- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.461
Doktor ne dedi peki.aman iyi grcmis olsun ya.
500-800 arasi genelde. evet geceb hafta ben de bi fena oldum gittim tahlil filan verdim hersey guzel cikti, kolestrolum yuksekmis sadece:) bu kaaa az yemege o kolestrole noluyosa deli mi ne
Ben hiç tartılmadım canım pazartesiden sonra. Ama kaçamaksız ve sporlu bir hafta oldu. İnşallah güzel bir rakam görürüm diye düşünüyorum. AminOlsun kuzum ne kusuru bende öyle oldum bu hafta baksana.. bu arada yarın beklentin iyi mi
pandemi donemindeyiz o kadar normal ki sana dikkat et bile diyemiyorum dedi.Doktor ne dedi peki.
MerhabaSlm kızlar,katılamadım bu hafta biraz işlerim vardı
Hosgeldin. Benim ilk ögün sabah 8 son ögün öglen 3-4 arasi. Yani 16 saat aralik yapiyorum. Bildigin ifAyirmak iyi olmus arada kayniyordu menuler incelemeye basladim menu ve sporlari
Ben 16-8 if yapmayi dusunuyorum if yapan var mi?
3 kere niye paylaştın 3 tabak mızencefil zerdecal karabiber yulafli yogurt 2 kasik
3_4 tane minik cekirdekli galete
aksam bir kucuk etli biber dolmasi 1 kasik yogurtEki Görüntüle 2715974 Eki Görüntüle 2715974 Eki Görüntüle 2715974
1.5 litre su
spor cok yok 10 dk kadar evde kostum sadece
Aksam yemegi yok kiYemek yapmaya mutfağa kaçayım
Kızlar bugünkü akşam yemeklerine lütfen dikkat yarına ödem yapacak şeyler olmasın özellikle listedeki kızlar
ya neden oype cikti anlamadim ben bir kere ekledim aslinda, ama benim mesaji yazdigim sayfada foto gorunmedi cikmicak herhalde dedim baktim 3 defa cikmis3 kere niye paylaştın 3 tabak mı:))afiyet olsun
Dönecek ama dönemedi henüz
Abdulkadir Türkçesi bence hala iddaa ediyorum
Evett herkes eridi gitti bu konuda çok iddalıyız
Hemen rozetini geri alalımmmCherry Mom mezuniyet yazın süper olmuş tebrik ederim tekrar muhteşem bir iş basardin. Ben yine aldım verdiklerimi mezuniyet yazısını hangi yüzle yazayım ben
Daha gelemedim. Azıcık kilo verdiydik memlekette uzun kalasimiz geldi evren benim zayiflamami istemiyor. 2 haftaya dönüyorum. Havalar soğuyunca içerde oturuyoruz vakit olunca gireyim dedim. Uğrarım artık. Döndüm sayınEvett herkes eridi gitti bu konuda çok iddalıyızMehfam ve Cherry Mom ortaklığı ile
Hoşgeldin
Geldin mi
Kantarla tartilyorum var sen düşün yaniHemen rozetini geri alalımmm
Deme kaç kilo aldın
Görürsun bence canım inanıyorum çok iyi bı rakam olacakBen hiç tartılmadım canım pazartesiden sonra. Ama kaçamaksız ve sporlu bir hafta oldu. İnşallah güzel bir rakam görürüm diye düşünüyorum. Amin
Evet çok uzun oldu kim olsa kilo alırdı birşey diyemiyorumDaha gelemedim. Azıcık kilo verdiydik memlekette uzun kalasimiz geldi evren benim zayiflamami istemiyor. 2 haftaya dönüyorum. Havalar soğuyunca içerde oturuyoruz vakit olunca gireyim dedim. Uğrarım artık. Döndüm sayın
Hadi bakalım bu sefer hangi ortiler kazanacak bende bilemiyorumGörürsun bence canım inanıyorum çok iyi bı rakam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?