- 23 Mart 2016
- 30.080
- 90.697
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.101
Kaç dakikalık video canım bu200 kalorilik youtube videosu Fitness Blender
17 dk kaptancımKaç dakikalık video canım bu
Arada çay kahve mi içiyorsun17 dk kaptancımsquat lunge var jumping jack var kaç puan bilemiyorum Namaria cm söyler belki
Pain Killer hanımlar hanımlar endişelenmeyin 1 saatlik video ama ben bayağı mola vererek 3 saatte bitirebiliyorum
10 findık yedim. Öyle atlattım. Şimdi de Sütlü kahve içiyorum. Kesti gibi.Ay yok biraz önce yazdım hiç tavsiye etmem iş bitmiyor çocukla başbaşa hep daha iyi
Rica ederim canım
Öyle güzel bir insansın kitakımlar içine girip iyiki tanıdım dediklerimden naifliğin hep belli hep dediğim gibi benim için yavaşlık mühim değil haftada 200 300 gram versende olur ama anormal artılar olmasın bunlar olduğu zaman ekibin dengesi şaşıyor. Bir müddet daha böyle devam edelim kötüye giden bir durum olursa alt listeden bizle devam edersin canım şuanki motivasyonun iyi gibi geliyor
Tammdır canım bende de mantıklı dediğin aletler zor aletlerPC ye geçtiğimde ilk sayfadaki listeyi güncellerim
Allah'ın hikmetiçok ağladım sabah anasız kaldı ama yavrucağım boncuk gözlü
3 saat
He ya
Canım kahve yanına kuru üzümm leblebi flaan kesmez mi ?
Bu video mu canım ? Çok iyiymiş tüm vücut17 dk kaptancımsquat lunge var jumping jack var kaç puan bilemiyorum Namaria cm söyler belki
Pain Killer hanımlar hanımlar endişelenmeyin 1 saatlik video ama ben bayağı mola vererek 3 saatte bitirebiliyorum
Amin canım yaşayacağı ömür varmış10 findık yedim. Öyle atlattım. Şimdi de Sütlü kahve içiyorum. Kesti gibi.
Ah o yavrucağa ne ağladım sabahtan beri.Allah bahtını güzel etsin
canım ben bu video artı alt karın ve 20 dk kol yaptım geçenPain Killer bu video değil mi çok zor ya hepsini yapıyor musunuz tam sakatlanmayın aman
5 puandan hesaplıyoruz :))
ahaha güzel ama senin vücudunun eliptik ve leslie hariç bişeye ihtiyacı vardı canım sana cok iyi gelecekKaptanim su Chloe denen kadinin videolari icin 7-8 puan rica ediciiiim. Ölüyorum ortiiiiii varlığından haberimin olmadığı kaslarım can çekişiyorNamaria
Başka çalışmaları vardır belki ama burda cardio çalıştırmış videodada öyle yazıyor 5 den hesaplayalım canımcanım ben bu video artı alt karın ve 20 dk kol yaptım geçenchloeyi 5 ten hesaplıyorum bundan sonra o zaman kaptanım di mi
AynenArada çay kahve mi içiyorsun
Dur atayım kaptancmBu video mu canım ? Çok iyiymiş tüm vücutarada bölgesel hareketlerde var cardio tarzı zor hareketlerde var bence 3 den hesaplayabiliriz gibi geldi yada 3.5
ben bazen o menulerin ustune cok geldi diye soda iciyorumAyy kusura bakma canım, buraya yazmayınca yalan söylüyormuşum gibi hissediyorum. Mesela 2 de hurma götürdüm buraya yazamadım çok çok geç olmuştu geceden beri 2 hurma için günah çıkarma fırsati kolluyorum.
Konus Namariam kalbim seninle. Okudukca icim acildi.
Senin kahvaltilarin zaten mukellef canim
Her zaman hazirim canim.
3 saat? 3 hours? 3 Stunden? 3 heures? 3 uur? 3 ساعات?
Hayirli olsun canim. Eriye eriye kullan
keske senin yedigin miktarlarla ben de doyabilsem canim. Bugun cok ac kaldi yarin daha mi fazla yer acaba diyorum yine kus kadar menu goruyorum. Darisi basima amin
Güzel video
canımcım bu video da güzel ama 200 kalori sanmıyom kuzu cunku hafif hareketler de var17 dk kaptancımsquat lunge var jumping jack var kaç puan bilemiyorum Namaria cm söyler belki
tamam kaptanım seni de yorduk hakkını helal et yaBaşka çalışmaları vardır belki ama burda cardio çalıştırmış videodada öyle yazıyor 5 den hesaplayalım canım
kaptanım bir iki yapmaya zorlamıyo dicem de gene zorluyo ahah :))Güzel videoNamaria nınki gibi süründürmez
3 den hesaplıyorum canım bunu yapmaya devam edeceksen fitness blender dersen anlarım sonraki hesaplamalarda
Okey :) başka videosunu yapıorum bugün o daha zorGüzel videoNamaria nınki gibi süründürmez
3 den hesaplıyorum canım bunu yapmaya devam edeceksen fitness blender dersen anlarım sonraki hesaplamalarda
Aynen hafifler de varcanımcım bu video da güzel ama 200 kalori sanmıyom kuzu cunku hafif hareketler de varCherry Mom kaptanım yazmış 3.5 haktır
Arada hafif hareketler olunca video çekiliyor vallaOkey :) başka videosunu yapıorum bugün o daha zor
Aynen hafifler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?