Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şimdi ben sorcaktım :))

tadı nasıl oldu ki :S

bana kalırsa iyi dimi kızlar siz ne diyosunuz

bende ara olarak 5 sunta biskivi ve 1 elma yedim
işten çıkıp kuaförüme gidicem ordanda arkadaşlarla yemeğe geçicez,bakalım bu akşam ne yicez hadi hayırlısı :))

afiyet olsun begümcüm bende elma hakkımı akşama yapıcam rendeleyip üzerine tarçınla yiyeceğim tatlı niyetine hemde

aman boşver canım ya dengesizmi yok dünyada biri yokken diğeri çıkıyor bi şekilde dolduruyolar boşluğu :)) takma kafana

merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum .evlendikten ve doğumdan sonra tam 19 kilo fazlam oldu ama veremedim sizler nasıl verdiğinizi ve ne yediklerinizi yazar mısınız?

tebrikler arkadaşım afiyet olsun

afiyet olsun canım ama keşke öğlende bişeyler yeseydin akşama çok acıkmadınmı

afiyet olsun pınarcım bence gayet ideal bi liste maşallah arkadaşım

cok guzelmiş canım

bencede annem hem destek oluyorum dıyor hemde yaptıgı pastalarla kostek oluyor gercı onlar olmayınca verırım zannedıyordum ama bu hafta yoklar ben bu hafta hıc rejım yapamadım reglıdenmıdır nazardanmıdır bılmem devamlı canım bısıler ıstedı

soganı yagsızmı kavurdun

ne kadar çok şey birikmiş okuyamadığım...

canım benim de met. yaşım 36 çıkıyor o makinede. çok da kafaya takmamak lazım. sonuçta asıl değerleri bilmek için Tahliller yaptırmak gerekli. o makine ağırlığı orantılıyor, yağ su kas dengesi hakkında fikir veriyor.

Siz iyice boşladınız ama buraları ha

evet bi de benim gece nöbetleştiğim devrem vardı aynı hafta girdik gruba ondan da ses seda yok bazen geçmişi okuyamıyorum acaba gelmicem falan demiş miydi ki :44:

ah devrem ah. bu hafta ne uzun geçti. yoğundum aşırı derecede. sesimi çıkaracak dermenım yoktu. eve gelince evde de misaifr vardı. ancak şimdi okuyabildim geçmişi

Tabi sabah börek yediğim için bahsettiğim programımı da başlatamadım

ben vaz mı geçsem bu sevdadan

haaayyııırrrr devrem ne vazgeçmesi...

hadi çıkıyorum ben de.. menüm; yazdığım gibi yedim aferim bana

bi tane muzlu türk kahvesi içtim şekerli

devrem de yok nerde ki bu ki :18:hadi by

afiyet olsun devrem. tadını merak ettim... burdayım burda...

kesinlikle nesqui..

canım merak ettim şu ilaçları özelden bi yazarmısın ,adını sanını fiyatını. inceleyeyim ben de.

bence de al bir tartı aradaki fark dehşet.

hoşgeldinnnn

ha bu arada baskülümü aldım yarın sabah tartılabileceğim inşallah güldürür yüzümü

gözün aydın devrem e o zaman yarın büyük gün senin için

canım 5te mesaim bitiyor.. çıkyorum diyemeden elektrikler gitti ben de üşendim bi daha pc yi açmaya

bence çok gelmez canım sonuçta yanlış anlamadıysam eğer 5 adet sunta yiyorsun yani günde bi paket bitiriyorsun ondan.. e 4 dilim de ekmek yiyorsun.. uygun bence.. fakat kahvaltına zeytin eklemeni şiddetle tavsiye ediyorum hatta bol zeytinyağlı bi sosun içine koy zeytinlerini en son da o yağa bir yudum ekmeğini ban ye.. limonda olsun sosun içinde.. çünkü bence her öğün tüketmen lazım bu sağlıklı yağdan.. eğer zeytin yiyemiyorsan iki üç tam ceviz yesen de oluyo

kavrulmuş biber yerine közlenmiş biber yersen lezzet açısından da çok daha iyi olur

valla devrem tartıldım ben ve benim için biraz fazla büyük bi gün oldu 111,6 çıktım.. aslında kendi adıma hiç üzülmüyorum çünkü dün aldığım kararlarla iyi bir U dönüşü yaptığımın farkındayım.. e dönemsel bi şişkinliğimde var sanırım onu da atlatırım iki üç gün sonra haftaya en azından 109 olacağımdan eminim çünkü paketlenmiş bişey yemicem.. ama bu hafta sizin emeklerinizi boşa çıkardığım için çok üzgünüm

evet canım, yagsız, gayette güzel oldu

bu da benim bildirimimmmmm

başlangıç : 75,0
geçen hafta : 71,0
bu hafta : 69,5

giden : 1500 gr
toplamda giden : 5500 gr

kış kış kilolar kış kışşş yallah kalori yallahhhh

günaydın takımcığım bu sabah tüm eczaneler bana düşman gibi kimisi kapalı şu saat olmuş açılmamış tembeller kimisindeyse tartı yok ne diye almıyorlarsa tartı pişman oldum dün akşam tartılmadığıma yok yok şart oldu en kısa sürede tartı almak gülsümcüm sen beni bu hafta aynı geç bilemiyorum kilomu çünkü 106 yla start vermiş olalım bakalım ne olacak yani hiç kilo vermemiş olacağım ama hafif hissediyorum kendimi vermişimdir muhakkak ama 1 kilomu grammı bilemicem tabi yedikklerimi yazarım birazdan size öpüyorum herkezi boğazım çok ağrıyor şişti yine burnumda tıkandı offf :2:

gülsümcüm 106 kilom canım

Bu Sabahki kilom : 54.0

Bugun yiyeceklerim ise

Sabah ve öğlen nesfit
aralarda yeşil çay
akşam tavuksuyu çorba.
yiyebilirsem birazda makarna salatası

daha yeni uyandım. geç kaldım geç kaldım..

geçen hafta 78.1

bugün 77.2

waaavvv giden 0.9 kg. enteresan. koşturmanın faydası sanırım. yoksa ne bulduysam onu yedim bu hafta. veremicem diye üzülüyordum..

takımcığım yediklerimi yazayım sizlere dün akşamdan başlayarak sizde yorumlayın olur mu

dün akşam : 2 y.k. bezelye , 1 parça az yağ ile pişmiş tavuk baget az biber , haşlanmış brokoli üzerine yoğurt ekmek yemedim .

saat 22:00 de 9 adet çilek yedim .

toplamda 16 bardak su

bu sabah : yarım domates , yarım salatalık , 1 k.k peynir , 1 biber , 1 dilim ekmek

ara olarak yeşil elma getirdim acıkırsam yerim diye

öğle yemeği haşlanmış brokoli üzerine 3 kaşık yoğurt , 2 küçük dilim çavdar ekmeği .

ara olarak yeşil elma akşam üzeri 17 gibi acıkıyorum yerim .

akşam büyük ihtimalle meyve yiyeceğim diye 1 parça tavuk yerim kalkarım sevdiğim meyveler var çünkü ara olarak yemek istediğim .

canım takımım günde 3 porsiyon meyve çokmu sizce normali nedir ben çokmu yiyorum tartılamadımda bu hafta bu yeme sistemi ne kadar işe yarıyor onuda anlayamadım bir el atıp değerlendirirseniz çok sevineceğim öpüyorum herkezi .

kızlar bu sabah bi tartıldım BİRDE NE GÖREYİM
KİLOM 82,4 YAZIYODU YAAAA
TARTIM MI BOZULDU ACABA ??
BU NE ŞİMDİ ANLAMADIM BEN (

takyon'cum, bizim liste ellerinden öper. ben şehir dışına çıkacağımdan listeyi ekliyorum. bir hata olursa düzeltirsin canım sana zahmet. 2 haftalık deneme süresi olan bir üyem var, o sebepten verdiği kilo 2'ye bölündü ve bu toplam satırını da etkiliyor. takım yüzdesi bulurken etap başlangıçtan etap bitişi çıkarmıyorsun o tarz durumlarda. direk verilen kiloları toplayarak yüzdeyi hesaplıyorsun. geçen hafta da aynı şekilde olmuştu, sorduğunda cevap yazamamıştım canım

** 13 .TAKIM 203. ETAP **

_ferdici_ ( 66.2 / 66,8 / -0,6 / -0,91%)
neyneyse ( 62.8 / 61,6 / 1,2 / 1,91%)
sakaleynmaster ( 63.2 / 62,5 / 0,7 / 1,11%)
burcuxxx (62.1 / 60,4 / 1,7 / 2,74%)
emvacilbihar (52.6 / 51,6 / 1,0 / 1,90%)
yagmurcini3 (87.5 / 88 / -0,5 / -0,57%)
dombili85 ( 68.0 / 68,2 / -0,2 / -0,29%) Eski üye, 1 hafta ayrı kaldı.
file76 (87 / 82 / 2,5 / 2,87%) Yeni üye. 06.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
plasticwoman (76.9 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO (549,4 / 541,1 / 5,8 / 1,06%)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…