- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.461
Hakkında hayırlısı olsun şaşkın umarım daha sağlam ve mutlu bi baslngicla başlayıp istediğin kilo da kendini görürsün. Kendine iyi bak.Yanlış anlaşılmasın kimseye kırgın dahi değilimCherry Mom ol.asi gerekeni yaptı
Nasıl yani canım, miktarları nasıl olacak.Cnm haftada 1-2 gün hurma yoğurt ya da yoğurt ağırlıklı başka menü tavsiye ederim kesin gibi bişey :)
Peki cnm napalım hayırlısı olsun hormon tedavisinden sonra katılmak istersin belki :) ben özlerimBeni pek kimsenin özleyeceğini de zannetmem
Canım ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama bence ayrılacak bir durum yok. Sen bugün artı gelenlerin en düşüğüsün. Zor bir dönemden geçiyorsun ve bu zor zamanında aramızda kalmak sanki senin için daha iyi olur. Arada öyle yanlış anlaşılmalar olur. Bir de bu moral bozukluğunu yaşatma bence kendine. Rabbim tez zamanda şifa versinBen izne ayrılmadım çıktım tamamen
Teşekkür ediyorum ama geçmiş paylaşımlara bakarsan ben aktiftim zaten sadece 10 günlük bir rahatsızlık dönemin oldu o da iki gündür iyi şükür
Israrla izne ayrıl denmesine ısrarla istemiyorum dememin sebebi kilo vermemin fiziki değil zorunlu olması idi
Tabi ki kendime plan çizmiştim ama
1 defa artı gelme dışında hiç artı da gelmedim herkes bilir sorabilirsin
Eksiğimi kapattım
Spor yapmam zordu zorladım
Diyeceğim bu kadar
Ayyy bunu okuyunca bu hafta yaptığım diğer hata da gemencecik şimşek gibi çaktı beynime. Canımcım ortimBu durumda haftaya o notayı sildirmek için çok gayret gerekiyor. Bu motivasyonla gidelim inşallah önümüzdeki hafta. Bence ilk olarak hafta sonunu kaçamaksız geçirmek için herkes ortisinin yakasına yapışsınYakandayım ortim kirmizigitar Yarın da eksiksiz katılalım challenge a.
ya oha nasil nota alsik sabah cok guzel gidiyodu sanki...Bu durumda haftaya o notayı sildirmek için çok gayret gerekiyor. Bu motivasyonla gidelim inşallah önümüzdeki hafta. Bence ilk olarak hafta sonunu kaçamaksız geçirmek için herkes ortisinin yakasına yapışsınYakandayım ortim kirmizigitar Yarın da eksiksiz katılalım challenge a.
canım ender saraçın diyetinde öyle ,sabah öğle akşam bir kase yoğurt ve 7 küçük hurma diyor ama 4 tane yetiyor tarçınla. Sebze yemeği de yiyebilirsin ama o da fayda ediyor cnm suyundan almadan ve ekmeksizNasıl yani canım, miktarları nasıl olacak.
Bir de sabah öğle akşam yoğurt ve hurma ile mi?
Canım benim. Senin durumunu biliyoruz. Bu halde bile bırakmıyorsun maşallah. Yapabildiğin kadar artık. Mesela 15 dk lık leslie videoları var. İmkanın olursa öyle bir şey de yapabilirsin.ya oha nasil nota alsik sabah cok guzel gidiyodu sanki...
benim challange zoe be orti, esim bu hafta pazar bile sete gidicekmis, ben evden cikamam bir sure. bir de adet olsum bugun
Haklisin canim ama sanirim biraz yabaniyim ben.Çok iyi canım tebrik ederim en fazla 2 haftaya mezuniyet geliyor herhalde
Şu sonuca çok çok sevindim biraz hareketlilik menülerine ayar çekmen bence işe yaramış gibi ? Tebrikler iyi ki izne çıkmamışsın
Bence moralinin yerde olacağı bir durum yok diyetisyenin durumu abartmış gibi geldi banatatlı bağımlısı olsan yemediğinde kriz gibi şeylet geçirmen lazım o kadar kötü oluyor musun ? Atıyorum en yoğun işinde gücünde bile tatlı mı oluyor aklında pek sanmam menülerinde o kadar tatlı şeyler bile yok senin..
Ama kesinlikle dengesiz gidiyorsun en az 7 haftadır 81 82 git gel yapıyorsun başka bir ekipte olsan bu kadar uzun süre listede tutmazlardı seni açık ve net. Sana karşı sorumluluğum olduğu gibi onların motivasyonu kırılmasın diyede uğraşıyorum kimse sonunca olan bir ekip içerisinde yer almak istemez ve sen çoğunlukla takım Ortalamasını çok kötü etkiliyorsun canım.
Bugünden sonra istikrarını koruyabilecek misin ? Bir haftada +500 çok fazla reglide değilsin sanırım değil mi neden bu kadar fazla artı geldi sence dün ne yedin menünü hatırlayamadım
Tebrikler canımama amaaa kesinlikle sporları azalttın canım dikkat etmen lazım zumbalarr gelsiiinn artıkk
Çok teşekkürler canım
Sizede çok geçmiş olsun tekrardan kaderdaşımçok iyi eksi tebrik ederim karşılığını alman sevindirici
Çok teşekkürler canım
Tebrik ederim canım ailenin yanında olmana rağmen iyi idare ettin
Ahh painnn vahh painnbir doğum günü bize neler yaptı neyseki sabite çektin ne yapalım ama son 2 gün kabak yedin sanada yazık şimdi diğer cocugun doğum günü vardı değil mi ? Üst üste artı gelme şansın yok şimdiden söyleyeyim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Tebriklerr canım kilo olarak çok iyi gidiyorsun menülerde çok iyi amaa ekip katılımın çok az lütfen biraz daha ekip içinde ol olur mu ? Buda takım kuralı sonuçta konuşmak paylaşmak bu işin motivasyonu olmazsa olmaz
Çok teşekkürler canım
Ah canımyine bir doğumgünüzede
Bu hafta bombaaaa giib bekliyorm seniiiii
Ben istedim canım ayrılmayiİlk listede bildirimde bulunmadigini yazmisti oglen telefonda görüşüp hallettiginizi soyledi grupta da.
Büyük ihtimal son paylasimindan sonra kendi istegi ile ayrilmak istiyor diye eklemiş.
Kendi istegi ile ayrilan uye sonradan yarismaya dahil olabilir diye biliyorum canimCherry Mom daha iyi bilir
Inşaallah teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun şaşkın umarım daha sağlam ve mutlu bi baslngicla başlayıp istediğin kilo da kendini görürsün. Kendine iyi bak.
Zaten o dönem kiloyu alırım daha da gelmem bir daha baştan 3 hafta dene listeye gir yeniden tanış görüş uzun iş ama bende özlerim ❤Peki cnm napalım hayırlısı olsun hormon tedavisinden sonra katılmak istersin belki :) ben özlerim
Ama nota için teşekkür edildi ya tarafımaCanım ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama bence ayrılacak bir durum yok. Sen bugün artı gelenlerin en düşüğüsün. Zor bir dönemden geçiyorsun ve bu zor zamanında aramızda kalmak sanki senin için daha iyi olur. Arada öyle yanlış anlaşılmalar olur. Bir de bu moral bozukluğunu yaşatma bence kendine. Rabbim tez zamanda şifa versin
firsat buldukca yapiyorum zaten su evdeki stepper da da takiliyorum vakit buldujca, ama sey cok fena oluyo. esim ypgun calistigi eve gelmedigi donemlerde cocukla o kadar cok yogun oluyo ki, ne firsat bulabiliyprum ne de enerji. dusunsene 24 saatte epi topu 8 saat uyuyan bir cocugum var ve tek basimayim.Canım benim. Senin durumunu biliyoruz. Bu halde bile bırakmıyorsun maşallah. Yapabildiğin kadar artık. Mesela 15 dk lık leslie videoları var. İmkanın olursa öyle bir şey de yapabilirsin.
Tesekkur ederim canim, bu hafta kilom yine takilirsa ki insallah olmaz bu iskenceyicanım ender saraçın diyetinde öyle ,sabah öğle akşam bir kase yoğurt ve 7 küçük hurma diyor ama 4 tane yetiyor tarçınla. Sebze yemeği de yiyebilirsin ama o da fayda ediyor cnm suyundan almadan ve ekmeksiz
Efkarlandın kuzum hayırdır
Sorma guncel durumlar buralar derken.. su retrolar bı bitseydiEfkarlandın kuzum hayırdır
Evet kaptan haklisin. Haftaya veremezsem izne ayrilirim zaten. Gruba ayip oluyor cok.Çok iyi canım tebrik ederim en fazla 2 haftaya mezuniyet geliyor herhalde
Şu sonuca çok çok sevindim biraz hareketlilik menülerine ayar çekmen bence işe yaramış gibi ? Tebrikler iyi ki izne çıkmamışsın
Bence moralinin yerde olacağı bir durum yok diyetisyenin durumu abartmış gibi geldi banatatlı bağımlısı olsan yemediğinde kriz gibi şeylet geçirmen lazım o kadar kötü oluyor musun ? Atıyorum en yoğun işinde gücünde bile tatlı mı oluyor aklında pek sanmam menülerinde o kadar tatlı şeyler bile yok senin..
Ama kesinlikle dengesiz gidiyorsun en az 7 haftadır 81 82 git gel yapıyorsun başka bir ekipte olsan bu kadar uzun süre listede tutmazlardı seni açık ve net. Sana karşı sorumluluğum olduğu gibi onların motivasyonu kırılmasın diyede uğraşıyorum kimse sonunca olan bir ekip içerisinde yer almak istemez ve sen çoğunlukla takım Ortalamasını çok kötü etkiliyorsun canım.
Bugünden sonra istikrarını koruyabilecek misin ? Bir haftada +500 çok fazla reglide değilsin sanırım değil mi neden bu kadar fazla artı geldi sence dün ne yedin menünü hatırlayamadım
Tebrikler canımama amaaa kesinlikle sporları azalttın canım dikkat etmen lazım zumbalarr gelsiiinn artıkk
Çok teşekkürler canım
Sizede çok geçmiş olsun tekrardan kaderdaşımçok iyi eksi tebrik ederim karşılığını alman sevindirici
Çok teşekkürler canım
Tebrik ederim canım ailenin yanında olmana rağmen iyi idare ettin
Ahh painnn vahh painnbir doğum günü bize neler yaptı neyseki sabite çektin ne yapalım ama son 2 gün kabak yedin sanada yazık şimdi diğer cocugun doğum günü vardı değil mi ? Üst üste artı gelme şansın yok şimdiden söyleyeyim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Tebriklerr canım kilo olarak çok iyi gidiyorsun menülerde çok iyi amaa ekip katılımın çok az lütfen biraz daha ekip içinde ol olur mu ? Buda takım kuralı sonuçta konuşmak paylaşmak bu işin motivasyonu olmazsa olmaz
Çok teşekkürler canım
Ah canımyine bir doğumgünüzede
Bu hafta bombaaaa giib bekliyorm seniiiii
merkür retrosu mu :)Sorma guncel durumlar buralar derken.. su retrolar bı bitseydi
Ortim gecen bi caps gördüm cocuk yazmis '10 yil once Merkür retrosu diye bisey yoktu' diyeSorma guncel durumlar buralar derken.. su retrolar bı bitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?