- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.081
yok canım ben bugün evde chloe yapcam egzersiz matım geldi kargodan onu deneyim salondan daha etkiliTamam cnm
Bugün 600 kalorilik video yapıcam 3 saat sürüo gerçi
Sen gidicek misin salona
Tamam cnmyok canım ben bugün evde chloe yapcam egzersiz matım geldi kargodan onu deneyim salondan daha etkili
3 saat 600 kalori mi
seni tanımak güzeldi canım Burcucum
aman öyle yap canım 1 saat 600 kalori cok zaten yavaş yavaş yapmak en güzeliTamam cnm
Aslında 1 saatte yapıor hatun da ben durdurarak yapıorum nefes molası verip
sağ gösterip sol vurmuşKuzum bende çağırmak için baktım ama arkadaş 6.takıma katılmış
afiyet olsun:) selam ben de anca su ictim uyandigimdsn beri sabah isleri evde iste. kahvalti etmiyprum ben 3 gibi cocugu uyutunca biseyler yiyorum geneldeSelamlar kızlar. Eve dönemedim daha. Açım.
Sabah 1 elma yedim,çıktım. 1 litre de şu içtim kalktığımdan beri.
Ortağım ne yaptın
Biraz sonra kalkıp çekecem canım cezamıOrtim iyi ki paylasmamissin canim cekerdibugun yaparsin canim
Ayy kusura bakma canım, buraya yazmayınca yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum. Mesela 2 de hurma götürdüm buraya yazamadım çok çok geç olmuştu geceden beri 2 hurma için günah çıkarma fırsati kolluyorum.Oyy nasıl cnm çekti şimdii
Neyse ki yok evde
Konus Namariam kalbim seninleAletli salondaki kurek kol icin aletler canim.
Puan aletli egzersize bence 3 haktir canimiz cikiyodirenc egzersizi de iste dambilla yapilan canim lunge squat falan o daha zor onun hakki da 4 tur bence kaptanim
Senin kahvaltilarin zaten mukellef canimGledim cnaim hastaneden cok tatlis tontis sise dibi gozluklu bi doktordu
Tum tahlilleri yazdi ayrica tokluk kan sekeri de istedi bana hic bakilmamisti .
ac gittigim icin 3 tup kan verdim yarin da tok gitcem mukellef bi kahvalti yap diyeti bi günlük bozcan dedi
Oy ortim benim cok sagolmenulere de ortak ol berabe r yiyelim
3 saat? 3 hours? 3 Stunden? 3 heures? 3 uur? 3 ساعات?Tamam cnm
Sen gidicek misin salona
Hayirli olsun canim. Eriye eriye kullanyok canım ben bugün evde chloe yapcam egzersiz matım geldi kargodan onu deneyim salondan daha etkili
3 saat 600 kalori mi
seni tanımak güzeldi canım Burcucum
keske senin yedigin miktarlarla ben de doyabilsem canim. Bugun cok ac kaldi yarin daha mi fazla yer acaba diyorum yine kus kadar menu goruyorum. Darisi basima aminafiyet olsun:) selam ben de anca su ictim uyandigimdsn beri sabah isleri evde iste. kahvalti etmiyprum ben 3 gibi cocugu uyutunca biseyler yiyorum genelde
AA ben de tam hoş geldin diyecektimKuzum bende çağırmak için baktım ama arkadaş 6.takıma katılmış
Ortim oyle mi ya saglikli mukellef benim ki yok ama balli recelli yumurtali bol sekerli seyler yicem tokluk kan sekeri icin oyle ye gel dediSenin kahvaltilarin zaten mukellef canim
Oyy can ortim benimKonus Namariam kalbim seninle. Okudukca icim acildi.
Amin canim aksam hayirlicamHayirli olsun canim. Eriye eriye kullan
Ay yok biraz önce yazdım hiç tavsiye etmem iş bitmiyor çocukla başbaşa hep daha iyine mutlu sana:) darisi basima
Rica ederim canımEllerine emegine saglik kaptanim. Ben de elimden geleni yapacagim. 85,6 baslamisim. Yani epi topu 4 kilo vermisim 3 aya yakin bir süre zarfinda cok fenautandim valla ama olacak inaniyorum kendime güveniyorum birgün 60lari görecegim tekrardan sen baktin cok yavasim cikar beni gruptan hic üzülmem gene takilirim aranizda canin sagolsun. Sonucta yarisma bu
Tammdır canım bende de mantıklı dediğin aletler zor aletlerAletli salondaki kurek kol icin aletler canim.
Puan aletli egzersize bence 3 haktir canimiz cikiyodirenc egzersizi de iste dambilla yapilan canim lunge squat falan o daha zor onun hakki da 4 tur bence kaptanim
Allah'ın hikmeti91 saat sonra 4 yasinda cocuk kurtuldu, allahim ne kadar da guzel bir cocuk, sukurler olsun
3 saatTamam cnm
Sen gidicek misin salona
He yasağ gösterip sol vurmuş
Canım kahve yanına kuru üzümm leblebi flaan kesmez mi ?Kızlar ben de çok güzel bir kahvaltı ettim ama bi aranıyorum ya. Ağzıma bir şeyle atasım var.
Öğretmenlerde öğrencilerde ne çok özledi eski düzeniCanım ilk kez okula giderken böyle hissediyorum hem çok mutluyum hem de çok tedirgin.
Çok seviyorum ögrencilerimi.
Böyle sanki koleje gider gibi oldu sayı az olunca.
O senin güzelligin Esracim.Ay yok biraz önce yazdım hiç tavsiye etmem iş bitmiyor çocukla başbaşa hep daha iyi
Rica ederim canım
Öyle güzel bir insansın kitakımlar içine girip iyiki tanıdım dediklerimden naifliğin hep belli hep dediğim gibi benim için yavaşlık mühim değil haftada 200 300 gram versende olur ama anormal artılar olmasın bunlar olduğu zaman ekibin dengesi şaşıyor. Bir müddet daha böyle devam edelim kötüye giden bir durum olursa alt listeden bizle devam edersin canım şuanki motivasyonun iyi gibi geliyor
Tammdır canım bende de mantıklı dediğin aletler zor aletlerPC ye geçtiğimde ilk sayfadaki listeyi güncellerim
Allah'ın hikmetiçok ağladım sabah anasız kaldı ama yavrucağım boncuk gözlü
3 saat
He ya
Canım kahve yanına kuru üzümm leblebi flaan kesmez mi ?
Sartlar olarak ayni, butun bunlari yapmam gerekiyor ama yapamiyorum, cooook tembelimTünaydın
Eşin evde olması böyle birşey hiç birşeye yetişemiyorum kızlar daha çok yoruluyorum ,daha çok iş çıkıyor, oğlum çok yaramazlaşıyor falan filan ...
Birde devamlı mutfaktayım kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği kahvesi çayı bilmemnesi
Sizler nasılsınız
Off ayni durum bugün cocuklar evde hicbir ise yetisemiyorum yarin esim de evdeTünaydın
Eşin evde olması böyle birşey hiç birşeye yetişemiyorum kızlar daha çok yoruluyorum ,daha çok iş çıkıyor, oğlum çok yaramazlaşıyor falan filan ...
Birde devamlı mutfaktayım kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği kahvesi çayı bilmemnesi
Sizler nasılsınız
Kaptanim su Chloe denen kadinin videolari icin 7-8 puan rica ediciiiim. Ölüyorum ortiiiiii varlığından haberimin olmadığı kaslarım can çekişiyorTammdır canım bende de mantıklı dediğin aletler zor aletlerPC ye geçtiğimde ilk sayfadaki listeyi güncellerim
Toplantı uzadıOff ayni durum bugün cocuklar evde hicbir ise yetisemiyorum yarin esim de evdeustelik iki büyük toplantim var nasil olacak bilmiyorum.
Bakıyorum hemen videosunaKaptanim su Chloe denen kadinin videolari icin 7-8 puan rica ediciiiim. Ölüyorum ortiiiiii varlığından haberimin olmadığı kaslarım can çekişiyorNamaria
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?