- 23 Mart 2016
- 30.089
- 90.713
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.541
Canim gecmis olsun insallah sıkıntılar afilir senin icin
benim için de cok kotu basladi buyuk bir belaya ugramistim gecen sene.. bu sene haziran sonu çok sukur kurtuldum Rabbim dualarimi kabul etti elhamdülillah
Ama genel olarak kotu bir sene ulkemiz açısından depremler yanginlar korona belasi...
Allah hayirlisini versin insallah dert dunyasi
VEEE SONUÇÇÇORTAKLAR
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
- ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
2,5 yil oldu. zaten ben 15 kiloyu buraya gelince aldim Esra. Psikolojim yerinden oynadi sanirim. Arkadaslarimi, annemleri cok özledim, 2 cocukla tek basima kaldim esim yogun calisiyor cünkü. Ee ben de öyle yeni ortam yeni isKaç yıl oldu yurt dışına çıkalı canım ? Belki zmanla daha iyi olur herşey ?
aaaaaaaaaaa soka girdim suanVEEE SONUÇÇÇ
belmayne kirmizigitar HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI +500 ER PUAN KAZANDINIZ KIZLARR TEBRİKLERR
Eki Görüntüle 2713465
Cok gecmis olsun. Cocuklar söz konusu olunca hersey duruyorGünaydınnnnn kızlarr
oğlumun gecesi şükür iyi geçti bende uykumu aldım
Oo olmuş bayada2,5 yil oldu. zaten ben 15 kiloyu buraya gelince aldim Esra. Psikolojim yerinden oynadi sanirim. Arkadaslarimi, annemleri cok özledim, 2 cocukla tek basima kaldim esim yogun calisiyor cünkü. Ee ben de öyle yeni ortam yeni isbir de ev isi, cocuklar neye ugradigimi sasirdim simdi alistim yavas yavas. Rejim serüvenim de böylece basladi. Su 15 kiloyu da vereyim hersey daha bir normallesecek insallah.
Bu da sabah sabah benim son dönem hikayem
Teşekkür ederim canım aynen öyleCok gecmis olsun. Cocuklar söz konusu olunca hersey duruyoren degerlilerimiz.
Canım çarpıntı yapacak kadar kötü oluyorsan haberleri izleme lütfen bu ilgilenmemek değil senin sağlık durumun ile ilgili bir durum cocuğun var bakmakla yükümlü olduğun izlesende senin ordan yapabileceğin birşey yok şuan.kizlar ya, ben bu deprem olaylarindan filan cok etkileniyorum sanirim dunden beri o kadar kotuyum ki, ara ara tekrar nefes darliklari, tekrar carpintilar, haberperi surekli aglayarak izliyprum. ilgilenmemek kanima dokunuyor, ote yandan beklenen istanbul depreminin bir gun elbet gelecegini ve bizim de bir gun bunlari yasayacagimizi biliyorum
Hayır bizizVEEE SONUÇÇÇ
belmayne kirmizigitar HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI +500 ER PUAN KAZANDINIZ KIZLARR TEBRİKLERR
Eki Görüntüle 2713465
Doya doya modada çok diyo jüri onuGözlerim kanadı sizde
Oy yatamadim canim ya komsumla pazara gittik eimdi yogurt mayalicam kislik cikarcam dahaYat yatttt dinlen ohhhh
VEEE SONUÇÇÇ
Eki Görüntüle 2713465
yok sikayetim.carpintim olmasi degil yani durumdan genel olarak etkilendigimi anlatmak icin yazdim. ben hicbirseye odaklanamiyorum boyle zamanlardaCanım çarpıntı yapacak kadar kötü oluyorsan haberleri izleme lütfen bu ilgilenmemek değil senin sağlık durumun ile ilgili bir durum cocuğun var bakmakla yükümlü olduğun izlesende senin ordan yapabileceğin birşey yok şuan.
Akli ve mantiki tüm önlemleri alıp dua edeceğiz ötesi yok
ben bunu kacirmisim gozunuz aydin kaptancim oh misGünaydınnnnn kızlarr
oğlumun gecesi şükür iyi geçti bende uykumu aldım
2,5 yil oldu. zaten ben 15 kiloyu buraya gelince aldim Esra. Psikolojim yerinden oynadi sanirim. Arkadaslarimi, annemleri cok özledim, 2 cocukla tek basima kaldim esim yogun calisiyor cünkü. Ee ben de öyle yeni ortam yeni isbir de ev isi, cocuklar neye ugradigimi sasirdim simdi alistim yavas yavas. Rejim serüvenim de böylece basladi. Su 15 kiloyu da vereyim hersey daha bir normallesecek insallah.
Bu da sabah sabah benim son dönem hikayem
Ahaahah belkide ordan dileme takıldı arada zap yaparken denk gelmiyor değilimDoya doya modada çok diyo jüri onu
ben bunu kacirmisim gozunuz aydin kaptancim oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?