- 23 Mart 2016
- 30.102
- 90.736
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.221
Canim kiyamam paylasmissin yanlis anlasilma olmasin arkadaslarcw ben yarini da beklerdim sonuclar icin aksam paylasicam dedin diye oyle dedim.28.10 walk Challenge sonuçları
1.Namaria 11.832 adım
2. A AKREPcg 10.355 adım
3.kirmizigitar 7302 adım
4.Hedef60kgolmak 6700 adım
5. G gamzem23 6500 adım
6.Cherry Mom 5885 adım
+Puan Namaria nın oldu tebriklerr
Trendyolda takım buldum üstü yarım kol alt tayt yorumlar da güzel
Hangi renk ay merak ettim canim nasi bise alcan miTrendyolda takım buldum üstü yarım kol alt tayt yorumlar da güzel
Ben atayım link özelden ayHangi renk ay merak ettim canim nasi bise alcan mi
Benim moralim düsünce hemen kacamak yapiyorum kötüsü. Tam iradesizim sormaOlacak inşallah canım. Bugün olmazsa yarın. Sabah çok bozuktu moralim ama moralimi düzeltme kararı aldım
Evet canım ama kalıpları darmış yorumlarda öyle diyor dikkkat et öbür ay bende alacağımTrendyolda takım buldum üstü yarım kol alt tayt yorumlar da güzel
23-30 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
B bluuee
Mahi57
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
caroline84
Namaria
Yaptığım emek verdiğim şeyin ciddiye alınması hoşuma gitti aksine canım belmayneyide araya şimdi sıkııştırdımCanim kiyamam paylasmissin yanlis anlasilma olmasin arkadaslarcw ben yarini da beklerdim sonuclar icin aksam paylasicam dedin diye oyle dedim.
Bi de challenge falan diye spora gitmedim hazirlandim uzun yurudum falan cok ciddiye aliyorum galibahani oyle esnekse ona da uyarim
İnşaallah kaptanim gidip elma yiyeyim ben en iyisi
Kızlar bugün Perşembe yarın tartı günümüz lütfen menülere kahvaltı dahil dikkat edelim inanın o menüler benim için artı gelmenizden bile mühim .. menüler sizin aynanız çabanız,isteğiniz,emekleriniz herşey menülerde gizli tartı bu kadar reel olmayabiliyor maalesef.
yarın tartı fotoğrafı + nick +tarih ( gün ay yıl )
Derecede yerimizi almaya hazırlanıyor muyuz ???
Mehfam
SaskinAnne
Hedef60kgolmak
kirmizigitar
mavimli
Mahi57
seyrekyagmur
ayvacicegi
A AKREPcg
Namaria
Pain Killer
belmayne
G gamzem23
Amor-a
B bluuee
caroline84
İyi yaptin kaptanim belmayne olmasa icime sinmezdiYaptığım emek verdiğim şeyin ciddiye alınması hoşuma gitti aksine canım belmayneyide araya şimdi sıkııştırdımdaha iyi oldu haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?