Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76,2
Bu cuma: 74,5
Fark: - 1.7 kg
Yüzde: 2,230
Hedef : 74

Kızlar bu sonuç aslında biraz tedirgin etti. Sabahtan beri Kaç defa tartıldım bilmiyorum yani.
Ben bir kilo civarında vermek istiyorum Haftada. Ama bir süresir az az gidiyordu. Belki onun acısı çıkmıştır

Eklentiler

• IMG_20201106_092704.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 32
ne diyorsun
Tebrikler canım evet normalin üstü bir kilo olmuş valla bu hafta dikkat et bari geri gelir falan her yanımız korku ayol

Geçen cima: 72.4
Bu gun: 71.7
Fark: 0.7
Yuzde: 0.96
Hedef: 71.3

Gecen cuma:73.50
bu cuma:72.90
yuzdelik dilim:0,816
haftaya hedef: 72 olsun

gunaydin kizlar

gecen cuma:61.4
bu cuma:60.3
fark:1.1
oran:%1.79
haftaya cuma hedefi:59.7

Maşallah kızlar süpersinizzzz

bayildim! harika olmus ex ortim tebrik ederim

gunaydin kizlar

Günaydın kızlar
Tebrik ediyorum herkesi. Bu hafta uçmuşuz

tebrikler canım gayet güzel
tebrikler mahicim gene seni göremediğimiz bir hafta oldu ama iyi gidiyorsun maşallah
tebrikler canım yürüyüşlerin faydası
gunaydin kizlar

kuzum seni canı gönülden tebrik ediyorum zor ev şartlarına rağmen harika sonuç haftaya 5li rakamlar gelecek
canım gözüm gönlüm açıldı maşallah sana ya
hiç korku olmasın verdin gitti bu kiloları haftaya yavaşlar ama gene gider sen başarabiliyorsun inan buna

Teşekkür ederim canım. Bak moral oldu şimdi bana. Hey allahım verdiğimize de sevinemez olduk
Seninki de muhteşem canım.
Yakında bir alt rakamlara geçeriz

Günaydın

Evden çıkmam gerekiyor o nedenle paylaşıyorum, işten dönüşüm akşama olur. Tüm takımdan özür dilerim artıda kaldım.

50.9/51.1/-0.2/-%0.39

Kaptanım Cherry Mom kendime hedef koydum, iki haftada mezun olmak için. Menü paylaşımını aksatmayacağım, yürüyüş eklemeye çalışırım.

Eklentiler

• 20201106_084221.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın nazar değdirdik desene
Tamamdır ayvacicegi 2 haftada bu işi uzatmalara bırakmadan bitirelim o halde
Kolay gelsin

ne diyorsun
Tebrikler canım evet normalin üstü bir kilo olmuş valla bu hafta dikkat et bari geri gelir falan her yanımız korku ayol
Valla paylaşamadım bir süre. Baskül mü bozuldu acaba dedim eşimi aradım. Sen tartıldın mı çıkmadan dedim. Tartılmış sorun yok dedi eşim de "normal bu kilo, sen baya inceldin" deyip gönlümü fethetti sabah sabah

bu hafta herkes sahane gorunuyor kizlar hepimizi tebrik ederim.

eeeeee kaptan bize bi serbest gun verir artik herhalde soyle tatlilara kebaplara felan bakalim bi
Haftaya sonunculuk garanti diyorsun
Ufak bir ödül verebilirsiniz tabi diyet nasıl ilerleyecek :) ama sadece bugün veya yarın sonraki günler no no no

Haftaya sonunculuk garanti diyorsun
Ufak bir ödül verebilirsiniz tabi diyet nasıl ilerleyecek :) ama sadece bugün veya yarın sonraki günler no no no
ben cuma-pazar gunu kacamak gunleri belirledim. bi halt edeceksem o gunlerde etmeye calisiyom:) gerci pek yapmiyorum ama en azindan pazartesiden itibaren hallederim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…