Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cardiolar kafadan 5 zaten ağırlıklı ayrımı yok ağırlıkla cardio yapan mı var

canım sabah konustuk kaptanla direnc egzersizleri dumbellı squat lunge 4 dedik en son Cherry Mom daha iyi bilir kuzum
Tamamdır uyarım herşeye
Aslında zor onlar mesela cardio sonra 4-5 kg ile squat , deadlift var ama kaldırabildiğim 1 kg zaten
Ben de işte laf olsun

canım sabah konustuk kaptanla direnc egzersizleri dumbellı squat lunge 4 dedik en son Cherry Mom daha iyi bilir kuzum
Evet böyle konuştuk listeye ekleyeceğim not aldım şimdilik

fitness blender dk 3
Chloe cardio dk 5
aletli egzersiz (salon egz.) dk 3
direnç egz( dambıl vs ile) dk 4

Leslie de candir ilk goz agrimiz
Ama susmuyor masallah artik sessizde yapcam
wak wak wak wak
Out together out together out together out
Evet yaaaa çen çennn çennn
Oğlum benle birlikte yapar sağolsun bana tekme savurur kick kick diyor Leslieden öğrendi hep bunları

Aci biberi az koy canim sonra su da almaz yangisini

Onu bir doktor TV de ağrı kesici diye önermişti böyle ne yapıyormuş yağ mı yakıyormuş

Canlar bugün yogundu hastaneden eve yurudum spor olsun diye ac acina
Eve geldim kahvalti yaptim ise gectim ogleden sonra da şantiyeye gittik orda da yurudum ama akilli ben akilli bilekligimi almayi unutmusum dk yazicam artik
Evde de yemek bitti yarinin yemegini yapiom simdi gene mukemmel tarifler deniyorum
Yemek isini halledip yeni gelen matimda spor yapip dusumu alir dua grubumun tesbihlerini de cekersem benden iyisi yok
Yarin icin de sabah gene tokluk kan sekeri icin hastaneye gitcem ama kahvalti mecbur dolu dolu olcak simdiden affedin telafi ederim

Ohh maşallah
Çalışan demir paslanmaz
Kahvaltını yap canım yarın ne olabilir ki kahvaltı sonuçta yağlılar börekler çörekler olmayacak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…