- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.501
Ingilizce canim. Memnunuz ama tabi 40 yasinda iki bebekle yurtdisina tasinmak cilginlikmisHarikasin canim alanin nedir masallah kolay degil is icin ulke degistirmekinsallah memnunsunuzdur yasadiginiz yerden.
İyi geceler kaptancmBana müsaade kızlar iyi geceler herkese
İyi geceler kaptanim guzelce dinlen insallahBana müsaade kızlar iyi geceler herkese
Allah kolaylik versin canim saglicakla buyutun insallahIngilizce canim. Memnunuz ama tabi 40 yasinda iki bebekle yurtdisina tasinmak cilginlikmisonu bilmedim
Sen ne tatli dillisin kizBence de takımı yönetmende hiçbir sorun yok kaptancım ,kızmaların bile tatlış ama motive edici yine de
Ben memnunum burda olmaktan
tabi ki hakkın daha çok odaklananlarla yol almak. ailede evde de sorunlar olunca burası iyi gitsin istiyosun haliyle
Amin canim darisi isteyen herkesin basina.Allah kolaylik versin canim saglicakla buyutun insallah
Iyi gecelerBen de yavastan kaciyim arkadaslar spordan geldim daha dusa girmedim telefona daldim gene
Bi dus alayim da kaslar tutlmasin zabahinan agrim olmasin insallah
İyi geceler herkese
İyi geceler cnm tebrikler bugün de workout completeBen de yavastan kaciyim arkadaslar spordan geldim daha dusa girmedim telefona daldim gene
Bi dus alayim da kaslar tutlmasin zabahinan agrim olmasin insallah
İyi geceler herkese
EheheSen ne tatli dillisin kiz
hayir onun farkindayim kuzucum, bilincli yaptigini soylemiyorum ki. ama bu konuyla ilgili kaptanin yapacagi bisey yok yani. kural buysa bu kurala uygun bildirim girmek zorunda o daBen bilerek eklememezlik yapmadım canım yemin ediyorum geç kaldım unutuldu ondan
bencillik mi? oype biseyin farkinda degilim:)kirmizigitar Hedef60kgolmak sizlere de halsizlik yaptığım için kusura bakmayın. Bencillik yapmışım biraz farkında bile değilim. Hersey için çok teşekkür ederim
O kadar ayın hatrına yazayım maden tüm vücut 20 cm incelmişim 1 ayda ❤bencillik mi? oype biseyin farkinda degilim:)
Menu cok guzel canim.Bugün menüm
Öğlen lorlu omlet,zeytin domates salatalık yeşil çay
Ara türk kahvesi züber bar
Akşam mercimek çorba yoğurt ve tavuk sote
spor yok
su 2 lt :)
Canim tarti yok eczaneye gidip tartildim ama benim tartiyla fark olduğunu düşünüyorum 59.5 ciktim tabi resim cekemedim
1 ayda 20 cm mi?O kadar ayın hatrına yazayım maden tüm vücut 20 cm incelmişim 1 ayda ❤
Görmedm cnm nerde etiketledin :) ben de senin menüne bakayım hemen oluur yarın coşalım inşallahMenu cok guzel canim.
Ortim baska msj da etiketledim ama gormedin sanirim. Yarin walk challenge da ucalim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?