- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.441
Aynen dukanSanki bunu Dukan birası diye içiyorlardı . Bakayım bir netten.
Doğru hatırlamışim, deneyelim bakalım. İşe yararsa size de öneririm.
Olsun kuzum ne kusuru bende öyle oldum bu hafta baksana.. bu arada yarın beklentin iyi miseyrekyagmur ortim naber. Bugün beynim yandı valla. Sana da yazamadım. Önümüzdeki hafta da böyle geçecek. Gelecek perşembeye yazımı şekillendirmem lazım. Biraz yoğun olacağım. Kusara bakma.
Benim beklentim iyi yetmez mi yetmezseOlsun kuzum ne kusuru bende öyle oldum bu hafta baksana.. bu arada yarın beklentin iyi mi
İnşaallahYeme içmeler bitti inşallah kızlar
Yarına hazır mıyız
Çook ta şeetmemek lazım biz yine asgari düşünelimBenim beklentim iyi yetmez mi yetmezse
gecmis olsun ortim hayirdir hastaneye neden gittin?kirmizigitar cım ne yapıyorsun,ne yedin bugün ortağım. Muhtemelen şu sıralar yemek saatindir. Bu yazıyı görüyorsan az yeeeee
Öğleden sonram hastanede geçti,dönüşte çocuğu online derse oturtup yemek yaptım, hiç ara veremedigimden bir şeyler atamadım ağzıma ve fena acıktım. Yemek 1.5 porsiyon yedim.Salata yapacak vakit kalsaydı yemezdim tabii. Neyse oldu artık,şifa olsun diyelim bari.
Öbür türlü de ben yapıyorumCherry Mom korkutuyosun beni:) verdik az bisiler iste daaaa stres yaptirmasana insana
Bana da birilerini yolla mesajı geldi13. Takıma bildirim gitmiş sayfaları 60 kişi
gecmis olsun ortim hayirdir hastaneye neden gittin?
tek ogun yemissin anladigim kadariyla, icini karartma, yedigi yemegin icerigi kotu degilse bir ogunde ne kadar cok yiyebilirsin ki yani...
ben de saat 3 te zerdecal zencefil karabiber yogurt yulaf yedim, bir de 2-3 tane minik aycekirdekli galete attim agzima.
aksam yemegim de bir tane etli biber dolmasi ve yine yogurt olacak. biber dolmasinin icine cok az pirinc koyuyorum hatta koyacagim pirinci de basmati pirinc kullaniyorum o yuzden icim rahat oluyor.
benim saatlerim sikinti, esimin eve gelip gelmeyecegi net olmuyor, 7 de mesai saati bittiginde ciktim ya da cikamiyprum diye haber verdikten sonra yemek yaomaya girismeye calisiyorum. bu aksam gelecekmis cok sukur, suan pisiyor dolmalarim, 1 saate bitiririm yemek olayini bende.
bu kadar gec yemek yemek istemiyorum ama, diyetisyene sormustum uyumadsn 4 saat once yemegi birakmak yeterli demisti. 3-4 ten once uyumadiigim icin saati cok dert etmiyorum
tam bir beyin ozurlu... 3 yasindaki oglum gir icine desem anne sut pislenir girilmez derAy kızlar bu sütte banyo yapan pislik nedir yaaaa
Millet toptan sıyırdı,başka açıklaması yok bu son olanların.Ay kızlar bu sütte banyo yapan pislik nedir yaaaa
aman iyi grcmis olsun ya.Ufaklığı götürdüm. Bir değeri yüksek çıkıyordu normale döndü Allah tan.
Afiyet olsun canım. 500 kalori ya alıyorsun ya almıyorsun sanırım. Kan değerlerin iyi değil mi. Ufak çocuğun var,eşinden yardım konusunda desteğin de yok,iyi bak kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?