- 23 Mart 2016
- 30.060
- 90.657
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.421
inşallah canım kilo fazlan çok yok gayet rahat verirsin yeterki şok diyetler vs ile kendini bunaltma doyarak ama sağlıklı şeyler ye sporu da ihmal etmeÇok teşekkür ederim umarım bu sefer başarırım. Genelde 3 5 kilo verip bırakıyordum ama bu sefer öyle olmayacak inşallah
Spora yeni başlıyorsan bir 2 hafta Leslie ile git bence kas ağrısı olmasın çokGünlük leslie yapmayı düşünüyorum önerebileceğiniz çok çok yormayan başka videolar varsa onlara da bakarım
Valla canım ilk yüksek lisansı yaparken ben de bekardım. O zaman zorlandığımı sanıyordum. Zorlamanın anlamını öğretti sağ olsun oğlumSenin yaptığına zaten aklım ermiyorben bekarken yüksek lisans yaptım ne evlilik ne çocuk vardı sadece çalışıyordum ozman bile zor gelmişti ki ben tezsiz yaptım bitirme projesi yetti bana
Senin anne baba uzak mı sana ? Günde 2 3 saat gündüz oynasalar mis gibi çalışırsın birde akşam çocuk yatınca oh
Hoş geldin Nur. Başarılar dilerim.merhaba herkese
Kilo vermeyi cok istiyorum motivasyona cook ihtiyacim var.
Insallah burada guzel bir baslangic yapacagim
ADINIZ: nur
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: muhendis
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2/ 3 & 1.5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yasam ve fast food tarzi beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak ve fit gorunmek
Hoş geldin canım aramıza.Bugün diyetisyenle görüştüm onun 3 haftalık bir listesi var onu uygulayacağım inşallah buna artı olarak Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesine başladım bugün
Günaydın herkese
Küçük kuzumu okula bırakıp geldim. Çok heyecanlıydı.
Ne güzel inşaallah mutlu ve gülerek gitsin5. Sınıf oldu bu sene. Gece uyuyamadı heyecandan.
Hoşgeldinizmerhaba herkese
Kilo vermeyi cok istiyorum motivasyona cook ihtiyacim var.
Insallah burada guzel bir baslangic yapacagim
ADINIZ: nur
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: muhendis
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2/ 3 & 1.5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsiz yasam ve fast food tarzi beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli olmak ve fit gorunmek
Tatlı bende istiyorum ya resmen aşeriyorum böyleSen odaklanamıyorsun bir türlü canım kararlı olduğunu göremiyorum devamlı diyeti arkaya erteliyor gibisin.
Halbuki dediğin gibi günlük yarım saat 40 dakika yürüyüşü hayatına katabilsen sağlıksız şeylerden uzak durabilsen başlangıç için gayet iyi olacak. Kafanda devamlı başarısız diyet modu var gibi öyle olmasın diyet yapıyorum deme zaten sağlıklı yaşama geçtim de..
Tatlı istediğin için tamda beni tatlı yerken yakaladın ekteincir uyutması :) diyet yapanlar için tatlı isteğini bence 100 de 100 keser içinde 1 litre süte 12 13 incir var başkada bişey yok denemeni tavsiye ederim ben şuan kahve ile götürüyorum
Eki Görüntüle 2715843
Limonla maydonozu haşlarsan da çok iyi geliyorBugün fena ödemim var. Sabah küçük parmak kadar tuzlu peynir yedim o mu yaptı bilmiyorum ama resmen gerildim şişkinlikten. Öneride bulunun bana kızlar.
Canim odem olunca ben 1.5 lt suya bir limon kabuk tarcin burkac damla elma sirkesi 5-6 karanfil ve kök zencefil koyup ac karna ogunlerden once iciyorum. Eski diyetisyenimin tarifi idi.Bugün fena ödemim var. Sabah küçük parmak kadar tuzlu peynir yedim o mu yaptı bilmiyorum ama resmen gerildim şişkinlikten. Öneride bulunun bana kızlar.
Limonlu sodalı yeşil çay yapabilirim birazdan. Zencefil toz olarak var sadece.Canim odem olunca ben 1.5 lt suya bir limon kabuk tarcin burkac damla elma sirkesi 5-6 karanfil ve kök zencefil koyup ac karna ogunlerden once iciyorum. Eski diyetisyenimin tarifi idi.
Malzeme yoksa yesil caya limon sıkıp soda ya limon sıkıp da icebilirsin
Güzel tarifmiş canım. Teşekkürler. Ben de uyguliyciim bunu.Canim odem olunca ben 1.5 lt suya bir limon kabuk tarcin burkac damla elma sirkesi 5-6 karanfil ve kök zencefil koyup ac karna ogunlerden once iciyorum. Eski diyetisyenimin tarifi idi.
Malzeme yoksa yesil caya limon sıkıp soda ya limon sıkıp da icebilirsin
Sodalı yeşil çay nasıl oluyor canım. Soğuk mu içiyorsunLimonlu sodalı yeşil çay yapabilirim birazdan. Zencefil toz olarak var sadece.
Ucunu bir mi yapcan canim onu ben denemedimLimonlu sodalı yeşil çay yapabilirim birazdan. Zencefil toz olarak var sadece.
Gece içersen uykunda lavaboya kalkabilirsin canimGüzel tarifmiş canım. Teşekkürler. Ben de uyguliyciim bunu.Ama yemeğimi de yedim. Gece içerim artık. Yarına hazırlık
Ben orada yaşıyorum zaten canımGece içersen uykunda lavaboya kalkabilirsin canim
Sanki bunu Dukan birası diye içiyorlardı . Bakayım bir netten.Ucunu bir mi yapcan canim onu ben denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?