Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendine gel tatlım lütfen okuduğum gördüğüm kadarıyla inançlı bir insansın yarınımızı düşünüp bugunu zehir mi edeceğiz
Giden canlara mı üzülüyorsun ? Duamızı okuyalım kendi mi üzülüyorsun yine dua evine mi güvenmiyorsun ? O zaman tedbir ?? Yapabileceklerini yap sonra hayatımıza devam kuzum oturup ağlamanın kimseye bir faydası yok

Gunaydin kizlar
Canim spor yapmayi cok istiyorum en azindan leslie veya yuruyus ama cocuklara bakarken kendime nasil zaman ayiririm bilmiyorum
Bu arada dunku arada yedigim kurabiyeyi 3 yasindaki kizim yapti. Anne sen de ye dedi kiramadim
Yo sıkıntı değil 1tane zaten akşamda dengelemişsin ellerine sağlık miniğin

Oh masallah dogustan yetenekli 5. takim hatunlari ben hep yerdim
3 değil ama 5 6 yaş
Aman o marifetler böyle yaptı zaten annem çalışırdı ben ortaokul lise hep evde tek evde yemek denemeleri yapardım normal çocuk olsam otur çorba iç yok ben kek börek yapar yerdim okuldan gelir üşenmez uğraşır yapardım

Arkadaslar size bisey danisayim sporla ilgili.
Simdi ben salona bir aydir gidiyorum ya bu son zamanlarda katilim cok artti eliptik bibtane resmen sira bekliyorum bir de korona malum dikkat etmek lazim dun aksam salondayken bir alie geldi kucuk cocuk anne baba cocuk bagiriyo cagiriyo aletlerde hoplayip zipliyo zaten kalabalik 7-8 kisi vardi ne kafa kaldi ne beyin yanlis anlasilmasin cok severim cocuklari ama yeri spor salonu degil ben stres atmaya gittim eve gergin geldim.
Sozun özü evde gayet ekipmanim var 2 mat yoga egzersiz icin dumbell yoga blogu vs. sizce birakmak mantikli olur mu cok kararsiz kaldim eliptik icin gidiyordum ona da sira bekliyorum

Oy calisan anne evlatlari iki kisma ayriliyor biri sen gibi yetenekli oluyor evde denemeler yapiyor biri ben gibi mutfaga cok uzak kaliyor yemek icin giriyor annem hazirlardi herseyimizi hic yapmazdim ilgi de duymadim
O yuzden daha yeni yeni yemek yapiyorum i da 3 aydir oncesi hep hazir fastfood arasi yok bu isin

Bu sefer çok takip ettim ve çok işledi ağır bı empatim var ben yaşamış gibi oluyorum. Geçende belgeselini yapmışlar keşke orada otursaydim da yardım etseydim dedim.Spor yaparken hareketli müzik dinlerdim dinleyemiyorum bu yüzden zumbayi bı kere hariç yapamadım. en son parkta slow müzik ile yürüyüş yaparken ağlama tuttu vicdan azabı duyuyorum ne bilim. Geçiş dönemi bı de eskiye özlem hepsi bı arada. Dua etmeye çalışıyorum geçecek elbet ama geleceğe güvenle bakamıyorum çocuklarım için de korkuyorum bizde canlı bı fayın uzerindeyiz. Neyse içinizi karartmayayim kizlar geçer inşaallah

Çok haklısın
Çocukların salona girmesi yasaktır aslında şikayet edebileceğin bir yetkili varsa et bence,kurum salonumuydu burası ? Özel değilse pek çare olmayabilir gerçi
Onunda dışında kalabalık olması başlı başına ayrı bir sorun ve hava kötü oldukça dahada artacak oranın kalabalığı o yüzden bencede önce virüsü düşün canım evde birşeyler yapmaya çalış yetersiz gelirse ev müsaitse 2.el eliptiklere bakabilirsin çok var piyasada

Evet canim kurum ogretmenevi salonu ama maalesef ilgili kimse yok hoca bile gunduz var aksam yok aldiklari paraya bakiyorlar giren cikan belli degil gecen de oldu guvenlik oglunu getirmis plates toplarina ayagiya vuruyordu cocuk
Aynen canim daha da artacak ilk basta bir iki kisiydi su an 7-8 bazen iste cocuklr falan corona da risk olcak millet havlusunu atiyo etiptige falan elimde dezenfektanla eliptigi yıkıyorum bana garip garip bakiyolar
Cok sagol kaptanim soru isaretleri vardi aklimda mesajin cok yardimci oldu ben mi abartıyorum diyodum evdeki ekipman iyi gibi yetmedigi noktada stepper eliptik biseler bakayim insallah

Aman canım aman ..
Eğer öyle ise dediğin gibi hijyende yoktur orada varsın kilo vermen biraz uzasın

Bu kadar seni etkiliyorsa lütfen kendini yıpratma canım izleme o gibi belgesel yada heberlerin şuan seni ağlatmaktan başka bişeye yaramayacağı kesin.

Fay olayı başka şey ama umarım devlet gözünü yummaz artık birazda iş insanlarımızda bitiyor
Annemlerin Maltepe'de evi var 99 depreminde yıkıldı yıkılacak 3 bitişik bina halinde aralardan apartman ayrıldı çatladı bile gözle görülüyor biz tabi taşındık ordan hemen semti değiştirdik sırf deprem için Kayışdağına yerleştik.. 99dan beri apartman sakinleri anlaşamıyor apartmanı verelim müteahhite yıkılsın diyoruz yok neymiş evin metrekaresi Küçülecekmiş bahçe gidecekmiş... Yarın deprem olur ordaki komşularımız vefat ederse bile bile gittiler olacak inan .. hepside zengindir hali vakti yerinde insanlardır ama yok hâlâ mal mülk peşindeler anlamıyorum anlamıyorum

Aman canım aman ..
Eğer öyle ise dediğin gibi hijyende yoktur orada varsın kilo vermen biraz uzasın
Aynen canim hijyensiz ortam zaten evbde yapiyordum öncesinde sporu 102 kiloda basladim oraya bir ay oldu olmadi. Tabi ki faydasi vardir ama chloe bacimiz var leslie ablamiz var evde de
Surec uzamaz insallah o yuzden canim

Canim cok guzel bir kalbin var ama evham yaparsan kendine hayati zindan edersin inan.
Bak ben de Hataydayim ki bu hat da 1. dece deprem bolgesi,restorasyon yaptigimiz tüm yapilarin sanat tarihi raporunda illa ki bir deprem gecirdigi ve hasar aldigi var yani nerdeyse her yer riskli. Ne yapalim kuzum tayin de olamam ki az riskli yerlere gore bize dusen tedbirimizi alip tevekkule yatmak. Olacaga care yok ki canim en korunakli saraylarda yapilarda olsak ölüm gelecekse bir yol buluyor sen onlemini aldiysan gerisi dua canim kaygi evham yapip hayati dar etme kendine lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…