Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam cnm
Bugün 600 kalorilik video yapıcam 3 saat sürüo gerçi

Sen gidicek misin salona
yok canım ben bugün evde chloe yapcam egzersiz matım geldi kargodan onu deneyim salondan daha etkili
3 saat 600 kalori mi
seni tanımak güzeldi canım Burcucum

Selamlar kızlar. Eve dönemedim daha. Açım.
Sabah 1 elma yedim,çıktım. 1 litre de şu içtim kalktığımdan beri.
Ortağım ne yaptın
afiyet olsun:) selam ben de anca su ictim uyandigimdsn beri sabah isleri evde iste. kahvalti etmiyprum ben 3 gibi cocugu uyutunca biseyler yiyorum genelde

Oyy nasıl cnm çekti şimdii
Neyse ki yok evde
Ayy kusura bakma canım, buraya yazmayınca yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum. Mesela 2 de hurma götürdüm buraya yazamadım çok çok geç olmuştu geceden beri 2 hurma için günah çıkarma fırsati kolluyorum.

Aletli salondaki kurek kol icin aletler canim.
Puan aletli egzersize bence 3 haktir canimiz cikiyo direnc egzersizi de iste dambilla yapilan canim lunge squat falan o daha zor onun hakki da 4 tur bence kaptanim
Konus Namariam kalbim seninle. Okudukca icim acildi.
Senin kahvaltilarin zaten mukellef canim

Oy ortim benim cok sagol menulere de ortak ol berabe r yiyelim
Her zaman hazirim canim.

Tamam cnm

Sen gidicek misin salona
3 saat? 3 hours? 3 Stunden? 3 heures? 3 uur? 3 ساعات?

yok canım ben bugün evde chloe yapcam egzersiz matım geldi kargodan onu deneyim salondan daha etkili
3 saat 600 kalori mi
seni tanımak güzeldi canım Burcucum
Hayirli olsun canim. Eriye eriye kullan

afiyet olsun:) selam ben de anca su ictim uyandigimdsn beri sabah isleri evde iste. kahvalti etmiyprum ben 3 gibi cocugu uyutunca biseyler yiyorum genelde
keske senin yedigin miktarlarla ben de doyabilsem canim. Bugun cok ac kaldi yarin daha mi fazla yer acaba diyorum yine kus kadar menu goruyorum. Darisi basima amin

Tünaydın

Eşin evde olması böyle birşey hiç birşeye yetişemiyorum kızlar daha çok yoruluyorum ,daha çok iş çıkıyor, oğlum çok yaramazlaşıyor falan filan ...
Birde devamlı mutfaktayım kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği kahvesi çayı bilmemnesi
Sizler nasılsınız

ne mutlu sana:) darisi basima
Ay yok biraz önce yazdım hiç tavsiye etmem iş bitmiyor çocukla başbaşa hep daha iyi
Rica ederim canım
Öyle güzel bir insansın ki takımlar içine girip iyiki tanıdım dediklerimden naifliğin hep belli hep dediğim gibi benim için yavaşlık mühim değil haftada 200 300 gram versende olur ama anormal artılar olmasın bunlar olduğu zaman ekibin dengesi şaşıyor. Bir müddet daha böyle devam edelim kötüye giden bir durum olursa alt listeden bizle devam edersin canım şuanki motivasyonun iyi gibi geliyor

Aletli salondaki kurek kol icin aletler canim.
Puan aletli egzersize bence 3 haktir canimiz cikiyo direnc egzersizi de iste dambilla yapilan canim lunge squat falan o daha zor onun hakki da 4 tur bence kaptanim
Tammdır canım bende de mantıklı dediğin aletler zor aletler PC ye geçtiğimde ilk sayfadaki listeyi güncellerim
91 saat sonra 4 yasinda cocuk kurtuldu, allahim ne kadar da guzel bir cocuk, sukurler olsun
Allah'ın hikmeti çok ağladım sabah anasız kaldı ama yavrucağım boncuk gözlü
Tamam cnm

Sen gidicek misin salona
3 saat
sağ gösterip sol vurmuş
He ya
Kızlar ben de çok güzel bir kahvaltı ettim ama bi aranıyorum ya. Ağzıma bir şeyle atasım var.
Canım kahve yanına kuru üzümm leblebi flaan kesmez mi ?

Canım ilk kez okula giderken böyle hissediyorum hem çok mutluyum hem de çok tedirgin.
Çok seviyorum ögrencilerimi.
Böyle sanki koleje gider gibi oldu sayı az olunca.
Öğretmenlerde öğrencilerde ne çok özledi eski düzeni

Şu depremde bile bunun etkilerini gördük 10 11 yaşında onca yavru uzaktan eğitim yüzünden evde tek başına yakalandı depreme öldü gitti yandı analar babalar covid illeti gider inşallah başımızdan en çok etkilenen sektör eğitim oldu haliyle sizler ..

O senin güzelligin Esracim.

Sartlar olarak ayni, butun bunlari yapmam gerekiyor ama yapamiyorum, cooook tembelim
Sonuc olarak bu islerin hepsi kaliyor var dag oluyor

Off ayni durum bugün cocuklar evde hicbir ise yetisemiyorum yarin esim de evde ustelik iki büyük toplantim var nasil olacak bilmiyorum.

Tammdır canım bende de mantıklı dediğin aletler zor aletler PC ye geçtiğimde ilk sayfadaki listeyi güncellerim
Kaptanim su Chloe denen kadinin videolari icin 7-8 puan rica ediciiiim. Ölüyorum ortiiiiii varlığından haberimin olmadığı kaslarım can çekişiyor Namaria

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…