- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.561
Yani evet en geç Pazartrsi noktayı koymak lazım, kaçamaklarında dozu olmalı sonra tüm hafta içi hafta sonu yediğimizi eritmeye uğraşıyoruzben cuma-pazar gunu kacamak gunleri belirledim. bi halt edeceksem o gunlerde etmeye calisiyom:) gerci pek yapmiyorum ama en azindan pazartesiden itibaren hallederim diye.
Foto çıkmıyor amaKizlar geldim hepiniz sahanesiniz.
Ben de sahaneyim tabi
Gecen hafta 81,9
Bu hafta 80,5
1 kilo 400 gram gitmis
benim en büyük ödülüm ilk aşamada 8li rakamları görmek olacak 15 yıldır hatırlamıomHaftaya sonunculuk garanti diyorsun
Ufak bir ödül verebilirsiniz tabi diyet nasıl ilerleyecek :) ama sadece bugün veya yarın sonraki günler no no no
Şimdi gördüm yüklenmeden mi baktım neIyi bak kiz yukarda ben görüyorum
Tam edit ediyordum sen o sirada alintiladin sanirimFoto çıkmıyor ama
Hadi canım
mavimlicim sen şahanesin bir ileri iki geri psikolojinden çıktığının kanıtı bu. demek ki isteyince yapabiliyorsunKizlar geldim hepiniz sahanesiniz.
Ben de sahaneyim tabi
Gecen hafta 81,9
Bu hafta 80,5
1 kilo 400 gram gitmis
Evet sopamı eksik etmeyeyimbu hafta birincilik gelebilir ama ben korkuyorum bu kadar cok verince takim, haftaya acisi cikiyor cunku genelde
Aynenmevimlicim sen şahanesin bir ileri iki geri psikolojinden çıktığının kanıtı bu. demek ki isteyince yapabiliyorsun
Vavvv süperr. Hemde yeşil çay mı
Benin icin gelecek hafta kritik. Eger 80 in altina düsersem tamamdir bu is artik kimse tutamaz benimavimlicim sen şahanesin bir ileri iki geri psikolojinden çıktığının kanıtı bu. demek ki isteyince yapabiliyorsun
Benimde barajım 70 di çok zor kırdım sonrası kolay gitti seninde öyle olur inşallahBenin icin gelecek hafta kritik. Eger 80 in altina düsersem tamamdir bu is artik kimse tutamaz beni
Bu aradaCherry Mom haftaya cuma hedef 79,9 koydum gitti
Yok ya o kadar insafsız değilim kahveVavvv süperr. Hemde yeşil çay mı
Yok ya o kadar insafsız değilim kahveVavvv süperr. Hemde yeşil çay mı
Ama şekersizYok ya o kadar insafsız değilim kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?