Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelebildim
Kızlar nota almadık 5. Olduk.
SaskinAnne yi önce bildirimsiz izin sonra, + kg izin sonra, sonra sabit geldim dedi sabit izin , sonra not okunmayınca bildirimsiz izin / sonra ayrılmak istiyorum diyince ayrılmak istiyor bildirimsiz falan...... diye diyee devamlı oynadım durdum en son ayrılmak istiyor notu okunmadığı için bildirimsiz geçtim cidden tarih flann hiç okunmuyor sıkıntı olmasın dedim diğer takımlarca.

SaskinAnne konuyu + /- gelmeye bağlamış ama konu asla bu değil beni burada bilen bilir kimseyi + geldi diye ekipten göndermek istemem birazcık cabası ve ekibe saygısı varsa benim için yeterlidir.

Kronik rahatsızlıkların, iş hayatın , çocuğunun rahatsızlıkları ,eşinle olan problemler bir çok şey senin burada yarışmanı zorlaştırıyor.
Spor yapıyorum diyorsun ama benim sana dair spor tablolarım genellikle boş paylaştığım tablolardan bakınız .. geçtiğimiz hafta hem etiket hem genel dönüp dönüp en az 4 kez hedef kg istedim onu bile senden alamadım artık kendim minimum hedef yazdım.
Ortaklarda genellikle aktif olmadın olduğundada hep ortakların sana destek çıkmaya çalıştı kirmizigitar gibi Hedef60kgolmak gibi hep onlar seni destekledi cesaretlendirdi ama senin onları motive ettiğini pek göremedim.
Hiç artı gelmedim bildirimi yaptım vs diyorsun bu nedemek oluyor benim senle kişisel bir sıkıntım olabilir mi ? Tabiki asla aksine kimseye olmadığı kadar sana anlayışla yaklaştığımı düşünüyorum
Sabah gözümü açtım senin paylaşımını okudum akşama kadar senin bildiirmini bekledim dediğim gibi listemizin işi öğlen olmadan bitmişken neden seninle bütün gün uğraştım durdum ki halim harap bir günde iken... Sana telefonda lütfen yorma beni dedikçe yordun canın sağolsun. Daha fzla polemik olmasın lütfen yada daha sonraki günler de falan olsun kotamı doldurdum :)
Yarışmaya 6 ay sonra tekrar girebilirsin istersen. Alt listede olmana bir engel yok ama bu şartlarda ikimiz iiçinde alt liste ne kadar verimli olur bilemem sana bir faydam olabileceğini açıkca düşünemiyorum tükenmişlik sendromuna girdim bugün tükendim :)

Eklentiler

• 20201030_185816.webp
    9 KB · Görüntüleme: 30
Ortim gecen bi caps gördüm cocuk yazmis '10 yil once Merkür retrosu diye bisey yoktu' diye simdi herseyi retrolara bagliyoruz getirin mazlumu
Valla ben artık inanıyorum bu yıl ulkecek ailecek ve bireysel de bu hayli başıma bişey geldi bu kadar peşpeşe olamazdıi

Burası dışında özel yazışmalarımızda olduğu için haliyle anlaşılamadı sizlerce kızlar şaşkını izne yönlendirilen benim zaten belki yanlış belki doğru bilmiyorum ama ben fazlasıyla yoruldum.
Üyenin peşinden hedefin ne
Menünü yazar mısın
Kilon ne
Not okunmuyor
Okundu
Sabit mi artmı
WhatsApp görüşmeleri polemikler falan bunlara karşılıkşı gerek yok diye düşünüyorum o yüzden belki tepkiler yanlış ama kararın karşılıklı doğru olduğu inancındayım

Valla ben artık inanıyorum bu yıl ulkecek ailecek ve bireysel de bu hayli başıma bişey geldi bu kadar peşpeşe olamazdıi
Canim gecmis olsun insallah sıkıntılar afilir senin icin
benim için de cok kotu basladi buyuk bir belaya ugramistim gecen sene.. bu sene haziran sonu çok sukur kurtuldum Rabbim dualarimi kabul etti elhamdülillah
Ama genel olarak kotu bir sene ulkemiz açısından depremler yanginlar korona belasi...
Allah hayirlisini versin insallah dert dunyasi

hayirlisi olsun kaptancim. senin burda kimseyle kisisel bir sorunun yok herkese esit davrandigina ben girdigimden beri sahit oldum. SaskinAnne arkadasim sadece bazi seyleri kisisel algiliyor, fazla hassas sanirim. sikintilardan fazlaca etkilenmesinin sebebi de o zaten.

ben tarti notu olayinin bu surecte cok abartildigini dusunuyorum. 2 hafta once tarti bildiriminin tarih ve nick ile yapipacagi belirtildi, buna uyum saglamak zorundayiz hepimiz....

uzuldum, genel olarak sikintili bir surecten geciyor zaten ve beraberinde kronik bir enerji dusuklugu var. grupta olmak diyete tesvik icin en iyi secenekti, ayrilmasi onun icin sikinti olmus. ama insallah halledilebilir durum, surec takim kurallarinsa nasil isler bilmiyorum ama yine toparlanip katilabilir aramiza...

Benim kimseye hicbir şekilde bir artım olmadıysa eyvallah
Ama izne ayrıl başka takım yok mu vs bu ne demek istemiyorsun demek
6 ay ne demek belki basit sıradan 6 ay ama benim için çok önemli 6 ay
Insan hasta olabilir canım yazamamışım bundan önce kaç defa şaşkın hedef yaz desin bana onu da söyle istersen
Şu son 10 gün yazamadim diue giremesim diye ilgilenemedim diye bugu yetisemesim diye veto yedim
Ha nota almamışsınız sevindim
Ama bu olankari da asla haketmedim
Kafa karışıklığı oldu cunki 8e kaar bildirim yapılacağıni bile bilmiyordum ki ben sen soyledin canım
Net çıkmamış dedin 10 defa çektim öyle cıktı
Iyi ki de öyle çıkmış yoksa nota aldık sayende diye bir defa daha teşekkür ederdin bana
Çok üzüldüm ama kırgın değilim
Umarım hata yaptığını ve bir anlık sinirinle yanlış karar verdiğini anlarsın
Verdiğim 4 kiloyu sizler sayesinde verdim
Spora gelince 5000 adımla dereceye girdim diye kucumsendim yazmayacağım dedim yazmadım
Ama evde hep adım attım
Ben yarışmadan ziyade ağrılarım geçsin diye kilo vermek istiyirdum
Iste bugün ondan çıkmak istemedim
Neden ısrar ediyorsun kalmak için dedin ya binadandı
38 beden olmak umrumda değil
Sjogrenle başlayan serüvenim lenf kanseri ile bitmesin diye ugrasim
O yüzden teşekkür ederim Cherry Mom
Hakkım varsa herkese helal olsun
Tekrar kusura bakmayin

Ben bilerek eklememezlik yapmadım canım yemin ediyorum geç kaldım unutuldu ondan

Bilmez miyim senin meslegini ve calisma alanlarini biliyorum. Ben üniversitede docentim canim. Yurtdisindaki bir üniversitede calisiyorum bir süredir. Güzel bir proje sayesinde buraya yerlesme karari aldim. Türkiyede de kadrolu ögretim üyesiydim uzun zamandir. Cocuklarim icin biraz da böyle bir karara vardik esimle.

Harikasin canim alanin nedir masallah kolay degil is icin ulke degistirmek insallah memnunsunuzdur yasadiginiz yerden.

kirmizigitar Hedef60kgolmak sizlere de halsizlik yaptığım için kusura bakmayın. Bencillik yapmışım biraz farkında bile değilim. Hersey için çok teşekkür ederim
Bencillik yok cnm benim açımdan , ben de proteindir glutendir onun dışında bişey öneremedim zaten.hakkım da varsa helal olsun :) diyetisyeninle başarılı olacağına inanıyorum ama.Burdan ayrılınca onunla daha sıkı devam et bence sosyal medyadan uzak kalmak da iyi gelebilir sana . Allah'a emanet ol cnm

Bence de takımı yönetmende hiçbir sorun yok kaptancım ,kızmaların bile tatlış ama motive edici yine de
Ben memnunum burda olmaktan
tabi ki hakkın daha çok odaklananlarla yol almak. ailede evde de sorunlar olunca burası iyi gitsin istiyosun haliyle

Aynen öyle inşaallah bitecek. Belalar musibetler dolu. Neyse ki senin kurtulmana sevindim. Güzel dusunelim bakalım

Teşekkür ederim canım
Cidden zor 15 kadınla birarada çok tehlikeliyiz kolaysa siz uğraşın şaka bir yana gerek yok ya altü üstü bir takım ben sadece tamı tamına buraya kolayca odaklananlarla devam etmek istiyorum başka bir takım kaptanı her hafta 2 kg veren birini ister başka bir takım kaptanı menü yazmasada olur der
Kalp kırmamaya çalışıyorum 3 günlük dünya al bugün deprem oldu gitti canlar

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…