Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

33 yasima gircem ama kurabiye yapmayi bilmiyorum kiziniz temelden yetisiyo masallah
ben de bir kurabiye biliyorum elmalı
cnm haftasonu diye de üşüşmüşlerdir, erken gitme imkanın var mı?
ayağıyla mı oynuyo oyy orayı kreşe çevirmişler ya ama bi eliptiğe biniyosun di mi , sıra beklerken dambıl ya da bantla mı çalışsan kuzum bi de erken gitmeye çalışırsın ama baktın olmuyor alet alabilirsin tabi

o gunleri gorur muyum ortim:) gece 1 de zorla yatirdigim cocugum.sabah 8 de hadi anne diye tepeme dikildi. sabah hadi uyan diye ugrasip biraz daha dedigi gunleri istiyorum.artik

Güzel günlerimiz olsun inşallah canım
Benim de çarşamba filan. Kaptanın yüreğine indireceğiz anlaşılan

Canim erken gidemem haftaici calisiyorum zaten haftasonu da pazar alisverisi yemek yogurt yap derken gene aksami buluyor.
Evdeki ekipmanla bi sure idare edicem canim gayet leslie ablamiz chloe ablamiz kalori yaktiriyor olmazsa alirim insallah

Canım benim spor salonlarıyla aram hiç iyi olmadı o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama spor yaparken insan zihnen rahatlamalı diye düşünüyorum. Dondurma imkanın varsa üyeliğini bir süre evde deneyebilirsin.

Canim zaten bir aylik ödemiştim doldu bir ayim yenilemicem artik dedigin gibi sesler kalabalik berbat muzik caliyolar zaten ev bu surecte en guzeli

Hımm birazcık kaçamaklı olmuş ortim. Ama cumartesi menüsü diyelim. Sonraki menülerde dengelersin.

Evet haklısın öyle düşünenler de var yazık yani. Benim kuzenimde eski evi yani 10 katlı ve çatlak geri dönüşüm talep ediyorlar ama yok bı getiremediler. Hergun geri sayım gibi İstanbul depremi bekliyorlar ve gerçekten siyasetciler enkazın üstünde gösteri yapmaktan başka bişey yapmıyorlar. Bilmiyorum ne olacak boyle. Kafa dağıtmak lazım biraz haberlerden uzaklasalim en iyisi
Aynen öyle kuzum işte insan düşünmeden yapamıyor hani korkum aslind
a deprem değil sevdiğim insanların da evlerinin hepsini eski olması. Sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum.Tahminen 14000 binanın yıkılacağını söylüyorlar ve göz göre göre hazırlıksız gidiyoruz. Önlem almalı dediğin gibi ben evimi seçerken buna göre seçtim gerisini tabii ki Allah'a bırakıyorum yapacak bir şey yok yeterki sevdiklerimizin acısını göstermesin. Hayırlısı ile su yıl bı bitseydi gerçi rakamlara bağlamak da saçma
Güzel günlerimiz olsun inşallah canım
Benim de çarşamba filan. Kaptanın yüreğine indireceğiz anlaşılan
Amin kuzum kaptanım nota almasak yeter diye düşünür bence genelde birincilik sonrası sıkıntı oluyor
Hımm birazcık kaçamaklı olmuş ortim. Ama cumartesi menüsü diyelim. Sonraki menülerde dengelersin.
Bugün dengeliyorum kuzum Namaria nin verdiği çörekotu önerisi bana dehşet iyi geldi hergun çıkınca da midem hiç dolmuyor gibi geliyor

Bırakmak bence korona için mantıklı çocuk hep olmayacaktir, bir de ekipmanların var kuzum ya da şöyle olur daha bireysel spor stüdyoları var öyle bı yerde direk hoca da birebir ilgileniyor evde sarsaklanabilir ya da ben olsam kesin öyle yapardım

Yok canim ben bi hocayla calismaya yatkin biri degilim kendi duzenime gore yapmak benim icin daha iyi

Sifa olsun canim cok sevindim

Yok canim ben bi hocayla calismaya yatkin biri degilim kendi duzenime gore yapmak benim icin daha iyi
istikrarlılar için böyle tabi bana birebir
cnm nasıl bi kür o?
Namaria dediği yağı gidip alamadım ama demekki çörekotu iyi dedim 1 yemek kasigi zeytinyağı içine 1 ck çörekotu koydum yutması için sudan yardım alcan ilk gün gaz çıkışları ikincigun temizlik sonra normal periyod yaptı harika valla
Canim kur değil aslinda soguk sıkım corekotu yagi onermistim sindirim icin bende ise yaramisti seyrekyagmur zeytinyagi ile kombinledi galiba ondan kür yazdi
Sayendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…