Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım yine süpersin

Gunaydin kizlar
Canim spor yapmayi cok istiyorum en azindan leslie veya yuruyus ama cocuklara bakarken kendime nasil zaman ayiririm bilmiyorum
Bu arada dunku arada yedigim kurabiyeyi 3 yasindaki kizim yapti. Anne sen de ye dedi kiramadim

Ben 51.8 hedefim umarim ulasirim sma saliy kadar hep disaridayim yemeklerde o yuzden disaridan oluyor bakalim ne olacak

Sirayla firsat buldukca bakacagim Senin haritaya baktim sirada Mehfam var ondan sonra sirayla artik. Harita bakimi icin bos ve kafamin yogun olmadigi an seciyorum cunku açılari dogru goremezsem yorumda cok dogru olmuyor. Mesela seninkine sabah aralar hep erken uyaniyorum uyandigimda elime telefonu almisken baktim. Etrafta kuduruk kedilerim haric dikkatimi dagitan yok cunku

Teşekkür ederim ama çok yoğun isen dursun canım. Düşünmen yeter

Günaydin canim. Ben de dün ev halkina pancake yapip kendim peynir ekmek zeytin yemistim
Bugün de pisti istiyorlar
Bugün birde bizde dogumgünü kutlamasi var en yakin arkadasimin kücük oglunun. Benimkilerle cok iyi arkadaslar bizde yapalim dedik. Bir onlar bir biz olacagiz. Cikolatali islak kek yapacagim, kurabiyeler, pogacalar. Bugün tam sinanma günüm

Gunaydin
Ben de bugun cocuklara pankek yaptim cok severim

Günaydın arkadaşlar

ADINIZ: hawar

YAŞINIZ: 40

BOYUNUZ: 161

KİLONUZ: 74,6

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen

ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 çocuğum var/ 2 kız bir oğlan büyük kızım 9 yaşında , küçük kızım 6 yaşında, oğlum 7,5 aylık

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet daha önce 2 kez 4. Takımdan mezun oldum , bir defada liste dışı katıldım yanlış hatırlamıyorsam hepsinde de istediğim kiloya ulaştım darısı bu defaya

KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik ve doğum sonrası 63,5 ile hamile kaldım, 74,8 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 69,5 kiloydum 67 kadar düştüm sonra yok süt diyeti, yok süt olsun pandemi derken kilolar aldı başını gitti şimdi doğuma gittiğim kilodayım maalesef
Streste beni çok etkiliyor sinirlendikçe birşeyler tıkıştırıyorum, 3 çocukla başa çıkmakta çok kolay değil

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Haşimato hastasıyım yaklaşık 9 yıldır ilaç kullanıyorum

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım çok kötü etkilenmeye başladı , bel ağrısı, sırt ağrısı, bacak ağrısı, diz ağrısı, hantallık vs. Tabiki psikolojik olarakta kötü etkiliyor bu durum. Hiç bir kıyafetim olmuyor, hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum.
Ve bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ama motivasyon sıfır. Motive olurum aranızda diye takıma katılmak istedim

Eklentiler

• 82E8B7DB-FBF8-4EDC-8499-075C89EF3F7A.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 22
Gunaydin saglicakla ideal kilonuza ulasirsiniz insallah hosgeldiniz

Gunaydin kizlar
Canim spor yapmayi cok istiyorum en azindan leslie veya yuruyus ama cocuklara bakarken kendime nasil zaman ayiririm bilmiyorum
Bu arada dunku arada yedigim kurabiyeyi 3 yasindaki kizim yapti. Anne sen de ye dedi kiramadim
33 yasima gircem ama kurabiye yapmayi bilmiyorum kiziniz temelden yetisiyo masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…