- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.121
hahahhahahahahhahahaha pazar gunu evdeydi gezmeye kacmistik yazsaydim.keske:) bu pazar sete gidicekmis bosluksuz calisicak ne yazikki en az 2 hafta daha kuramam bu cumleyiiyiyiz kuzum bak bigün şunu okut burda bize 'eşim evde bugün ben gezmeye kaçtım'o zaman yağlarım eriyecek
afiyet şifa olsun
Cnm zerdeçalın faydası için ilaaazımkarabiber koymadim ya mideme dokunabiliuo diye, ama bi dahakine denerim.dokunmazsa eklerim.
yogurdun icine zerdecal zencefil zaten koyarim.cogunlukla, yulaf ta koyunca cok lezzetli ve cok doyurucu oldu bayildim. ben mokunu cikarana kadar yapar yerim bunu
yo sen tek kaç yapabilirsen kırmızı bak o zaman taşikardi kalıyor muhahahhahahahahhahahaha pazar gunu evdeydi gezmeye kacmistik yazsaydim.keske:) bu pazar sete gidicekmis bosluksuz calisicak ne yazikki en az 2 hafta daha kuramam bu cumleyikismetse bakalim
23-30 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
B bluuee
Mahi57
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
caroline84
Namaria
Sağol canım seninde kandilin mübarek olsungünaydın arkadaşlar hayırlı kandiller
Günaydın canım. Hayırlı kandillergünaydın arkadaşlar hayırlı kandiller
Günaydın canım tartılma cumaya kadar kendi kendimizi geriyoruz :) düşecektir o bu hafta düşmezsede öbür hafta fazlasıyla düşer ne olacak sıkma kendini yeterki ümitsizliğe kapılıp diyeti bozmaGünaydın kızlar.
Ya ben biraz stres olmaya başladım. Baskülde yine eksi yok.sinir oldum. Normalde bu kadar düzenli beslendiğimde bir kilodan fazla veririm haftada. Neden böyle bir tıkanma yaşıyorum anlamadım.
Canim bi süre tartilma bilincaltina veremiyorum mrsaji verme illaki gidecek kilolar bu bi mekanizma sonuctaGünaydın kızlar.
Ya ben biraz stres olmaya başladım. Baskülde yine eksi yok.sinir oldum. Normalde bu kadar düzenli beslendiğimde bir kilodan fazla veririm haftada. Neden böyle bir tıkanma yaşıyorum anlamadım.
Canım sana lazım böyle bir kafa dağıtma. Tabi yeme olayını fazla abartmasan daha iyi olur. Ucundan kenarından tırtıklarsınsimdiden yolumu yapayimkizlar bugun cooooooook ama cok yakinim olan bir ablamin 2 ay once esinden ayrildigini ogrendim. (surekli konusuruz annesi dahil kimseye soylememis aylardir soka girdik duyunca) yarin hastaneden cikista kosa kosa ablama gidicem, 2 aydir defalarca konustuk gorustuk hic renk vermedi nasil zor geldiyse artik. yarin orda ortam ne olacak ne yicez ne icicez hic bilmiyorum:) simdiden uyarayim da yarin bana ceza giydirip durmayin
Değil mi ya en sonunda gidecek. Sağlıklı beslenme ve spor varsa kilo en nihayetinde gidecek. Ben de böyle inanıyorum ama yine de vücudumu strese sokuyorum sanırım.Günaydın canım tartılma cumaya kadar kendi kendimizi geriyoruz :) düşecektir o bu hafta düşmezsede öbür hafta fazlasıyla düşer ne olacak sıkma kendini yeterki ümitsizliğe kapılıp diyeti bozma
O kararı her tartılmadan sonra veriyorum ve her sabah bozuyorumCanim bi süre tartilma bilincaltina veremiyorum mrsaji verme illaki gidecek kilolar bu bi mekanizma sonucta
bugün mesai yarım gün yemek işini halledersem cıkacağım yürüyüşeEvettt evdee oğlanlaa yakalamaca oynarken aklıma geldi
Bugünnnn walkkkk Challenge
Merhaba canımSaskinAnne menü yazmamaya alışma canım bekliyorz menülerini daha iyicesin galiba
ayvacicegi sende bugünden itibaren yazarsın herhalde
Hedef60kgolmak şahane doğum günü dün müydü menü yazılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?