- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.041
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.541
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76,2
Bu cuma: 74,5
Fark: - 1.7 kg
Yüzde: 2,230
Hedef : 74
Kızlar bu sonuç aslında biraz tedirgin etti. Sabahtan beri Kaç defa tartıldım bilmiyorum yani.
Ben bir kilo civarında vermek istiyorum Haftada. Ama bir süresir az az gidiyordu. Belki onun acısı çıkmıştır
ortim gunaydin, merakla seni bekliyorumGünaydın herkese
Ufaklığı okula bıraktım,markete uğrayıp eve geçeceğim. Bakalım benden de gitmiş mi kilocuklar.
Ben yaptım yapacağımı gerisi sende deortim gunaydin, merakla seni bekliyorum
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 98.3
By cuma 96.8
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.526 (uc basamakli istenmisti artik galiba 1.5259 yuvarlaninca 1.526)
Eki Görüntüle 2716146
Haftaya hedefim 96.00
@Pain KillerCherry Mom
Günaydın Kızlar
geçen Cuma resimsiz paylaşım yapmıştım malum memlekette olunca ama bugünde uyanır uyanmaz resmi çektim daha vücudumun şişi inmeden saat 06:20 de tartıldım
geçen Cuma :59,5
bu Cuma : 59,1
Fark = 0,4
hedef :58,7
Geçen cima: 72.4
Bu gun: 71.7
Fark: 0.7
Yuzde: 0.96
Hedef: 71.3
Gecen cuma:73.50
bu cuma:72.90
yuzdelik dilim:0,816
haftaya hedef: 72 olsun
gunaydin kizlar
gecen cuma:61.4
bu cuma:60.3
fark:1.1
oran:%1.79
haftaya cuma hedefi:59.7
Maşallah kızlar süpersinizzzzKilo bildirimi
Kızlar bu sonuç aslında biraz tedirgin etti. Sabahtan beri Kaç defa tartıldım bilmiyorum yani.
Ben bir kilo civarında vermek istiyorum Haftada. Ama bir süresir az az gidiyordu. Belki onun acısı çıkmıştır
bayildim! harika olmus ex ortim tebrik ederimKilo bildirimi
Tez yemiş bitirmiş kızı anlaşılanbayildim! harika olmus ex ortim tebrik ederim
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 98.3
By cuma 96.8
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.526 (uc basamakli istenmisti artik galiba 1.5259 yuvarlaninca 1.526)
Eki Görüntüle 2716146
Haftaya hedefim 96.00
@Pain KillerCherry Mom
Günaydın Kızlar
geçen Cuma resimsiz paylaşım yapmıştım malum memlekette olunca ama bugünde uyanır uyanmaz resmi çektim daha vücudumun şişi inmeden saat 06:20 de tartıldım
Fark = 0,4
Geçen cima: 72.4
Gecen cuma:73.50
Günaydın kızlargunaydin kizlar
Canım ex ortim. Bu hafta ikimiz de güzel vermişizbayildim! harika olmus ex ortim tebrik ederim
tebrikler canım gayet güzelGünaydın Kızlar
Fark = 0,4
tebrikler mahicim gene seni göremediğimiz bir hafta oldu ama iyi gidiyorsun maşallahGeçen cima: 72.4
tebrikler canım yürüyüşlerin faydasıGecen cuma:73.50
kuzum seni canı gönülden tebrik ediyorum zor ev şartlarına rağmen harika sonuç haftaya 5li rakamlar gelecekgunaydin kizlar
canım gözüm gönlüm açıldı maşallah sana yaKilo bildirimi
Ya sorma dün gece ders çalışıyorum. Bir yandan da öff diyorum şimdi uykusuz kalıcam ya yarına eksi çıkarsamTez yemiş bitirmiş kızı anlaşılan
Ya sorma dün gece ders çalışıyorum. Bir yandan da öff diyorum şimdi uykusuz kalıcam ya yarına eksi çıkarsam
Teşekkür ederim canım. Bak moral oldu şimdi bana.tebrikler canım gayet güzel
tebrikler mahicim gene seni göremediğimiz bir hafta oldu ama iyi gidiyorsun maşallah
tebrikler canım yürüyüşlerin faydası
kuzum seni canı gönülden tebrik ediyorum zor ev şartlarına rağmen harika sonuç haftaya 5li rakamlar gelecek
canım gözüm gönlüm açıldı maşallah sana ya
hiç korku olmasın verdin gitti bu kiloları haftaya yavaşlar ama gene gider sen başarabiliyorsun inan buna
Günaydın nazar değdirdik deseneGünaydın
Evden çıkmam gerekiyor o nedenle paylaşıyorum, işten dönüşüm akşama olur. Tüm takımdan özür dilerim artıda kaldım.
50.9/51.1/-0.2/-%0.39
KaptanımCherry Mom kendime hedef koydum, iki haftada mezun olmak için. Menü paylaşımını aksatmayacağım, yürüyüş eklemeye çalışırım.
Valla paylaşamadım bir süre. Baskül mü bozuldu acaba dedimne diyorsun
Tebrikler canım evet normalin üstü bir kilo olmuş vallabu hafta dikkat et bari geri gelir falan her yanımız korku ayol
Haftaya sonunculuk garanti diyorsunbu hafta herkes sahane gorunuyor kizlar hepimizi tebrik ederim.
eeeeee kaptan bize bi serbest gun verir artik herhaldesoyle tatlilara kebaplara felan bakalim bi
Harikagunaydin kizlar
ben cuma-pazar gunu kacamak gunleri belirledim. bi halt edeceksem o gunlerde etmeye calisiyom:) gerci pek yapmiyorum ama en azindan pazartesiden itibaren hallederim diye.Haftaya sonunculuk garanti diyorsun
Ufak bir ödül verebilirsiniz tabi diyet nasıl ilerleyecek :) ama sadece bugün veya yarın sonraki günler no no no
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?