- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.101
yarın elimde kendisi kaptan merak etme direk banyo ondaEşine pasla bir ikiiş yaptırmak lazım biraz
yarın elimde kendisi kaptan merak etme direk banyo onda
yaptır valla, tamam çocuk bizimde çocuğumuz ama eve kapanan meslekli kadınlarız daha ne fedakarlığı yapabiliriz kibende dört gözle 29 ekimi bekliyorm perdeler çıkartılcak takılcak eşimi bekliyor evde nasılsa ahahaah
:))) Gir kanımaa mantıklıııyaptır valla, tamam çocuk bizimde çocuğumuz ama eve kapanan meslekli kadınlarız daha ne fedakarlığı yapabiliriz kiiyi oluyor acımıyorum sonra yemek de ısmarlatsan oh miss
Aayyy gerginim masumlar apt yeni bittii dayak yemiş gibi gerildimmmmmmmkizlar naber? takip edemedim bugun forumu cok, oglan cok uzerimdeydi esim herzamanki gibi arazi... simdi uyuttum.ufakligi menumu bile yeni yazicam. herkes iyi mi:)
Selamlar
Bundan sonra daha fazla katilim yapmaya calisacagim. Babami eve cikardilar ama ilaclari almaya devam ediyor, solunum sikintisi olmadi neyseki.
Yarin sabah tartilacagim, cumaya supriz olmasin diye de fazladan dikkat etmeye baslarim. Yari zamanli calismaya devam ediyorum/ edecegim. Simdilik hedefim diyeti surdurup en azindan kilo almamak. Hayat duzene girdikce hareketi artirabilmeyi umuyorum.
ellerine saglik kaptanim, kirmak iyidir nazar cikti derlerBugün bende birşey var
Elimi neye attıysam ya bozuldu ya kırıldı ya döküldüne oluyor anlamadım çok sinirlendim bu duruma
Yoruldumdaa yaaa habire kendi çıkardığım arızalarımı toplamakla uğraşıyorum
ya ben yayin saatinde izleyemiyorum yputube bekliyorum simdi yuklensin diye, ama goz ucuyla baktim baba ortaya cokmis galiba... ters koseye bayiliyo su senaristlerAayyy gerginim masumlar apt yeni bittii dayak yemiş gibi gerildimmmmmmmbu dizi eziyet resmen
Ay ve zaten öyle birşeye ihtimal vermemiştim bu bölüm sinir oldum aama çok gerdiler beniya ben yayin saatinde izleyemiyorum yputube bekliyorum simdi yuklensin diye, ama goz ucuyla baktim baba ortaya cokmis galiba... ters koseye bayiliyo su senaristlerbence han adami cidden oldurup denize atmis olsaydi cok daha aksiyonlu olurdu bundan sonrasi
menün güzel ortim ödem atıcılar missselaamm
1 bardak ılık su
1 omletlik patatesli yumurta ( 4çatal), az peynir, salatalık,zeytin, 1 yk zeytinyağlı pişmiş yoğurt, 2 tb ekmeği
Öğle: 1 pr.bulgur pilavı - yoğurt - tombul sivri biber turşusu - sütlü nescafe
ara:3 dil mandalina - türk kahvesi
Akşam: 1 pr.yeşil fasulye - 8 adet burgu kepekli makarna - yarım dl tb ekmeği - yoğurt
su:1,5 lt.
spor: 0
*Turşu pişmiş yogurt bulgur kaynaklı ödemleri kirazlıçayla yolluyorum suan.
Cherry Mom @reyyanK Namaria
cok sağol ortim sen yazınca aklıma geldi yaptım canımyeşilçayla peynir tuzu sebepli ödemleri gönderirsin ortim gayet güzel afiyet olsun
vala o "han"cik bence potansiyel bi katilAy ve zaten öyle birşeye ihtimal vermemiştim bu bölüm sinir oldum aama çok gerdiler benigelde uyu
Sabah biraz fazla olmuş ama öğlen ve akşam dengelemişsin benceAkşam kalabalık misafirimiz olacak
Unutmadan menuyü atayim
Sabah 10.30
2 haşhaşlı gözleme,3 ceviz,2 badem
4 dilim peynir,salatalık,domates,3 kücük patates kızartması
Ara türk kahvesi
Ara domates,haşlanmış yumurta
Ara kiraz sapı çayı
Aksam 18.00
Yarim kase çorba,bamya yemeği
2 litre su
Cherry Mom @reyyanK
Güzel canım afiyet olsunSahur
1 kucuk tabak ozbek pilavi.
Iftar
3 parca tavuk.
2 dilim ekmek
Salatalik.
Cay-kahve
Su:2 litre
Spor- 5000 adim
Menüde sporda harikaaa27 Ekim
7.50
2 dilim tam buğday ekmeği ve gravyer peyniri ile tost
5 zeytin
Tere ve domates
12.30
6 yk bamya
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
15.30
1 armut
3 ceviz
Laktozsuz sut ile kahve
18.00
7 yk brokoli4 yk yogurt
1 acur 2 tuzsuz etimek
Su 3 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 35 puan
15 dk eliptik 45 puan
5 dk minder (squat mountain vs) 15 puan
Toplam 95puan
Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur
:) Afiyet olsun canım gayet iyiSabah
Tarcinli türk kahvesi
Bir dilil ekmek ve haslanmis yumurta
Öğlen
5 adet fırında kofte, sebze çorbası ve salata
Aksam
Firinda tavuk kanat cay ve 22.75g cikolata
3lt su
10 000 adim
Evet ödemliler çok yanyana gelmiş ama uzun vadede sıkıntı yaratmayacaktır :) afiyet olsun canımselaamm
1 bardak ılık su
1 omletlik patatesli yumurta ( 4çatal), az peynir, salatalık,zeytin, 1 yk zeytinyağlı pişmiş yoğurt, 2 tb ekmeği
Öğle: 1 pr.bulgur pilavı - yoğurt - tombul sivri biber turşusu - sütlü nescafe
ara:3 dil mandalina - türk kahvesi
Akşam: 1 pr.yeşil fasulye - 8 adet burgu kepekli makarna - yarım dl tb ekmeği - yoğurt
su:1,5 lt.
spor: 0
*Turşu pişmiş yogurt bulgur kaynaklı ödemleri kirazlıçayla yolluyorum suan.
Cherry Mom @reyyanK Namaria
Güzel cnm afiyet olsunMenüm:
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 2 ceviz, 10 fındık, turp, marul, maydanoz
Ara: Sütlü Türk kahvesi
18.30: 1 kase tarhana, 4 kaşık kereviz yemeği, 3 kaşık bulgur, salata
Su: 3lt
Spor: 4.500 adım
Afiyet olsun cnm menüm güzelSabah
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Domates
Ögle
Haslanmis et
1/2 porsiyon pirinc pilavi
Salata
Ara
1 avuc cığ badem
@reyyanK
İyi gidiyorsun benceSlm kizlar
Kahvalti 8 de yarim porsiyon omlet, yarim dilim ekmek, bir muz, kahve
Öglen 12 de etli peynirli sandvic, cay
Ara bir dilim fistik ezmeli recelli ekmek
Aksam 6 da bes parca sushi
8000 adim yürüyüs
Cherry Mom
@reyyanK
Çok geçmiş olsun cnm aklın hep ondaydı başka şeye dikkat edememekte haklısın cnm .İşyerinde sorun vardı sanırım çözüldü mü?Selamlar
Bundan sonra daha fazla katilim yapmaya calisacagim. Babami eve cikardilar ama ilaclari almaya devam ediyor, solunum sikintisi olmadi neyseki.
Yarin sabah tartilacagim, cumaya supriz olmasin diye de fazladan dikkat etmeye baslarim. Yari zamanli calismaya devam ediyorum/ edecegim. Simdilik hedefim diyeti surdurup en azindan kilo almamak. Hayat duzene girdikce hareketi artirabilmeyi umuyorum.
Sabahki yulaf çok iyi kuzum baharatı karışım yaptın di mi karabiber de vardır çay kaşığı ucu1. ogun
2 yk yogurt icerisine yulaf zerdecal ve zencefil
2.ogun
3 kasik tam.bugday yagsiz tuzsuz makarna
3 kasik yesil mercimek yemegi
2 litre su
spor olayi su sikintilarim bitmeden cok aktif yapamam ne yazikki. 15 dk kadar stepper 3 bin kusur de adim vardi bisi etmez yani
iyiyiz kuzum bak bigün şunu okut burda bize 'eşim evde bugün ben gezmeye kaçtım'o zaman yağlarım eriyecekkizlar naber? takip edemedim bugun forumu cok, oglan cok uzerimdeydi esim herzamanki gibi arazi... simdi uyuttum.ufakligi menumu bile yeni yazicam. herkes iyi mi:)
afiyet şifa olsunmenün güzel ortim ödem atıcılar miss
cok sağol ortim sen yazınca aklıma geldi yaptım canım
karabiber koymadim ya mideme dokunabiliuo diye, ama bi dahakine denerim.dokunmazsa eklerim.Çok geçmiş olsun cnm aklın hep ondaydı başka şeye dikkat edememekte haklısın cnm .İşyerinde sorun vardı sanırım çözüldü mü?
Sabahki yulaf çok iyi kuzum baharatı karışım yaptın di mi karabiber de vardır çay kaşığı ucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?