıda sevmem neyse dun ara caddelerden bır yere arabayı parketmıstım dukkanların onunde arabalar sıralanmıs bende araya gırdım parkettım ama onum bostu neyse tamırcının onuydu koydugum yer parkederken gordu adam benı zaten yenıyım arabada neyse carsıda alısverıs yaptım dondum adam cama not yazmıs dukkana parketseydın barı dıye neyse bulasmayayım dedım bındım arabaya hemen geldı adam kapıyı actı sana not yazdım gormedın mı dedı bende gordum dedım madem park etmemı ıstemıyordun park ederken uyarsaydın dedım uyarmama gerek varmı park edemezsın dukkanımın onune ddı neyse tartıstık en son sen dukyanın kırasını verıyorsun yolu kıralamıyorsun dedım gıt beledıyeye sıkayet et yola parkeytmıs dıye dedım neyse sınır ettı benı ya deseydı bana buraya park etme dıye bende etmezdım her dukyanın onunde araba var neymıs onunkının onune park edemezmısım
beledıyenın yolunuda zapdetmısler hanı ıslek bır cadde de degıl kı tamırcıye gelenlerımı engelledım dukyanın on tarafıda acık yanı yol bos gelen rahat ındırır bındırır ıstedıgını su sıralar sınırım bozuk reglıden mı ne herkes benı buluyor valla bu hafta ne yazıkkı dıyette bosa gıttı
21.04 Perşembe menüm
Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay
Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay
Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )
Ara
Yarım paket vişneli k-bar
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
düşünceleriniz nedirrr
ha bu arada baskülümü aldım yarın sabah tartılabileceğim inşallah güldürür yüzümü
merhaba top models of the world
Sabah
1 kase nesfit
ara da bişey yiyip içemedim
Öğlen
1 Kase nesfit
ara
2 adet eti form mısır patlağı
Akşam
Tavuksuyu çorba
Karnıyarık + cacık
Ara
Karışık bitki çayı
gribal enfeksiyon olduğumdam böyle düzensiz oldu bi kaç gündür.Ama iyi oldu hoş oldu
21.04.2011 perşembe
1 kk. peynir
2 y.k. biber kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim çavdar ekmeği
akşam : bezelye 4 y.k. , salata , 1 dilim ekmek ( ekmek ara öğünlerdeki bisküviler yüzünden çok mu gelir sizce )
takımımın değerli arkadaşları yorumlarmısınız bugünki mönümü size zahmet çokmu yemişim nasıl aç kalmadım acıktığımda ara öğün yaptım bol su içtim .
21.04 Perşembe menüm
Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay
Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay
Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )
Ara
Yarım paket vişneli k-bar
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşıgı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
düşünceleriniz nedirrr
eğer ki yanlız yaşasaydım yüzde 1500 garanti veriyorum ki zayıflardım.. ben öyle çevre falan da yapmam pek kendi başıma bir güzel erirdim..
aile anne baba koca hep destek zayıflamana ama kola içme poğaça yapma desen aslan kesilirler karşına.. öyle "sen yeme ben götüreyim"le olmuyo o destek işleri
hemen anlatıyım,
2 soganı rendeledim, dogramadım özellikle biraz suyu cıksın ki kavururken yanmasın diye, soganlarım kavrulduktan sonra rendelediğim 2 domatesi de ekledim.. ondan soraa tuzlu suda beklettiğim patlıcanları koydum tuz da eklemedim zaten yeterli geldi tadı , 1 su bardagna yakın su ekledim ahanda bu kdr :)
karabiberle pulbiber ekledim sadece..
canım benim de met. yaşım 36 çıkıyor o makinede. çok da kafaya takmamak lazım. sonuçta asıl değerleri bilmek için Tahliller yaptırmak gerekli. o makine ağırlığı orantılıyor, yağ su kas dengesi hakkında fikir veriyor.canım takımım size cumartesi diyetisyen maceramı anlatayım verdiği bilgileride paylaşayım . Cumartesi günü gittim evimin yakınında bir eczane meğer her ay getiriyormuş diyetisyen ben burnumun dibindeki olayı bilmediğimden daha yeni öğrendim bu şekilde bir çok kadın zayıflamış ve kontrol için gelmişti onlarlada tanıştım tabi neyse gittim vucudumun yağ su oranını ölçtü . Benim vücudum tam 43 yaşındaki bir kadın metobolizmasıyla çalışıyormuş bunu duyduğumda şok oldum hatta ciddi anlamda şok geçirdim ne yapmışım ben diye , yağ oranım 50 kg olarak çıktı toplamda 29 kg yağ fazlam varmış bunun verilmesi gerektiğini söyledi . vucudumdaki organların yağ bağladığını bu ciddi rahatsızlıklara yol açacağını kolestrol şeker tansiyon ve bilimum diğer hastalıkların geleceğini söyledi :18: hiç su içmiyormusun dedi vücudunda su çok az günde 4 lt yani 16 bardak su içmelisin dedi normalde 10 bardak idealdir ama seninkilo fazlan olduğu için 4 lt içmelisin dedi . tartıya çıktığımda birde ne göreyim tam 106,8 kg çıktım Allahım ölüyorum herhalde ben ne ara çıktım bu kiloya diye şok geçirirken senin olman gereken kilo miktarın 65 dedi boyun uzun olduğu için 70 olmanda çok ideal olacaktır dedi . toplamda 36 kg fazla kilom var vermem gereken tabi bunun 29 kg yağ özellikle yağ fazlamın verilmesi gerektiğini söyledi. hiç hareket etmediğimde vücudumun yaktığı enerji 1700 call . bu kalorinin biraz altında bir diyet yapmalısın ki hiç hareket etmesende kilo verebilesin dedi ama ben sana günde en az 30 dk yürüyüş tavsiye ediyorum dedi elinde 1100 kalorilik bir diyet listesi vardı onları verdi bana sen üzerine ekleme yapıp kendine göre ayarla dedi birde bitkisel iki ilaç verdi biri yağ parçalayıcı ve iştah kesici günde 3 adet yemeklerden yarım saat önce biride yeşil çaydan yapılmış bir tablet günde 2 adet sabah ve öğle 1 er kapsül yemekten sonra alınacak yeşilçay metobolizmayı hızlandıracakmış bende bu sabah itibariyle başladım hem kapsüllere hemde diyetime yağmur yağdığı için yürüyemedim ama evde yürüyeceğim illaki hareket yapmalıyım hergün offf çok yazmışım yediklerimide az sonra yazayım .
Siz iyice boşladınız ama buraları ha
evet bi de benim gece nöbetleştiğim devrem vardı aynı hafta girdik gruba ondan da ses seda yokbazen geçmişi okuyamıyorum acaba gelmicem falan demiş miydi ki :44:
Tabi sabah börek yediğim için bahsettiğim programımı da başlatamadım
ben vaz mı geçsem bu sevdadan
hadi çıkıyorum ben de.. menüm; yazdığım gibi yedim aferim bana
bi tane muzlu türk kahvesi içtim şekerli
devrem de yoknerde ki bu ki :18:hadi by
tabi canım zaten sizi dinlemeyecek umursamayacak olsam grupta işim ne.. o mısırı yemedim çok yağlı olduğu için.. dedim ya çok kötü olmuştu diye.. aslında doğru diyorsun.. kahvaltı içinde bi çare bul yok onların her türlüsünü denedim sade meyveli çikolatalı.. diyet olmayanları da denedim.. yutamıyorum.. kilo verdirmesin de zararı da olmasın iyi bi kahvaltı öğünüm olsun istiyorum.. ne bileyim çocuklar için yapılan bi ürüm.. üzerinde tam tahıllı yazıyor envai çeşit vitamin ve mineral var.. kalorisi de eminim börekten poğaçadan azdır.. yağ yok bişey yok.. ben öğlen bi bakayım bi kasede kaç kalori var.. yazarım buraya.. tartışırız yine..
börek-poğaça-kola-meyve suyu mu? nesquik tam tahıllı çikolatalı gevrek-süt mü?
bana iş yerinde yapabileceğim bi kahvaltı lazım
canım bende o bitkisel ilaçları doktor tavsiye etmeseydi almayacaktım zaten kullanan ve işe yarayan kişilerlede görüştüm memnun olduklarını söylediler , bende korkarım öyle sağlığımı bozacak bişey kullanmam hiç , 3 gündür kullanıyorum ve hiç su içemeyen ben günde 16 bardak su içiyorum şartlandırma diyeceksin ama tuhaf bir enerji ve susama hissi var bende çok şükür iştah krizlerimde bitti gibi inşallah hiç olmaz artık daha çok erken ama en azından bir süre deneyeyim bakalım diyorum .
Yeşilçay için yazdıklarını doktorda söyledi bir tablette metabolizma hızlandırıcı verdi , içeriği yeşilçay nar ve c vitamini 1 kapsülde 8 fincana eşit gelen yeşilçay özü bulunmaktaymış doktorun dediği 2 fincandan fazla içilen yeşilçay çarpıntı yapar ama bu kapsülde herhangi bir yan etki yapmadan günde 16 fincan yeşilçay içmiş gibi met hızlanacak ve içtikten yarım saat sonra yürüyüş yapmalısın ki ter ile kalori harcayabilesin dedi bakalım ne olacak bir ay sonunda göreceğim etkisini inşallah işe yaramazsa kullanmam zaten başka
gülsümcüm ben paylaşım alanını okudum canım teşekkür ederim cuma günü eczanede tartılıp söylüyorum kilomu evede en kısa sürede bir dijital tartı alacağım .
sevalcim digital tartıların fiyatları nasıl sen alacaktın sanırım benimde almam gerekecek şimdi .:44:
hoş bulduk yeni katıldım.destek çok önmli ya özellikle seni anlayacak insanlarla beraber olmak çok güzel.ben 62 kiloyum boyum 1.54.hamile kalmadan bi 10 kilo vermem lazım en az.kalça basen yayılmış durumdaben izmirdeyim çalışmıyorum buaralar evdeyim.
ha bu arada baskülümü aldım yarın sabah tartılabileceğim inşallah güldürür yüzümü
haklısın hazır gıda tüketmemek lazım zaten çok zararlı
sevalcim ben az önce ara öğün yaptım 5 diyet bisküvi sanırım 90 kalori falandır ama tüm günümün listesini versem değerlendirirmisin canım çokmu oldu bu diyet bisküvi acaba akşam bir dilim ekmek hakkım kaldımı kalmadımı bilmiyorum çünkü .
21.04.2011 perşembe
1 kk. peynir
2 y.k. biber kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim çavdar ekmeği
ah devrem ah. bu hafta ne uzun geçti. yoğundum aşırı derecede. sesimi çıkaracak dermenım yoktu. eve gelince evde de misaifr vardı. ancak şimdi okuyabildim geçmişi
gözün aydın devrem e o zaman yarın büyük gün senin için
cok guzelmiş canım
bencede annem hem destek oluyorum dıyor hemde yaptıgı pastalarla kostek oluyor gercı onlar olmayınca verırım zannedıyordum ama bu hafta yoklar ben bu hafta hıc rejım yapamadım reglıdenmıdır nazardanmıdır bılmem devamlı canım bısıler ıstedı
soganı yagsızmı kavurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?