- 23 Mart 2016
- 30.060
- 90.657
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.401
Bir ara çekilen o sofra fotoğrafları biraz azaldı gibi o neydi öylesenin için değil canım genel dedim sosyal medyada vs. cok görüyorum
sana dicemi dedim zaten
senin için değil canım genel dedim sosyal medyada vs. cok görüyorum
sana dicemi dedim zaten
Merhaba hoşgeldin tabiki :)Merhaba hanımlar bende bugün büyük bir karar aldım ve artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum takımınıza beni de alır mısınız
ay sorma kaptanım instagrama girip bugün de doyduk çok şükür diyordukBir ara çekilen o sofra fotoğrafları biraz azaldı gibi o neydi öyle
Gerçi ben sosyal medya kullanmıyorum tek alanım burası
Ayirmak iyi olmus arada kayniyordu menuler incelemeye basladim menu ve sporlariMonica_ nurcum menülerimizi ve sporlarımızı hergün başka bir başlıkta yazıyoruz bugün olmazsa yarından itibaren sendende bekleriz sonraki günler için linki favorilerine alabilir veya üst kısımda etiketli ordanda kısa yolla ulaşabilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ben 2 öğün besleniyorum,gece çay ve sudan başka bir şey tüketmiyorum. Bir nevi if yapıyormuşum 10 yıldır.Ayirmak iyi olmus arada kayniyordu menuler incelemeye basladim menu ve sporlari
Ben 16-8 if yapmayi dusunuyorum if yapan var mi?
Ayirmak iyi olmus arada kayniyordu menuler incelemeye basladim menu ve sporlari
Ben 16-8 if yapmayi dusunuyorum if yapan var mi?
Çok iyi daha önce bizden mezun olan arkadaşlar vardı onlarda öyle akşam ya yemiyorlardı yada salata geçiştiriyorlardı çok faydasını gördüler hâlâ kilo almamış geçen yazmıştıBen 2 öğün besleniyorum,gece çay ve sudan başka bir şey tüketmiyorum. Bir nevi if yapıyormuşum 10 yıldır.Kilomda çok büyük dalgalanmalar olmamasını buna bağlıyorum.
Formu doldurup buraya mı atıcamMerhaba hoşgeldin tabiki :)
1. Sayfadaki katılım formunu doldurup kurallarımızı okuyup kabul ettiğini dönersen sevinirim :)
Bol su varsa yeşil çayBugün fena ödemim var. Sabah küçük parmak kadar tuzlu peynir yedim o mu yaptı bilmiyorum ama resmen gerildim şişkinlikten. Öneride bulunun bana kızlar.
Evet canım ordan kopyala yapıştır bu sayfada paylaş zahmet olmazsa tanıyalım seniFormu doldurup buraya mı atıcam
ADINIZ: Ummahan
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 75
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımıyım
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2evladım var kızım 10 yaşında oğlum 4 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: sanırım 2 yıl önceydi katıldığımda
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sanırım fazla tatlı ve paketli ürün tüketmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İlk olarak tabi ki sağlığım için ve artık dış görünüşümden rahatsız olmam
HoşgeldinTeşekkür ederim
Aynen. Ne zamandır tuzsuz lor yiyorum kahvaltıda. Tuz da ekmiyorum domates salatalığa falan. Yeşil çayın olacaktı,bulup yapayım. Su 2 litre olacak şimdiden. Yarına eksi görmem lazım ödemi atıp .Bol su varsa yeşil çay
Tuzlu peynir yapmış olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?