- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.861
Canım 2 öğün yiyorum zaten. Yemek salata yoğurt akşam menüsü gerisi sabah. Ama ayiririm sizin için.Canım senden birşey rica etsem zor olamayacaksa menüleri copy yaparken araya öğle akşam yada saat hangisi sana uyuyor ise yazabilir misin böyle sanki hepsini aynı anda yiyormuşsum gibi oluyor
Hani bazen diyoruz ya sabah fazla olmuş ama akşam dengelemişsin falan sende bu durum anlaşılmıyor dengelere bakamıyoruz
Total calori gayet iyi amaafiyet olsun
Kaçamak hakkını kullanmış bulunmaktasın bundan sonrasına ceza sporu gelir haberin olsun kuzuumafiyet olsun :)
Kebap ve gözleme burdada kaçamak bir menü görüyorumyarına daha güzel bir menü bekliyorum gamzem
Burdada bir kaçamaksağım solum kaçamak yarına daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah ama akşamın hafif olması şahane olmuş tebrikler
Maccihiato kremalı falan birşey değil mi kalorisi yükseködül olsun diyelim
Güzel menü canımafiyet olsunn
Gayet iyii canım afiyet olsun
Afiyet olsun menü güzel dengeli sporda eklenirse şahane olur
Ay hiç gelemem böyle şeylereKalmazsın canım,proje sever öğretmene denk gelin yeter. Büyük kızımda 1. Sınıf öyleydi,tren uzay mekiği falan yaptım ben. Din dersinde cami projesi var görmen lazım.
Ben hindistan cevizi şekeri kullanmayı düşünüyorum kaptancim.
- 1/2 su bardağı Akçaağaç Şurubu yerine bal koyayım değil mi @mavimli sen ne ile yaptın surupla mı
Sütlacı nerde yedin ozamn akşam yemekten önce yazılınca dedim ikindi herhalde :)Canım 2 öğün yiyorum zaten. Yemek salata yoğurt akşam menüsü gerisi sabah. Ama ayiririm sizin için.
Hımmmm hiç kullanmadım kalorisi nasıl daha mı sağlıklı ?Ben hindistan cevizi şekeri kullanmayı düşünüyorum kaptancim.
Kalorisi yakın,daha sağlıklı sadece. biraz aroma veriyor tariflere. Herkesin damak tadına uymayabilir.Hımmmm hiç kullanmadım kalorisi nasıl daha mı sağlıklı ?
Bal ve kuru meyve kullanayım olmadıKalorisi yakın,daha sağlıklı sadece. biraz aroma veriyor tariflere. Herkesin damak tadına uymayabilir.
O ekstra oldu bugün. Tatlı yiyeceksem oldum olası kahvaltı sonrasını tercih ederim ki yakabileyim gün içinde. Yemek öncesi yedim,miktar çok az olunca suçluluk olmadı en azından.Sütlacı nerde yedin ozamn akşam yemekten önce yazılınca dedim ikindi herhalde :)
Çok iyi yapmışsın aynen sonuçta meyve bile yiyecekseniz öğlen ve sabah yiyin diyorlarO ekstra oldu bugün. Tatlı yiyeceksem oldum olası kahvaltı sonrasını tercih ederim ki yakabileyim gün içinde. Yemek öncesi yedim,miktar çok az olunca suçluluk olmadı en azından.
Tmmdır şimdi ekleyeyim listeye diğer günlerde özelden yazarsan sıralama heyecanı oluyorKoşu bandım geldi tamirden,yağını bulamadım, bodrumda kolilerin birinde,aramak uzun iş. Yoksa bugün başlayacaktım sporuma. Dışarıda hafif tempo 1 saat yürüdüm. Maskeyle hızlı olmuyor,boğulacak gibi oluyorum.
Tamam canım,yazarım tabii. Benim yarın olmaz mesela. Tüm ev elden geçecek,çamaşır, ütü,temizlik var. Ufaklığın sınav haftasi geldi,nunla çalışacağız. Yani yarına benden bir tane daha lazım. Ancak biter işler.Tmmdır şimdi ekleyeyim listeye diğer günlerde özelden yazarsan sıralama heyecanı oluyorben bugün hatırlatma yapmayı unutmasaydım iiyiydi pek yürüyüş yapan olmamış
Hayırlı gecelerKızlar herkese iyi geceler ben kaçıyorum
Kaptanim sonucu etkilemiyor zaten ama spor puanimi etkiliyor 3000 adim eliptikte saydi kalan adim olcakti canim anlatamamisim mesajda simdi bi daha baktim
aynen o mantik iste, yattikca yatarsin kostukcs kosarsin yedikce yersin:)Evet canım,herkesin bünyesi ayrı işliyor. Saglikliysan sorun yok.
insan yedikçe yiyor,uydukca uyuyor,oturdukca oturuyor. Mesela ben koştukça koşuyorum. Hiç işim bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?