Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevindim adına alllah herkese iç huzur versin
Ülkemizede inşallah

VEEE SONUÇÇÇ

belmayne kirmizigitar HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI +500 ER PUAN KAZANDINIZ KIZLARR TEBRİKLERR

Kaç yıl oldu yurt dışına çıkalı canım ? Belki zmanla daha iyi olur herşey ?
2,5 yil oldu. zaten ben 15 kiloyu buraya gelince aldim Esra. Psikolojim yerinden oynadi sanirim. Arkadaslarimi, annemleri cok özledim, 2 cocukla tek basima kaldim esim yogun calisiyor cünkü. Ee ben de öyle yeni ortam yeni is bir de ev isi, cocuklar neye ugradigimi sasirdim simdi alistim yavas yavas. Rejim serüvenim de böylece basladi. Su 15 kiloyu da vereyim hersey daha bir normallesecek insallah.
Bu da sabah sabah benim son dönem hikayem

kizlar ya, ben bu deprem olaylarindan filan cok etkileniyorum sanirim dunden beri o kadar kotuyum ki, ara ara tekrar nefes darliklari, tekrar carpintilar, haberperi surekli aglayarak izliyprum. ilgilenmemek kanima dokunuyor, ote yandan beklenen istanbul depreminin bir gun elbet gelecegini ve bizim de bir gun bunlari yasayacagimizi biliyorum

Oo olmuş bayada anladım canım.. ben İstanbuldan Ankara'ya gelince bile bunalıma girdim senin ülke değiştirince girmen pek normal ama bende kiloyu o dönemde aldım ne yapıyorsak kendimize ediyoruz sonra toparlamakta bize kalıyor

Canım çarpıntı yapacak kadar kötü oluyorsan haberleri izleme lütfen bu ilgilenmemek değil senin sağlık durumun ile ilgili bir durum cocuğun var bakmakla yükümlü olduğun izlesende senin ordan yapabileceğin birşey yok şuan.
Akli ve mantiki tüm önlemleri alıp dua edeceğiz ötesi yok

yok sikayetim.carpintim olmasi degil yani durumdan genel olarak etkilendigimi anlatmak icin yazdim. ben hicbirseye odaklanamiyorum boyle zamanlarda

Günaydınnnnn kızlarr

oğlumun gecesi şükür iyi geçti bende uykumu aldım
ben bunu kacirmisim gozunuz aydin kaptancim oh mis

baska bir ulkeye gitmek herseyi burda birakip cok zor ya, akoin kalir ozlersin ihtiyac duyarsin, kulturu yabanci dili yabanci... ben epi topu 3 gun calistigim isimden ayrildim da aklimi kaciracaktim senin durumun cidden cok zor allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…