Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım 2 öğün yiyorum zaten. Yemek salata yoğurt akşam menüsü gerisi sabah. Ama ayiririm sizin için.

O ekstra oldu bugün. Tatlı yiyeceksem oldum olası kahvaltı sonrasını tercih ederim ki yakabileyim gün içinde. Yemek öncesi yedim,miktar çok az olunca suçluluk olmadı en azından.
Çok iyi yapmışsın aynen sonuçta meyve bile yiyecekseniz öğlen ve sabah yiyin diyorlar

Koşu bandım geldi tamirden,yağını bulamadım, bodrumda kolilerin birinde,aramak uzun iş. Yoksa bugün başlayacaktım sporuma. Dışarıda hafif tempo 1 saat yürüdüm. Maskeyle hızlı olmuyor,boğulacak gibi oluyorum.

Tmmdır şimdi ekleyeyim listeye diğer günlerde özelden yazarsan sıralama heyecanı oluyor ben bugün hatırlatma yapmayı unutmasaydım iiyiydi pek yürüyüş yapan olmamış

Benim gibi Trabzon hurması sevenlere tatlı ev yoğurtlu tarif yazayım ben de;

Yoğurtlu Hurma Cup Tarifi

Malzemeler:

1 kase yoğurt

3 tatlı kaşığı bal

1 cennet hurması

Nar taneleri

Tarif:

Hurmaları soyup blenderdan geçiriyoruz. İyice püre haline geldikten sonra içine 1 tatlı kaşığı bal ekleyerek karıştırıyoruz. Cupın yarısına kadar yoğurt koyup diğer yarısına da püre ekliyoruz. En üstüne tekrar yoğurt ekleyip nar serpiyoruz. İsteğe göre ceviz de ekleyebiliriz. Afiyet olsun :)

Tmmdır şimdi ekleyeyim listeye diğer günlerde özelden yazarsan sıralama heyecanı oluyor ben bugün hatırlatma yapmayı unutmasaydım iiyiydi pek yürüyüş yapan olmamış
Tamam canım,yazarım tabii. Benim yarın olmaz mesela. Tüm ev elden geçecek,çamaşır, ütü,temizlik var. Ufaklığın sınav haftasi geldi,nunla çalışacağız. Yani yarına benden bir tane daha lazım. Ancak biter işler.

Kaptanim sonucu etkilemiyor zaten ama spor puanimi etkiliyor 3000 adim eliptikte saydi kalan adim olcakti canim anlatamamisim mesajda simdi bi daha baktim yani 5400 olcak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…