Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok sikayetim.carpintim olmasi degil yani durumdan genel olarak etkilendigimi anlatmak icin yazdim. ben hicbirseye odaklanamiyorum boyle zamanlarda
Ne acılar unutuluyor be canım ana evladını kaybediyorda 3 5 sene sonra hayatına devam ediyor belki dahada yakın Allah'ın hikmeti

Dun tarti vardi diye sahur yapmadim bugun de uyanamadim.
Kan sekerim yererde su an cok kotu his ediyorum kendimi.
Göz altlarım desen mosmor morardi.
Yoksa sahur yapiyorum açlığa vücudumun direnci az.
Allah tan oruc süresi kısa 4.5 saat kaldı.

canim niye oype yaptin ki ya, ben hic sahur yapmam ama benim aclikla isim yok normalde, sen kendini taniyprsun dayanamayacaksan keske kaptanla konusup tartiyi bir gun once iftardan once filan yapsaydin... insallah kolay gecirirsin bugunu

yalniz ben adetle birlikte cok guzel eksilmeue basladim inanilmaz mutluyum suan.

Cherry Mom demekki yumurtlama doneminde baslayan odemlerim adete kadsr suruyor ve adetle bitiyor o arada kilo veremiyorum pek yine ayni surece girdigimizde brni telkin eder misin bunu hatirlatip:)

bu cuma guzel eksilicem sanirim.

canim niye oype yaptin ki ya, ben hic sahur yapmam ama benim aclikla isim yok normalde, sen kendini taniyprsun dayanamayacaksan keske kaptanla konusup tartiyi bir gun once iftardan once filan yapsaydin... insallah kolay gecirirsin bugunu
Aslında konusduk ama persende sadice -200 dum bu yuzden ben istemedim.
Bu gunde uyanamadım iste.
Ama artik 10 alarm kuracam
Aclik bir sey degil bu halsizlik ve bas ağrısı berbat.

Tabikiiiii çok sevindim canım gitsinnn ödemlerrrr

Yaaaa mahiiii çok üzüldüm canım

Bu arada Mahi57 dün yazdın ama dönemedim ben yabaniyim biraz galiba flan demişsin onada çok üzüldüm ben ekip içinde ol isterim.
Ekibe ilk geldiğin haftalarda olduğun kadar olsan kafi çok birşey beklemiyoruz kimseden bu aralar sadece menü kilo yazıyorsun canım o yüzden söyledim hani kilo veriyorsun ama bu başarıda bizim pek payımız yok belki gelsen daha çok motive ilerleyeceksin

ORTAKLAR
30 Kasım - 06 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Yeni ortaklarımız hayırlı olsun

ayvacicegi geçenki paylaşımına istinaden bu hafta aktif olacağını düşünerek kırmızı ile ortak yaptım umarım seni buralarda bol boll görürüz şurada mezuniyete birşey kalmadı

caroline84 canım senin iş durumun rutine döndün mü aktif olacak mısın olamayacaksan ortaklık listesinden çıkarayım, umarım bu hafta senide aramızda görürüz dönüşüne göre listeyi güncelleyebilirim.

Canim tarti yok eczaneye gidip tartildim ama benim tartiyla fark olduğunu düşünüyorum 59.5 ciktim tabi resim cekemedim Cherry Mom
Ah kuzu es kazaa iyiki geçen hafta listeye almamışz seni böyle tatil evden uzaklaşma durumlarında önceden bilgi verinki aksiyon alabilelim.

Şimdi evinde misin annemde mi? Tartılma imkanın var mı .Şundan soruyorum haftaya listeye almak istersem dünün kilosundan hesaplanacaktı ya şimdi ortada kilo yok bu haftada alamayacak gibi duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…