Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne mutlu sana:) darisi basima

super canim. Senin menulerine ortak olmak istiyorum

Ellerine emegine saglik kaptanim. Ben de elimden geleni yapacagim. 85,6 baslamisim. Yani epi topu 4 kilo vermisim 3 aya yakin bir süre zarfinda cok fena utandim valla ama olacak inaniyorum kendime güveniyorum birgün 60lari görecegim tekrardan sen baktin cok yavasim cikar beni gruptan hic üzülmem gene takilirim aranizda canin sagolsun. Sonucta yarisma bu

gecen hafta bende gittim o bakima iste:) iyidir iyi merak etme... cok yogun bir hastane degilse onlemler alinmistir merak etme.

hangi tatliydi

Ayyy baklavaydi yaaa, dilimde eridi zaten mideye ulasmadi ama tadini hala hatirliyorum
Bu kadar lafini ettim bari 1 dilim yeseydim de konustuguma degseydi.

seyrekyagmur cnm senin matcha çayı şu kutuda ayrı ayrı paketli olan mı?
Onda sinameki de varmış ondan tortortor olabilir
Evet o paket içinde paket paket karışım var hala duruyo bir de bağırsağın normal düzenini bozuyo gibi geldi bana . öncesinde az çok cikiyordum ondan sonra 10 gün hiç çıkamadım tembellestirdi

Ortim yaa hem cezami yapmadim, hem de bu saatte esimin tatlisini tirtikladim onumden cekti hemen, ama miniminnacik bir catal alabildim.yani o kadar kucuk ki foto koydum sonra geri sildim caniniz istemesin diye.
Ortim iyi ki paylasmamissin canim cekerdi bugun yaparsin canim

Aletli salondaki kurek kol icin aletler canim.
Puan aletli egzersize bence 3 haktir canimiz cikiyo direnc egzersizi de iste dambilla yapilan canim lunge squat falan o daha zor onun hakki da 4 tur bence kaptanim

Hadi bakalım inşallah cnm
Gledim cnaim hastaneden cok tatlis tontis sise dibi gozluklu bi doktordu
Tum tahlilleri yazdi ayrica tokluk kan sekeri de istedi bana hic bakilmamisti .
ac gittigim icin 3 tup kan verdim yarin da tok gitcem mukellef bi kahvalti yap diyeti bi günlük bozcan dedi

Tamam cnm
Bugün 600 kalorilik video yapıcam 3 saat sürüo gerçi

Sen gidicek misin salona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…