Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyiz kuzum bak bigün şunu okut burda bize 'eşim evde bugün ben gezmeye kaçtım'o zaman yağlarım eriyecek

afiyet şifa olsun
hahahhahahahahhahahaha pazar gunu evdeydi gezmeye kacmistik yazsaydim.keske:) bu pazar sete gidicekmis bosluksuz calisicak ne yazikki en az 2 hafta daha kuramam bu cumleyi kismetse bakalim

Günaydın kızlar.
Ya ben biraz stres olmaya başladım. Baskülde yine eksi yok. sinir oldum. Normalde bu kadar düzenli beslendiğimde bir kilodan fazla veririm haftada. Neden böyle bir tıkanma yaşıyorum anlamadım.

Günaydın kızlar.
Ya ben biraz stres olmaya başladım. Baskülde yine eksi yok. sinir oldum. Normalde bu kadar düzenli beslendiğimde bir kilodan fazla veririm haftada. Neden böyle bir tıkanma yaşıyorum anlamadım.
Günaydın canım tartılma cumaya kadar kendi kendimizi geriyoruz :) düşecektir o bu hafta düşmezsede öbür hafta fazlasıyla düşer ne olacak sıkma kendini yeterki ümitsizliğe kapılıp diyeti bozma

Günaydın kızlar.
Canim bi süre tartilma bilincaltina veremiyorum mrsaji verme illaki gidecek kilolar bu bi mekanizma sonucta

Canım sana lazım böyle bir kafa dağıtma. Tabi yeme olayını fazla abartmasan daha iyi olur. Ucundan kenarından tırtıklarsın Kahve falan iç. Tok tutar. Ama dedikoduyu abartabilirsin

Günaydın canım tartılma cumaya kadar kendi kendimizi geriyoruz :) düşecektir o bu hafta düşmezsede öbür hafta fazlasıyla düşer ne olacak sıkma kendini yeterki ümitsizliğe kapılıp diyeti bozma
Değil mi ya en sonunda gidecek. Sağlıklı beslenme ve spor varsa kilo en nihayetinde gidecek. Ben de böyle inanıyorum ama yine de vücudumu strese sokuyorum sanırım. Bir de hedef koyuyoruz ya illa tutturmam lazım o hedefi
Yookk kaptanım. Vaz geçmek yok. İncelemek beni yemekten daha çok mutlu ediyor. Arada motivasyon bozuluyor tabi. Özellikle hafta sonları beni çok zorladı ama burası bana çok iyi geldi. Hafta sonları da kontrollü gidebiliyorum. Valla oğluma kek kurabiye yapıyorum arada. Onun bile tadına bakmıyorum

Canim bi süre tartilma bilincaltina veremiyorum mrsaji verme illaki gidecek kilolar bu bi mekanizma sonucta
O kararı her tartılmadan sonra veriyorum ve her sabah bozuyorum ama haklısın. gerçekten de bir süre tartılmamam gerek. Ben de bir koca var günde üç öğün tartılır beni deli eder. Adamda da ödem diye bişi yok. Sabah da aynı akşam da. Ben beş dakika arayla farklı çıkıyorum.

Merhaba canım
Çok şükür ben iyiyim kızın da bugün ateşi yok
2 gece üst üste sıkıntılandi yavrum
Bu haftalık özür diliyorum
Hormon ilacı alınca kilo alıyorum ben ama almamak için direndim korudum bu güne kadar veremedim de ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…