Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama bence ayrılacak bir durum yok. Sen bugün artı gelenlerin en düşüğüsün. Zor bir dönemden geçiyorsun ve bu zor zamanında aramızda kalmak sanki senin için daha iyi olur. Arada öyle yanlış anlaşılmalar olur. Bir de bu moral bozukluğunu yaşatma bence kendine. Rabbim tez zamanda şifa versin

Ayyy bunu okuyunca bu hafta yaptığım diğer hata da gemencecik şimşek gibi çaktı beynime. Canımcım ortim Hedef60kgolmak kusura bakma bu hafta iyi bir orti olamadım.

yarın biz de walk challenge e super puanlarla katilalim olur mu?

ya oha nasil nota alsik sabah cok guzel gidiyodu sanki...

benim challange zoe be orti, esim bu hafta pazar bile sete gidicekmis, ben evden cikamam bir sure. bir de adet olsum bugun

Nasıl yani canım, miktarları nasıl olacak.
Bir de sabah öğle akşam yoğurt ve hurma ile mi?
canım ender saraçın diyetinde öyle ,sabah öğle akşam bir kase yoğurt ve 7 küçük hurma diyor ama 4 tane yetiyor tarçınla. Sebze yemeği de yiyebilirsin ama o da fayda ediyor cnm suyundan almadan ve ekmeksiz

ya oha nasil nota alsik sabah cok guzel gidiyodu sanki...

benim challange zoe be orti, esim bu hafta pazar bile sete gidicekmis, ben evden cikamam bir sure. bir de adet olsum bugun
Canım benim. Senin durumunu biliyoruz. Bu halde bile bırakmıyorsun maşallah. Yapabildiğin kadar artık. Mesela 15 dk lık leslie videoları var. İmkanın olursa öyle bir şey de yapabilirsin.

Haklisin canim ama sanirim biraz yabaniyim ben.

Ben istedim canım ayrılmayi
Hakkında hayırlısı olsun şaşkın umarım daha sağlam ve mutlu bi baslngicla başlayıp istediğin kilo da kendini görürsün. Kendine iyi bak.
Inşaallah teşekkür ederim
Peki cnm napalım hayırlısı olsun hormon tedavisinden sonra katılmak istersin belki :) ben özlerim
Zaten o dönem kiloyu alırım daha da gelmem bir daha baştan 3 hafta dene listeye gir yeniden tanış görüş uzun iş ama bende özlerim ❤
Ama nota için teşekkür edildi ya tarafıma
Böyle bir hatanın cezası da bu olurdu tarafimca
Daha fazla gitmek istemiyorum diyemedim
Herkes hergun mutlu olmayabiliyor ben Esra yı buradaki herkesten iyi tanıdım. Aslında kalbinde zerrece kötülük yok onun ama migren baş belası migren olunca insanin gözü görmüyor oğlu hasta olmuş uykusuzluk ağrı birde ben fazla geldim olsun yarın üzüldüğümü anlar o bende o uzdugumu anladim hersey yoluna girer kırgın değilim

Canım benim. Senin durumunu biliyoruz. Bu halde bile bırakmıyorsun maşallah. Yapabildiğin kadar artık. Mesela 15 dk lık leslie videoları var. İmkanın olursa öyle bir şey de yapabilirsin.
firsat buldukca yapiyorum zaten su evdeki stepper da da takiliyorum vakit buldujca, ama sey cok fena oluyo. esim ypgun calistigi eve gelmedigi donemlerde cocukla o kadar cok yogun oluyo ki, ne firsat bulabiliyprum ne de enerji. dusunsene 24 saatte epi topu 8 saat uyuyan bir cocugum var ve tek basimayim.

elimden geleni yaparim ama kayda deger buyuk rakamlar cikmaz benden

canım ender saraçın diyetinde öyle ,sabah öğle akşam bir kase yoğurt ve 7 küçük hurma diyor ama 4 tane yetiyor tarçınla. Sebze yemeği de yiyebilirsin ama o da fayda ediyor cnm suyundan almadan ve ekmeksiz
Tesekkur ederim canim, bu hafta kilom yine takilirsa ki insallah olmaz bu iskenceyi pardon diyet yontemini deneyeyim artik.

Evet kaptan haklisin. Haftaya veremezsem izne ayrilirim zaten. Gruba ayip oluyor cok.
Benim bu isi kendi basima cözmem gerekiyor. Tatli yiyorum maalesef. Menülerimde oluyor, yaziyorum aslinda.
Herkese iyi aksamlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…