- 23 Mart 2016
- 30.089
- 90.713
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.561
Ne acılar unutuluyor be canım ana evladını kaybediyorda 3 5 sene sonra hayatına devam ediyor belki dahada yakın Allah'ın hikmetiyok sikayetim.carpintim olmasi degil yani durumdan genel olarak etkilendigimi anlatmak icin yazdim. ben hicbirseye odaklanamiyorum boyle zamanlarda
evet orasi oyle tabiki, ama iste ben fazla etkileniyorum durumlardan sanirim...Ne acılar unutuluyor be canım ana evladını kaybediyorda 3 5 sene sonra hayatına devam ediyor belki dahada yakın Allah'ın hikmeti
Bu benim yüzümden
Dun tarti vardi diye sahur yapmadim bugun de uyanamadim.Maşallah demeyi unutmuşum
Sahur yapmadan zor olmuyor mu kan şekeri felan mahi
Ah şu sporların yok mu beni utandiraaan neyse yarın sahalara dönüyorum bugün az bı zumba yaptım 10 dj kadar sonra moralle devam edemedim yarın seninleyim ortiii
canim niye oype yaptin ki ya, ben hic sahur yapmam ama benim aclikla isim yok normalde, sen kendini taniyprsun dayanamayacaksan keske kaptanla konusup tartiyi bir gun once iftardan once filan yapsaydin... insallah kolay gecirirsin bugunuDun tarti vardi diye sahur yapmadim bugun de uyanamadim.
Kan sekerim yererde su an cok kotu his ediyorum kendimi.
Göz altlarım desen mosmor morardi.
Yoksa sahur yapiyorum açlığa vücudumun direnci az.
Allah tan oruc süresi kısa 4.5 saat kaldı.
eşleşmelere bakalım kaptanımız yapacakmış ama seni özleyeceğim ilk göz ağrımBu benim yüzümdenneyse hala ortak olursak ucariz bu hafta
Aslında konusduk ama persende sadice -200 dum bu yuzden ben istemedim.canim niye oype yaptin ki ya, ben hic sahur yapmam ama benim aclikla isim yok normalde, sen kendini taniyprsun dayanamayacaksan keske kaptanla konusup tartiyi bir gun once iftardan once filan yapsaydin... insallah kolay gecirirsin bugunu
Tabikiiiiiyalniz ben adetle birlikte cok guzel eksilmeue basladiminanilmaz mutluyum suan.
Cherry Mom demekki yumurtlama doneminde baslayan odemlerim adete kadsr suruyor ve adetle bitiyor o arada kilo veremiyorum pek yine ayni surece girdigimizde brni telkin eder misin bunu hatirlatip:)
bu cuma guzel eksilicem sanirim.
Yaaaa mahiiii çok üzüldüm canımDun tarti vardi diye sahur yapmadim bugun de uyanamadim.
Kan sekerim yererde su an cok kotu his ediyorum kendimi.
Göz altlarım desen mosmor morardi.
Yoksa sahur yapiyorum açlığa vücudumun direnci az.
Allah tan oruc süresi kısa 4.5 saat kaldı.
Ayy yaptımmmeşleşmelere bakalım kaptanımız yapacakmış ama seni özleyeceğim ilk göz ağrım
|
|
|
|
|
|
|
|
A AKREPcg |
|
G gamzem23 |
|
Ah kuzu es kazaa iyiki geçen hafta listeye almamışz seniCanim tarti yok eczaneye gidip tartildim ama benim tartiyla fark olduğunu düşünüyorum 59.5 ciktim tabi resim cekemedimCherry Mom
Oy sonunda yes fitSpor tablomuz
Eki Görüntüle 2713532
Veee 1. Ekippp YES FİTTTTT tebrikler kızlarr
1.isee aldığı +500 puan ile şok isiimkirmizigitar toplam 1000 puan
2.ise ufak farkla 991 puan ilePain Killer
Aynen canim 250 daha iyi gibiKızlar ortaklarda alınan bonus puanı +250 yapalım mı böyle olunca ortak şampiyonu kim olursa spordada yüksek ihtimalle aynı kişi oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?