- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #376.581
ORTAKLAR
30 Kasım - 06 Aralık
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
kirmizigitar ayvacicegi Pain Killer Namaria mavimli @amatordiyetci belmayne seyrekyagmur @AKREPcg Mahi57 @gamzem23 @caroline84
Yeni ortaklarımız hayırlı olsun
ayvacicegi geçenki paylaşımına istinaden bu hafta aktif olacağını düşünerek kırmızı ile ortak yaptım umarım seni buralarda bol boll görürüz şurada mezuniyete birşey kalmadı
@caroline84 canım senin iş durumun rutine döndün mü aktif olacak mısın olamayacaksan ortaklık listesinden çıkarayım, umarım bu hafta senide aramızda görürüzdönüşüne göre listeyi güncelleyebilirim.
Yaa ben iyiyim canim az kaldı zaten.Yaaaa mahiiii çok üzüldüm canım
Allah kabul etsin canımYaa ben iyiyim canim az kaldı zaten.
Üzülmesen sen.
:)
Inanın siz olmasanız asla 1 gram bile veremezdim sizin sayenizde veriyorum bu kilolara.Bu aradaMahi57 dün yazdın ama dönemedim ben yabaniyim biraz galiba flan demişsin onada çok üzüldüm ben ekip içinde ol isterim.
Ekibe ilk geldiğin haftalarda olduğun kadar olsan kafi çok birşey beklemiyoruz kimseden bu aralar sadece menü kilo yazıyorsun canım o yüzden söyledim hani kilo veriyorsun ama bu başarıda bizim pek payımız yokbelki gelsen daha çok motive ilerleyeceksin
Sagol canim.Allah kabul etsin canım
hakikaten sok isimSpor tablomuz
Eki Görüntüle 2713532
Veee 1. Ekippp YES FİTTTTT tebrikler kızlarr
1.isee aldığı +500 puan ile şok isiimkirmizigitar toplam 1000 puan
2.ise ufak farkla 991 puan ilePain Killer
aman kaptan, bu haftaki spor puanima dokunma da ne yaparsan yap sonrasindaKızlar ortaklarda alınan bonus puanı +250 yapalım mı böyle olunca ortak şampiyonu kim olursa spordada yüksek ihtimalle aynı kişi oluyor :))
Çok mutlu oldumInanın siz olmasanız asla 1 gram bile veremezdim sizin sayenizde veriyorum bu kilolara.
Ama artik daha cok katılmaya calisicam.
Arada boyle menülerde çıkarıyorum şükürCanim süper menu aksam salata da olsaymis über menü olurmus
Ortim bayildim menüne harikasin brokoli corba tonbaligi buharda sebze muhtesem saglikli ve sevdigim seyler benim de
Hele corekotlu altinbasak ilk gecen aldim bayildim
Cok guzel canim
Gayet guzel sağlıklı menü canim
Canim az menun ama hic yesillik sebze yogurt falan yok onlari da eklesen cok iyi olur sagliginicin
Cok güzel canim afiyet olsun
Bizde greencard a basvurmustuk olcakmis gibi de araştırdık durup durup ağlıyordum bişey yokken zaten çıkmadı gerçekten zor ama bazen gitmek gerekiyorsa gidilir ulkemi çok seviyorum başka bir yerle değişmem ama şu da bir gerçek ki okul ve çocuklar için gelecek için bazı ülkeler çok çok iyi. Neyse ki kolaylamissin sabir acı meyvesi tatli2,5 yil oldu. zaten ben 15 kiloyu buraya gelince aldim Esra. Psikolojim yerinden oynadi sanirim. Arkadaslarimi, annemleri cok özledim, 2 cocukla tek basima kaldim esim yogun calisiyor cünkü. Ee ben de öyle yeni ortam yeni isbir de ev isi, cocuklar neye ugradigimi sasirdim simdi alistim yavas yavas. Rejim serüvenim de böylece basladi. Su 15 kiloyu da vereyim hersey daha bir normallesecek insallah.
Bu da sabah sabah benim son dönem hikayem
Kız dün var ya devamlı ağladım zaten biliyorsun bir gün önce çok iyi bir psikolojim yoktu direk deprem çantası yapmak istedim çanta bulamadım enkazlari takip ettim sonra çocuklar için kanalı değiştirdim bir süre sonra kafam dağıldı 10 dakika zumba yaptım aklıma geldi gene kötü oldum spora devam edemedim.Bigun öleceğiz oyle ya da böyle en iyisi anda kalıp olanı yaşamak. çok düşünunce panik atağa sebep oluyorkizlar ya, ben bu deprem olaylarindan filan cok etkileniyorum sanirim dunden beri o kadar kotuyum ki, ara ara tekrar nefes darliklari, tekrar carpintilar, haberperi surekli aglayarak izliyprum. ilgilenmemek kanima dokunuyor, ote yandan beklenen istanbul depreminin bir gun elbet gelecegini ve bizim de bir gun bunlari yasayacagimizi biliyorum
Çok dikkat et beslenmene ozellikle oructa az da olsa atıştır sevap gidiyor bir de vücuda eziyet ettiğin için günaha bile girebilirsin.Dun tarti vardi diye sahur yapmadim bugun de uyanamadim.
Kan sekerim yererde su an cok kotu his ediyorum kendimi.
Göz altlarım desen mosmor morardi.
Yoksa sahur yapiyorum açlığa vücudumun direnci az.
Allah tan oruc süresi kısa 4.5 saat kaldı.
Ara görmedim almilam sen ilk olmasan da harika bi ortiydin herşey için sağolAskolsun canim ya oglen de yazdim ya sen benim ilk goz agrimsin
Burda yazmistim kuzumeşleşmelere bakalım kaptanımız yapacakmış ama seni özleyeceğim ilk göz ağrım
Ayy cok sagol canimmm beraberce cok guzel iki hafta gecirdikAra görmedim almilam sen ilk olmasan da harika bi ortiydin herşey için sağol
Aaa ortim biz neler yapmışız
Vay vay vayChallenge gunu hem yuruyus yapcam hem de alisveris kisliklarim bolarmis
Sagolasin canim öyle gercekten. 40 yasindan sonra yeni bir dil ögrenmek zor oluyor vallaben bunu kacirmisim gozunuz aydin kaptancim oh mis
baska bir ulkeye gitmek herseyi burda birakip cok zor ya, akoin kalir ozlersin ihtiyac duyarsin, kulturu yabanci dili yabanci... ben epi topu 3 gun calistigim isimden ayrildim da aklimi kaciracaktim senin durumun cidden cok zor allah yardimcin olsun.
Ayy muhtesem ya böyle deyince sen nasil gaza geliyorum21 kilo gidince valla iyi oldu
Alışverişe bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?