- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #377.881
Afiyet olsun canım yine süpersin7 Kasim
11.50
2 dilim tam bugd.ince sac ekmegi
2 dilim beyaz peynir 5 zeytin
2 dilim pastirma
Domates tere
1 mandalina
15.30
1 activia shot
2 dilim portakal
7 cig badem
18.30
4 dilim palamut 1 kase salata
1 dilim tuzsuz etimek
Su 2 lt
Spor 20 dk eliptik 60 p
10 dk bisiklet 30 p
10 dk aletsiz kol chloe 25 p.
10 dk alt karin chloe 50p.
Burasi 165 p adimlar kaptanda
Pain Killer Cherry Mom
Ama ortim sıfır yağ patates kızartmasıCanım ortim nazar mi degdirdik spor yokkuru meyve nesquik patates kizartmasi tam bir cumartesi menüsü
Yarin yakarsin canim
Aynen bol sütlü az kahveli, bu yüzden içine nesquik kattım zaten, krema tadı çok gelmesin diyeMaccihiato kremalı falan birşey değil mi kalorisi yükseködül olsun diyelim
Ben yarim akcaagac surubu koydum, bir dahakine dörtte bir bardak koyacagim cünkü bayagi tatli oldu. Evet sen bal koyabilirsin.
- 1/2 su bardağı Akçaağaç Şurubu yerine bal koyayım değil mi
mavimli sen ne ile yaptın surupla mı
Gunaydin kizlarCanım senden birşey rica etsem zor olamayacaksa menüleri copy yaparken araya öğle akşam yada saat hangisi sana uyuyor ise yazabilir misin böyle sanki hepsini aynı anda yiyormuşsum gibi oluyor
Hani bazen diyoruz ya sabah fazla olmuş ama akşam dengelemişsin falan sende bu durum anlaşılmıyor dengelere bakamıyoruz
Total calori gayet iyi amaafiyet olsun
Kaçamak hakkını kullanmış bulunmaktasın bundan sonrasına ceza sporu gelir haberin olsun kuzuumafiyet olsun :)
Kebap ve gözleme burdada kaçamak bir menü görüyorumyarına daha güzel bir menü bekliyorum gamzem
Burdada bir kaçamaksağım solum kaçamak yarına daha güzel bir menü bekliyoruz inşallah ama akşamın hafif olması şahane olmuş tebrikler
Maccihiato kremalı falan birşey değil mi kalorisi yükseködül olsun diyelim
Güzel menü canımafiyet olsunn
Gayet iyii canım afiyet olsun
Afiyet olsun menü güzel dengeli sporda eklenirse şahane olur
daha ne olsun afiyet olsun canım menüde sporda çok iyi
Ben 51.8 hedefim umarim ulasirim sma saliy kadar hep disaridayim yemeklerde o yuzden disaridan oluyor bakalim ne olacakKIZLAR YENİ HAFTANIN YENİ HEDEFLERİ BUYRUN :)
CUMA GÜNÜ TABLODA HEDEFİNİ YAKALAMAYAN KALMASINN
06-13 KASIM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 60.3 59.7mavimli 80.5 79.9 69.1 68.4 67.5 67.2 72.9 72 Mahi57 71.7 71.3 Namaria 96.8 96 belmayne 74.5 74 63.1 62.6 51.1 ??? 59.1 58.7 Amor-a 52.4 ??? Colombre 58.9 58 Monica_ 73 72 ummhnisa 85 ??? 100 97.5 hawar ??? ???
Sirayla firsat buldukca bakacagimBu konuyu kapatsak mı kızlarAmor-a çok yoğun biri zaten kibarlık yapmış burdaki emekler için kendince bize bir karşılık vermek istemiş sağolsun hani konumuz dışında bir şey ya dağılsın istemiyorum senden başkasına flaan
Teşekkür ederim ama çok yoğun isen dursun canım. Düşünmen yeterSirayla firsat buldukca bakacagimSenin haritaya baktim sirada Mehfam var ondan sonra sirayla artik. Harita bakimi icin bos ve kafamin yogun olmadigi an seciyorum cunku açılari dogru goremezsem yorumda cok dogru olmuyor. Mesela seninkine sabah aralar hep erken uyaniyorum uyandigimda elime telefonu almisken baktim. Etrafta kuduruk kedilerim haric dikkatimi dagitan yok cunku
Tebrikler ortağım@gamzem23
Günaydin canim. Ben de dün ev halkina pancake yapip kendim peynir ekmek zeytin yemistimGünaydın kızlar.
Hayırlı pazarlar hepinize.
Hane halkini uyandirabilsem kahvaltı edeceğim.Bir ben erkenciyim evde her zamanki gibi. Pazar diye ses etmiyorum bakalım. Pankek yapacağım kahvaltıya sürpriz. Kendime ne yapsam acaba.
Gun icinde bu aralar yogunum ama eve gecince firsatim oluyor. Sakim kafayla bakayim dedim.Teşekkür ederim ama çok yoğun isen dursun canım. Düşünmen yeter
GunaydinGünaydın kızlar.
Hayırlı pazarlar hepinize.
Hane halkini uyandirabilsem kahvaltı edeceğim.Bir ben erkenciyim evde her zamanki gibi. Pazar diye ses etmiyorum bakalım. Pankek yapacağım kahvaltıya sürpriz. Kendime ne yapsam acaba.
Sagol canım benimAfiyet olsun canım yine süpersin
Ortim yagsiz da olsa karbonhidrat diye demistimAma ortim sıfır yağ patates kızartması
Gunaydin saglicakla ideal kilonuza ulasirsiniz insallah hosgeldinizGünaydın arkadaşlar
ADINIZ: hawar
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 74,6
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 çocuğum var/ 2 kız bir oğlan büyük kızım 9 yaşında , küçük kızım 6 yaşında, oğlum 7,5 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet daha önce 2 kez 4. Takımdan mezun oldum , bir defada liste dışı katıldım yanlış hatırlamıyorsam hepsinde de istediğim kiloya ulaştım darısı bu defaya
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve doğum sonrası 63,5 ile hamile kaldım, 74,8 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 69,5 kiloydum 67 kadar düştüm sonra yok süt diyeti, yok süt olsun pandemi derken kilolar aldı başını gitti şimdi doğuma gittiğim kilodayım maalesef
Streste beni çok etkiliyor sinirlendikçe birşeyler tıkıştırıyorum, 3 çocukla başa çıkmakta çok kolay değil
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Haşimato hastasıyım yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım çok kötü etkilenmeye başladı , bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, diz ağrısı, hantallık vs. Tabiki psikolojik olarakta kötü etkiliyor bu durum. Hiç bir kıyafetim olmuyor, hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum.
Ve bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ama motivasyon sıfır. Motive olurum aranızda diye takıma katılmak istedim
33 yasima gircem ama kurabiye yapmayi bilmiyorumGunaydin kizlar
Canim spor yapmayi cok istiyorum en azindan leslie veya yuruyus ama cocuklara bakarken kendime nasil zaman ayiririm bilmiyorum
Bu arada dunku arada yedigim kurabiyeyi 3 yasindaki kizim yapti. Anne sen de ye dedi kiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?