Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ummhnisa Hoşgeldin Ümmühan. ismim Almıla 3.5 aydır yarışmadayım diyetisyen denetiminde ve tabi ki kendi çabamla bu süreçte güzel klo verdim.
İnsülinim 65ten 14 e düştü. Beslenme ile direkt ilgili. Sen de başarırsın yeter ki pakete girmiş gıdalardan ve basit karbonhidratlardan uzak dur.
Başarılar

Çok teşekkür ederim umarım bu sefer başarırım. Genelde 3 5 kilo verip bırakıyordum ama bu sefer öyle olmayacak inşallah
inşallah canım kilo fazlan çok yok gayet rahat verirsin yeterki şok diyetler vs ile kendini bunaltma doyarak ama sağlıklı şeyler ye sporu da ihmal etme

Günlük leslie yapmayı düşünüyorum önerebileceğiniz çok çok yormayan başka videolar varsa onlara da bakarım
Spora yeni başlıyorsan bir 2 hafta Leslie ile git bence kas ağrısı olmasın çok
Sonrasında Hedef60kgolmak arkadaşımızın geçen gün paylaştığı bir video vardı ben yapmadım ama hareketler pek ağır değil gibi süre olarakta uygun olmadı ilerleyen haftalarda bunu yapabilirsin :)

Valla canım ilk yüksek lisansı yaparken ben de bekardım. O zaman zorlandığımı sanıyordum. Zorlamanın anlamını öğretti sağ olsun oğlum ama napalım girdik bir yola. Olacak bir şekilde

Hoş geldin Nur. Başarılar dilerim.

Günaydın herkese
Küçük kuzumu okula bırakıp geldim. Çok heyecanlıydı.

5. Sınıf oldu bu sene. Gece uyuyamadı heyecandan.
Ne güzel inşaallah mutlu ve gülerek gitsin o çocuk heyecanlarını çok özledim
Hoşgeldiniz
Tatlı bende istiyorum ya resmen aşeriyorum böyle
Bugün fena ödemim var. Sabah küçük parmak kadar tuzlu peynir yedim o mu yaptı bilmiyorum ama resmen gerildim şişkinlikten. Öneride bulunun bana kızlar.
Limonla maydonozu haşlarsan da çok iyi geliyor

Bugün fena ödemim var. Sabah küçük parmak kadar tuzlu peynir yedim o mu yaptı bilmiyorum ama resmen gerildim şişkinlikten. Öneride bulunun bana kızlar.
Canim odem olunca ben 1.5 lt suya bir limon kabuk tarcin burkac damla elma sirkesi 5-6 karanfil ve kök zencefil koyup ac karna ogunlerden once iciyorum. Eski diyetisyenimin tarifi idi.
Malzeme yoksa yesil caya limon sıkıp soda ya limon sıkıp da icebilirsin

Bugünkü menüm olmadı,kalori olarak iyi ama ağırlık istemediğim şekilde akşam yemeğine yükleniyor. Çocukların okul saatleri farklı olunca sadece akşam ailece yemek yiyoruz. Akşamı hafifletmek için ne yapabilirim düşünüyorum bakalım. Ayrı yemek yapsam eşim tepki gösteriyor ne var kilonda diye. Gözü tabağımda,az hastalansam yeme şeklime bağlıyor. Oysa değerlerim gayet iyi. Doktorum nasıl besleniyorsan bana da söyle diyor eşime de anlatsa keşke.

Limonlu sodalı yeşil çay yapabilirim birazdan. Zencefil toz olarak var sadece.

Güzel tarifmiş canım. Teşekkürler. Ben de uyguliyciim bunu. Ama yemeğimi de yedim. Gece içerim artık. Yarına hazırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…